Leksaksmecka och förkylningar

Gomorron!
Igår var en bra dag.
Anders var på styrelsemöte igår kväll så jag och Stella hade soffhäng ihop :) myspys!
Kan säga att ribsen på jobbet INTE gjorde mig besviken, och jag fick köpt allt inför kalaset. Skönt :)

Igår när jag gick in på NKLeksaker insåg jag att jag missat ett mecka. De lär få MÅNGA besök av mig i framtiden. Jösses vad fint. Alla de saker jag tittat på över nätet finns där. Jabadabado, Rice, goki, etc. you name it :)
Lyx och dyrt? Jo, ja, men också bra för mammahjärtat ;)

En annan kul grej är att jag igår fick för mig att fixa lite med mina smycken. Jag hade lagt alla i en låda och där har de legat sen flytten, men nu när jag fått hem mitt "sminkbord" så kan jag äntligen få lite ordning. Jag hittade bland annat en ask med mina piercings. Jag la undan dem med bitter smak en dag ungefär i månad tre av graviditeten, när jag insåg att det skulle dröja länge, för att inte säga för evigt innan jag kom ner i min ursprungliga vikt igen (som alltså varit min målvikt nu). Jag sa till mig själv att de skulle förbli oanvända tills dess.
Men igår när jag hittade dem smålog jag lite. Jag är ju ett kilo Under målvikten nu!
Vips så åkte en på, och nu är naveln åter smyckad med tre små silverhjärtan :) Jejj!!!
Får se hur länge det varar dock, jag har en känsla av att Stella blir ganska nyfiken om hon ser den...

Stella är förövrigt förkyld :(
Hon har inte feber men är snuvig och vi gissar på ont i halsen då Anders har det och hon vaknade femtioelva gånger inatt och var ledsen :(
Hoppas verkligen att hon kryar på sig till kalaset så hon kan få en så kul dag som vi vill ge henne. Lilla gumman, inte har hon förtjänat det här heller!

Nä nu blir det till att titta framåt i bussen. Chaffissarna verkar tro att de kör folkrace och man mår därefter.

Ha en bra dag alla finisar <3



Fluff!

Helloj!

YES! Igår fick jag till ett magpass på gymmet. Lovely! MA var inte svårövertalad och klockan 20:15 stod vi där inne, redo att svettas! Nu har även hon börjat pusha lite när vi tränar vilket är jättekul! Man peppar varandra liksom :)

Anders bakade som sagt vårt jutjärnsbröd igår igen och denna hången blev det ännu bättre. När jag kom hem och var redo att äta var... ja... En tredjedel av limpan kvar! Haha! Det hade blivit så bra att han, Stella och FRALLY hade ätit massor.
Även jag fick många pluspoäng för min baconlasagne som jag förberedde till dem i förrgår. Både killarna och tjejerna åt massor (tjejerna tog tydligen dubbla portioner) och tog slut på hela formen :) Världens bästa betyg :) tack och varsågod! ;)

Tävlade också med det receptet igår, håll tummarna ;)

I lördags tog vi in våra Fatboys eftersom vi var några stycken som skule spela spel och en av dem är kvar inne fortfarande. Stella stormtrivs i den och verkar tro att det är hennes, haha! Hon klättrar i och myser lite och sen klättrar hon ur och sen om igen :) sötisen! Fluff!

Anders har fotat lite på dagtid och sänt mig så här kommer ett montage :)

Jag har kommit fram till att jag måste forma vardagen lite. Sluta gny och börja skapa saker att uppskatta.
Igår dissade jag kaffeautomaten på jobbet och gav mig ut på en promenad i soliga luften med en kaffelatte och en banan till mellis som följd. Det kändes lyxigt. Jobbar ju trots allt mitt i Stockholm city!

Idag är det spareribs i restaurangen på jobbet och sen, i eftermiddag ska jag shoppa barnkalasartiklar :) de två sakerna ser jag fram emot idag :)

Ha en bra dag allihopa!



Bröd är bra för själen

Igår framåt lunch kom träningsvärken krypandes och vid fyra kunde jag knappt lyfta armarna. Haha! Skinkorna biter det också i. Idag är det lite behagligare igen, men känns fortfarande.
Med kalasförberedelser, heltidsjobb, släktsamankomst och en man som har styrelsemöte etc vet jag inte när jag ska hinna, eller för den saken skull, orka träna. Det får bli som det blir den här veckan. Usch. Gillar inte att tumma på det så men jag vill verkligen prioritera att vara med Stella! (Ja, nu sa jag det igen)

Iallafall:

Anders är så rolig hemma nu.
Jag har liksom smyghoppats på att han ska börja baka bröd när han är pappaledig, och den drömmen verkar gå i uppfyllelse nu :)
Jag tycker det är ganska tufft (och det är ju faktiskt en manlig trend) att sätta surdeg.
Jag tycker visserligen om att baka, och jag gör det gärna, men det är ju ingen nackdel om även Anders bakar :) så blir det lite olika grejer...
... och så är det ju SÅ gott med nybakt bröd!

Min mamma har alltid bakat bröd, så länge jag kan minnas hade vi hemmagjort frukostbröd hos mamma och pappa, och något annat är snarare konstigt. Så är det fortfarande när vi är där.
Mamma bakade ofta bröd på helgerna när jag var liten. Och då var hon, som alltid, lugn. Det märktes att hon tyckte det var kul och givande. En skön känsla.
När äggklockan ringde och brödet var klart var det bästa jag visste att sitta vid köksbordet och få en rykande färsk skiva med lite smör och lite strösocker på. Det var så lyxigt och så gott! Lyckan var gjord. Åh! Underbart barndomsminne. Tack! :)

Jag hoppas även Stella kan få sånna mysiga minnen.
Det är något jag unnar alla barn, känslan och upplevelsen av att ha en lugn mamma som bakar eller lagar mat, och den där härliga känslan när man äter något gott, serverat bara till mig, helt utanför alla måltider, och i sitt barnahjärta känner "Det här gjorde mamma till mig för att hon älskar mig"

<3



En skön helg och en bra buss!

God måndag!

Först det alla väntat på ;)
Fredagens dagiskoll kändes bra. Visserligen slitna lokaler men de ska ju flytta om ett år. sen verkar de ha bra pedagogik, egen kock som inte serverar halvfabrikat och olika termin-tema så vi tänkte att det grundläggande för en bra dagisvistelse var bra och tackade ja igår. Skönt! :)

Precis som rubriken lyder så hade vi en skön helg.
I fredags efter dagis så köpte vi med oss sushi hem och lyxade till middagen lite :) (Stella åt mannagrynsgröt, no worries ;))
Fredagspysslet blev att baka ihop en matbröds-smet som skulle jäsa över natten.
Sen när vi hade lagt Stella så somnade vi. I soffan klockan nio typ. Kabom. Lördag.

Så i lördags var man piggare :)
Vi började med att baka vårt bröd i jutjärnsgryta, åt mysfrukost och fortsatte med STOORhandling. Det är ju kalas för Stella nästa helg så det handlade vi inför. Och allt "vanligt" också. Jösses vad mycket det blev.

Efter middag, promenad och duschar så kom våra gäster :)
FRALLY och JESUS och vi spenderade kvällen med läsk, öl, chips och popcorn - och galenpanna!!! Shit vilket kul spel det är :)
Man ser ut, och man känner sig, som ett fån när man sitter där och försöker lista ut vem man är och vart man befinner sig. Jätteroligt :)
Det blev inte så sent men det var riktigt trevligt :)

Igår efter frukost åkte jag och MA och tränade. Ett ganska hårt arm- och benpass. Skönt. CableCrossen var tillgänglig men är helt olik den "gamla" jag är van vid. Avskyr sånt. Men det tar sig väl snart. Har skön träningsvärk idag i alla fall :)

Sen åt vi lunch, duschade och hade allmän kvalitetstid tillsammans.
Anders fick för sig att sätta en surdeg och gjorde det :)
Sen tog vi en promenad i det soliga vädret. Så himla härligt. Och så landade vi hos (skräll) JAXTEN (maxten och joxten). ;)
Där stod MA och gjorde kanelbullar och efter att vi fikat på färska sådana så åt vi middag ihop :)
Barnen lekte hela tiden och var jätteglada.
Skön avslutning på helgen kan man lugnt säga. Tyvärr blev Stella skrämd utav deras katt. (Som inte gjorde något utan bara stirrade på henne) Men jag tror det berodde mycket på att hon var trött också. Lilla gumman <3

Jag bjuder på några bilder där Stella klätt upp sig och några innan träningen där vi busar :)

Nu något helt annat.
I fredags när jag chansade på den där bussen så visade det sig vara en direktbuss till min sluthållplats (ungefär) och med andra ord fick jag plötsligt reda på att jag kan åka direkt från infartsparkeringen till mitt mål utan byte!!! Fantastiskt bra, eller hur!!!
Den tar 10min längre tid men det är SÅ mycket värt att för det första: slippa byta. Och för det andra: åka rymlig buss istället för jobbigt tåg och trång tunnelbana. Så jättebra att tåget inte kom i fredags !!! ;)

(Och där hade jag tänkt sluta skriva nu om det inte var för att chauffören precis ropade ut att han släpper av oss vid tunnelbanan för det är fel på bussen.
Hej ironi.)



Jädra kollektivtrafik!!!!!

Jag är SÅ irriterad!!!!!!
Jag var jättetidigt ute idag för jag ska gå tidigare från jobbet. Men vad händer? Det skiter sig!!!! :(

Först kom jag en halv minut för sent ungefär. Missade 06:51-tåget.
Sen klockan 06:56 står det att snabbtåget 07:04 är inställt. Suck!
Det är kallt ute så jag gick in och köpte en kaffe. 07:11 går nästa. 07:07 står det att tåget passerat och att nästa går 07:24.
Tåget hade inte passerat, det kan de 50 personerna på perrongen intyga.
07:15 springer massa av dessa människor mot en buss som det står Stockholm c på.
Jag chansade, kaffet skvalpade ur, och på denna buss sitter nu alltså även jag. Skönt.
Bussen tar en timma.
Sen ska jag gå 30min.

Ser framför mig hur jag får ta med mig datorn hem om jag vill gå på dagismötet.
Kul fredagkväll det blir.
Suck och gomorron.

Hoppas er dag börjar bättre än min.



Rök, träning och kaffe

Igår var en bra dag.
Var på jobbet tidigt men slutade normal tid. Fick därmed mycket gjort och ser fram emot att sluta tidigt på fredag och spana dagis :)


Efter jobbet rökskadade vi huset...
Eller alltså Anders gjorde det...
Eller såhär:
Anders är en fantastiskt gullig man som inte är rädd för att kavla upp ärmarna varesig det gäller meka med bilen, hugga ved, stryka eller baka något. Hajar ni - han är mångsidig så.
Han säger själv att man ska göra det man är bra på och brukar lämna över allt köket till mig med varm hand. Det tackar jag för. Men igår ville han vara en sötis och göra middag.
Han ville också hämta ved.
Och tända i kaminen.
Och middagen skulle vara lite bättre med bacon så det ville han steka.
Bara det att om man tänder brasan samtidigt som man har vår monsterfläkt på max, så är fläkten så stark att den drar in all rök i huset!!!
Ja.


Jag satt och matade en vrålhungrig Stella med gröt när jag kände att det luktade skumt. Jag tittade upp och på få sekunder hade vi ett stort rökmoln omkring oss. *panik*
Jag drog upp Stella ur stolen på 0,1 sekund och tog ut henne i hallen och satte henne på golvet. Där var det ingen rök. Så.
Sen stängde jag kaminen och öppnade dörrarna och tog Stella till den friska luften i dörröppningen och tog på henne jackan. Skönt.
Anders stekte bacon och undrade varför jag reagerade så häftigt.
Sen satte brandvarnaren igång. Då blev det fart på Anders också ;)
Jag och Stella gick in i garaget men efter en stund återvände vi in.
Jag upplevde det fortfarande som rökigt inne trots Anders försök att vädra ur så vi tog med oss vagnen och gröten och gick ut på garageuppfarten. Där satt Stella nöjd och åt gröt och pekade på grävmaskinen som jobbade på granntomten :) synd att jag inte  fick kort på det :) Gullunge!

Sen fick vi gå in och äta middag. Då var det inte rökigt längre, men jösses vad det luktade.
Håret, jackorna, kläderna, gardinerna - ALLT luktar läger.

(Not. Maten blev god och Anders är fortfarande världens bästa man, bara lite klantigare... mummel...)

Senare på kvällen, när jag fått leka med Stella och matat henne så kom MA och hämtade upp mig inför träningen. I bilen frågade hon varför det luktade eld hos oss. Hahaha!

Träningen gick relativt bra i går.
Relativt då det var för mycket folk i fria-vikter-gymmet och för lite fria vikter i "vanliga" gymmet.
Vi flängde lite fram och tillbaka först men till sist fick jag ihop ett litet program med bröst, triceps och mage.
Jätteskönt när vi väl kom igång och det var SÅ skönt att köra bänkpress igen. Har saknat det som f*n.
Jag gick ut lågt med 10kg/hand (det är det tyngsta som finns i "vanliga" gymmet) men jag tänker köra i fria vikter gymmet sen. Innan jag successivt "la av" var jag uppe i 18 kg tror jag.. eller 20... jag tänkte iaf testa med 13 minst nu :)

Hoppas inte ni som läser misstycker att jag snöat in så på träningen. det är så underbart att vara igång igen och helt ärligt - jag känner sån energi när jag är där. Wiho! Endorfinknarkning!

Dagens "kul grej" är att man fick gratis morgonkaffe på Espressohouse.
Det, tillsammans med att Stella var med mig hela morgonen när jag gjorde mig i ordning tills jag gick ut genom dörren, har skapat en mycket bra start på dagen :)

 



*Gäsp*

Brrrrr...
Godmorgon,

Idag är jag nog först på kontoret. Klockan är bara lite över sju och jag är snart framme.
Vissa mornar kan det bli så. Kan jag så är jag där så tidigt som möjligt så jag får komma hem tidigare :)

Fick en så söt bild av Anders igår när Stella och hennes kompis (Frendys dotter) delade på en ask russin dom hade lagts i en skål. Gullungar!
:)

Ha en bra dag alla fina!



Träning kontra tokfia

Man skulle ju gärna gå av på mitten alltså, och det gör man nog snart också.

Jg vill verkligen komma iväg och träna varje dag, eller åtminstone 4dagar/vecka, men det går bara inte.
För att kunna välja något och må bra med det valet så måste man vara ok med vad man väljer bort, och jag är INTE ok med att välja bort tid med Stella.
Därför blir det nu såhär, att istället för träning 5-6 dagar i veckan som jag vill eller 3-4 dagar i veckan som vore önskvärt, så Prioriterar jag med stort P tid med Stella framför träningen, och väljer träning 2 gånger i veckan.
Jag planerat ett träningspass medan hon sover på helgen och Anders är hemma, samt ett pass någon gång under veckan. Den dagen blir det nästan ingen Stellatid.

Så körde jag förra veckan och det funkar bra. MA är med mig också så vi peppar varandra :) skönt!

På fredag ska vi åka och titta på dagiset där min favvotjej fått plats, så vet vi om vi kan tacka ja sen. Håll tummarna för att det är nåt bra :)

Idag vaknade Stella precis innan jag skulle gå. Först blev hon ledsen men sen vinkade hon och verkade ok. Bra det.

Här kommer två busbilder på min tokfia från helgen :)

Ha en fin dag alles!



Helgmys och Dagisplatser

Helgen är slut och arbetsveckan tar vid. Jag vill skriva att jag sitter här med en stor kopp te med mjölk och honung men det vore lögn. Jag sitter på ett försenat tåg tillsammans med sjuttioelva andra morgontrötta resenärer.

Helgen har spenderats med björnligan och med svärisarna och med bara oss. Det gör gott att ha lite familjetid bara vi när vi ses så lite på veckan.
När björnligan var på besök gjorde jag köttgryta med kanel som Stella älskade, och till efterrätt gjorde jag päron-och-rabarberpaj i mina småformar. Jag gillar verkligen de söta småformarna :)

Svärisarna var så snälla och hade med sig en stor fin Budapestrulle som vi mumsade på till kaffet. T o m Stella tyckte om den :) Lyx!!!

Igår gick jag och MA och tränade efter frukost. Tjejtid, frutid, kompistid. Jätteskönt. Jag gillar ju att träna med skivstång så jag passade igår på ordentligt. Nyper gött idag ;)
Liiiite jobbigt att det inte fanns varmvatten i duschen efteråt men det fick gå ändå ;)

Igår kväll gjorde jag och Anders ceasarsallad. Alltså Gud va gött det är!!! Riktig hemmalyx :)

Dagis då!
Stella har fått dagisplats! Fattar inte att hon blivit så stor redan. Dagis!
Vi och MAXTEN har fått plats på samma dagis så vi ska försöka ta oss dit och kika tillsammans nån dag. Det var vårt förstahandsval då de ska flytta till nya fina lokaler, men vi vill känna lite på personalen också. Det är viktigt tycker jag. Vi får se hur det går :)

Nu ska jag gå av!
Ha en fin dag allihopa!!!

https://cdn1.cdnme.se/833905/7-3/pic_512225a9e087c3485c1e8d0c.jpg" class="image">



En bild säger mer än tusen ord

Idag blir här inget långt inlägg. Jag njuter av familjen och av att vi haft goda vänner över på middag och mys.
I övrigt måste jag lägga upp en bild, och trots att min "diet" går väldigt bra nu, så kan det verkligen kännas exakt såhär vissa dagar. T ex en kväll som denna när jag både tagit ett glas rött och nallat i chipspåsen.
Haha, visst är det en skön bild ;)

Kram på er!



Så mycket hjärtemys!!!

Ja nog fick jag en överraskning alltid när jag kom hem igår :)
Anders mötte mig med en skrattande Stella i hallen. Nybytt, nymatad, lycklig :) "Mamma!!!!" Där var min dag gjord ;)
Det var släckt i vardagsrummet sånär på ett levande ljus på köksbordet. Två vinglas. Det här bådar gott ;)
Jag fick lova att inte komma ut i köket och gick (inte helt ofrivilligt) med på att leka med en överlycklig Stella på vardagsrumsgolvet. Hon fick sin allahjärtansdagpresent av mig - en smoothie med sugrör (det är jättekul att dricka ur sugrör nämligen).

Anders imponerade med oxfilé, klyftpotatis och en bearnaisesås som han twistat till. Till detta drack vi min favvo inom alkoholfritt, nämligen herrljunga äppelcider original! SUPERGOTT!!!
Min man, han kan han :)

Inte nog med det!
När jag drog ut stolen och skulle sätta mig låg det ett rött paket med vita prickar på stolen :)
Jag öppnade paketet halvvägs in i oxfilén och skådade mitt första live-journaling-block!!!!! LYCKA!!!!
Tänk att han, när jag sa att jag ville ha ett sånt för jättelängesen, faktiskt lyssnade och snappade upp! Jag är SÅ imponerad och rörd. Jättefint är det, i vintage-stuk :)

Vilken lycka att få vara gift med en man som min. Tack för en fantastisk kväll älskling!!!

Stella satt glatt och knaprade kex och drack smoothie medan vi åt middag. Hon var allmänt nöjd :)

Länge.

Klockan 21:30 somnade hon, och eftersom hon var så glad hela tiden så fick hon va vaken, hon var helt enkelt för pigg för att sova. Ibland får det ju lov att vara så :)

Dessutom kom brorsan igår :)
Klockan åtta typ kom en något hyperventilerande men lycklig bror in och började ladda inför dagens hämtning på Arlanda.
Vi hade köpt små presenter till barnen (mössor och strumpbyxor) som passar när det blir chockartat kallt, och så hade vi tagit fram en del av Stellas gamla kläder som hennes lilla kusin kan ha.
Tänk att jag ska få träffa min enda brorsdotter!!!
Ja nu har vi syskon lyckats skaffa oss en dotter var! Inte helt dåligt jobbat tycker jag :)

Nu är jag snart framme med tåget, men innan jag slutar vill jag bara att världen ska veta:

Självklart är livet tungt ibland, och självklart är inte allting alltid kul. Men jag är så otroligt glad och tacksam för hela min stora familj med föräldrar, syskon och syskonbarn, min lilla egna familj som jag lever för varje dag, och min svärfamilj som fått mig att känna mig som en del i familjen J. Och mina vänner - ni vet vilka ni är <3
Ni, allihopa, underbara människor gör mig lycklig. Tack!



Saknar...

Gomorron,

Att blogga på tåget är snart rutin. Undra hur jag ska gö när jag kör bil hela vägen till nya jobbet sen...

Nåja

Fasen alltså vad jag saknar Stellabiten på dagarna. Inte nog med att jag kommer hem klockan 18 och hon ska läggas vid 19, nä nu har hon börjat sova längre också så när jag går hemifrån har hon inte vaknat ännu :(
Min mysiga morgonbebis, jag missar det.
Nu förstår jag vad "leva för helgen" betyder. Satan i gatan vad jag längtar till helgen. Vill krama och pussa på henne hela helgen :)

Men nu iallafall :)
Alla hjärtans dag.
Ville ge Anders något jag vet att han gillar så det fick han. Geléhjärtan i en ask. Lite enkelt kan tyckas men jag vet att han gillar dom jättemycket och ibland kanske ett säkert kort är bra... Hoppas jag.... Hur som helst så fick han dem imorse redan. Vill att hans dag ska börja bra.

Han har något till mig också som jag ska få ikväll. Jag är precis hur nyfiken som helst och lite kluven. Hoppas han inte köpt nåt för fint när jag kommer med en ask kärleksgodis liksom... :-/
Iiih! Vad det än är så älskar jag överraskningar så han har redan gjort min dag :)

Ikväll kommer min bror och hälsar på. Det blir mysigt om än inte romantiskt, men det lär det inte bli ändå då jag vill hänga med Stella och vägrar lämna bort henne denna vecka ;) Middag med tända ljus får vi vänta på ett tag, och det spelar noll som helst roll.

Helt annat.
Jg är så bitter över att jag inte hinner träna nu. Vägrar offra min enda timma med Stella för att gå till gymmet och enda alternativet är att sticka iväg när hon somnat. Men nattningen tar ungefär en timma och klockan åtta börjar jag faktiskt bli ganska mör.
Det är då jag behöver någon som hämtar mig och kör iväg mig till gymmet, haha!
Annars får jag köra två ggr/v ett tag. Det är ju bättre än inget :)

Nä nu ska jag kolla lite "sociala medier" som det så fint heter (surfa på fejsbok) tills jag måste gå av tåget.

Glad alla hjärtans dag till er alla <3



Sockerhög semmel-bebis!

Gomorron.
Alltså shit vad jag är TRÖTT idag!!!
Låt mig börja från början.
På jobbet har jag ett väldigt tight schema. Men jag kommer klara det om jag lägger manken till, så det gör jag. Dock vill jag inte jobba überlänge varje dag så det blir fokusfokus-ingen fika när jag är där.

Sen hände roliga saker :)
Först skickade Anders en video där Stella går. Hon är så duktig nu och rekordet är slaget. Förut var det 14 steg, nu 32 :)

Sen fick jag mess från min brors tjej att hon äntligen har biljett hit!!!! Jag är så glad att det äntligen ordnat sig trots allt och alla som velat sätta käppar i hjulet <3

Sen, på eftermiddagen, kom Anders och Stella in till mitt jobb och så promenerade vi bort till Vetekatten.
Var så mysigt att gå omkring på stan med min lilla familj <3
Vetekatten var fullt så vi tog fiket bredvid som inte var sämre. Tvärt om - påtår ingick :)
En semla var och Stella fick smaka. Hon blev tokig i min semmelgrädde. Som besatt! Hihi! Lilla sötluvan <3
Och så lyckades hon engagera grannbordet i sitt semmelätande också. Tillslut hade hon grädde överallt och en hel fanclub :)

Dock fick jag bita i det sura äpplet sen när vi kom hem och det var dags för Stella att sova...
Det är socker i grädden när man äter köpt semla...
Tänkte inte på det...
Hemma får hon ju äta grädde för det är ju bara som en fet mejeriprodukt, inga problem, men nu. Jösses. Ögonen var som tefat. Hon hade inte en plan i hela världen på att somna.
Halv nio/nio lyckades jag få henne att somna och då var jag själv helt slut.
Sen (snabb)middag, dusch, säng, sova.

Fick jag vila nu?
Nepp.
Vid tre vakna Stella och sluta inte gråta fören vi tog upp henne och la henne i vår säng. Och för den saken skull somna hon ju inte. Nejnej. Hon låg lite så och lite så och vände lite hitåt och lite ditåt och tillslut somnade hon. Med huvudet fastsvetsat mot min halspulsåder och med hennes små gulliga händer inburrade i mitt hår. Tillräckligt obekvämt för att jag skulle fortsätta va vaken och tillräckligt mysigt för att jag inte skulle ha hjärta att flytta på henne. Tyckte dessutom att hon kändes varm... Håll tummarna att det inte är nåt nu...!

Nä nu är jag trött.
När klockan ringde kl06 ville jag bara låtsas att jag inte hörde, men det funkar tydligen inte så. Så nu sitter jag på roslagsbanan igen, bredvid en kille som luktar svett. Härliga vardagsmorgon... Brr...

Snart blir det bryggkaffe och frukostfralla på jobbet i alla fall. Det är fint som fasen ;)

Ha en bra dag alla godingar <3



Duktiga jag... Eller?

Hejhopp!
Sitter på tåget in till jobbet. Transportmedel två av tre (bil till tåget, tåg till tunnelbanan, tunnelbana till stan och sen gå). Jädrar vad skönt det ska bli att slippa flänga såhär när jag byter jobb. Blir visserligen långt att köra, men bara att slippa byta och slippa trängas med folk...!

Igår gjorde jag i alla fall första dagen på jobbet. Stella vaknade precis innan jag skulle gå så hon blev lite orolig men lugnade sig och blev glad så fort Hon fick mysa med välling i pappas famn <3

Jag själv avskydde att åka hemifrån. Inte att åka till jobbet i några dagar, det är lugnt. Men att inse att det är över nu. Min UNDERBARA mammaledighet är över. Illa. Vill inte. :(

Väl på jobbet var det mesta som vanligt och har tog tag i de projekt som jag vet att jag ska ha hand om. Mer än väntat (såklart) men jag ska göra mitt bästa. Som alltid. Nåja...
Framåt fyra både skelade jag och var yr av att sitta framför datorn hela dagen, så jag begav mig hemåt.
Skuttade hela vägen till tåget och skyndade mig i bytena. Kom hem rätt så fort och direkt efter kom Anders och Stella hem!!!! Lycka!!!!

Ja... Sen var det ju det här med träning och eftersom jag är envis på alla plan skyndade jag mig och hann med ett pass BOSU kl19.00! Härligt att vara fysiskt trött på kvällen :)
Kände mig duktig och kände att det var värt det. Men...
Vad händer då?
Jo, när jag och MA kommer ut till bilen efter gymmet och ska köra iväg ligger det en P-bot i fönsterrutan!!!!!
FATTA VAD IRRITERANDE!!!!

Det står alltid fullt med bilar där jag ställde mig och vi blev överlyckliga över att få stå så nära ingången då det är kallt på kvällen när man kommer ut :(
Sen såg vi, såklart, skylten som fanns där men var felvinklad.
Så himla onödigt.
Jäkla skit.

När jag kom hem, ledsen, trött och arg, så fick jag åtminstone mata och natta bebis. Det gjorde mig glad igen :) blev åtminstone lättare att strunta i det just då :)

Nu håller vi tummarna för att idag, fettisdagen, blir en bättre dag - ok?!
;)

Kramar!



Är det över nu? :(

Sitter här med den värsta söndagsångesten jag någonsin upplevt.
Imorgon ska jag börja jobba efter att ha varit mammaledig i ett år. Det bästa året i mitt liv. Stellas år.

Jag har svårt att inse att det finns tid efter jobbet, helger, att jag kommer få vara med henne trots att jag jobbar. Trots att jag vet att det är så...
Nä det känns fan skittungt just nu :(

För att rikta bloggen mot mer positiva saker kan jag ju berätta om va som hänt sen sist istället, för det har faktiskt varit bra avslutningsdagar på mammaledigheten.

I torsdags var jag hos frissan och blev tillklippt och färgad. En ljusare nyans blev det så det fick lite liv utan att bli blekt och slitet. Och inte heller nattsvart mot min vinterbleka hy. Jag blev nöjd!

I fredags kom min underbara bror och hälsade på <3 vi myste framför en sjukt kul film med nachotallrik, öl och salta pinnar. Innan det gjorde jag semmelmuffins som vi mumsade på :)
Det var så kul att ha honom här, och Stella är tokig i honom <3

I lördags, efter att ha kört bror till stan, gick vi hem till MAXTEN och köpte pizza och bara umgicks. Det var jätteskönt. Helt opretentiöst och bara mysigt och gott. Vi köpte pizzan på ett för oss nytt ställe, och blev inte besvikna. Dit lär vi återkomma många, många gånger. Mums!

Idag se vi bara myst hemma. Jag har försökt suga i mig så mycket stellatid som möjligt och nu är jag rätt trött. Gick ju ändå upp 06:15 imorse och dagen har gått i ett.
Vi åt jättegod söndagsmiddag som bestod av sallad och hjortfilé. Hälsa deluxe ;)
Vid 18/19 åkte Anders och basta och då kom Bus och VALLY hit och myste. Vi käkade semmelmuffins och smågodis och drack te.
Det blev en sen kväll för Stella men hon var så glad att det var värt det :)

Nu ska jag sova. Imorgon ringer klockan 06:00 och jag ska lyckas göra mig i ordning och sedan försöka slita mig från allt det bästa jag vet. Familjen, huset, detta livet...

Shit... Ush.

Nä, sova.

Gonatt!


Om

Min profilbild

Nadja