Make over!

God afton!

Igår hade jag en riktig "göra om mig-dag"!

Förutom att färga tillbaka håret till svart (efterlängtade underbara färg), så gjorde jag något jag länge velat och planerat.

Jag tatuerade mig!


Jag har ju en tatuering sedan tidigare, som kännetecknar mig. Nu har jag en tatuering som kännetecknar min familj!

Orkidén: Min och mina föräldrars favoritblomma
Placering: Jag känner ingen som har på exakt detta stället, och den som ligger "närmst" är bästa kompisen Sören. Hon har dock lite längre ner, och lite mer åt sidan.
Val av sida: Höger. Lätt val. Alla mina "defekter" sitter på höger sida, och det är den sidan jag vill ge lite extra stöd och kärlek.
Färg och form på blommorna: Enligt foto på favoritorkidé.
Antal blommor: Fem, som antalet familjemedlemmar i min familj där jag är yngst och "sladdis". Även detta är illustrerat genom en knopp. Sen kanske man väljer att se den på annat sätt, men hela tanken är i alla fall fem stycken!

Jag älskar min nya tatuering och kan rekommendera tatueraren när som helst! Han var GRYM!
Före och efter min "korrigering"


Förutom detta vill jag säga GRATTIS mamma på mors dag!
Jag vill inte påstå att detta är någon present till dig (snarare till hela familjen), men att jag älskar min familj så mycket att jag länge letat efter ett diskret men synligt sätt att knyta den till mig för alltid betyder att du och pappa gjort ett förbannat bra jobb med att få mig att trivas här på jorden, eller hur :o)

♥ Kärlek till hela min familj idag, och en extra tanke till dig lilla, stora mamma!!! ♥


En lugn fredagskväll och en stund att and...

En lugn fredagskväll och en stund att andas tack! Ja, i vanlig ordning är der fullt i schemat. Helgen bjuder också på diverse aktiviteter, men av den mer lättsmälta formen :-) Jag har en gör om mig, eller snarare gör rätt mig -helg som väntar och berättar gärna mer om det i efterhand :o) det blir roligare så. En sak till innan jag går av t-banan; Tack till alla som grattat mig för Inter!Hemma igen

Hejhopp!

Nu är vi alltså hemma från Italien, Sicilien igen.
Efter en kort avrundning i hemstaden med mina föräldrar (som också var med på resan) kom vi hem idag vid 14-tiden, och kände: "Shit, vi kommer inte hinna göra nånting alls innan det är dags för jobbet igen." FEL! =)

Värmen är ett faktum och det motiverar en sommarmänniska som mig till tusen!

Vi började givetvis med att packa upp och äta lite lunch.

(Parentes: Jag har läst en bok den här veckan, ISO-dieten, och känner mig tokmotiverad.
Inte att just leva helt strikt efter en diet, men att skärpa mig.
Allt som stod i boken visste jag redan. En hel del fakta om Kolhydrater, fett, proteiner samt behovet av dem och kvaliten på dem osv.
Allt som jag kunde förbättra, har jag en gång (för inte speciellt länge sen) skött riktigt bra, dvs träna ordentligt och äta regelbundet...
Summerar man detta är allt jag/vi behöver göra är att komma in i gamla vanor igen...
låter inte så svårt, eller hur?! Jag tror det går om jag bara skärper mig =)
Tror inte du?)

Sen åkte vi ut och hadlade (rätt)mat, blomjord, frön och lite andra prylar till balkongen.
Vi tog även en sväng förbi den tomt som vi är hysteriskt sugna på att köpa...
När vi kom hem planterade jag 3 av 4 av mina efterlängtade tomatplantor, som min pappabarilla drivit upp, i våra nya superfina krukor!

Våra nya krukor! ❤

Efter att jag planterat de första två ringde VE och ville prommenera! Skojar du? Det är ju superfint väder och vi har inte snackat på över en vecka, det var inget svårt val =) En tredje blev planterad och nummer fyra bor inomhus till imorgon.

Nu har jag precis kommit tillbaka från vår promenad och Anders har gått iväg på något styrelsemöte... Jag mår bra i både kroppen och själen efter promenaden och känner mig nöjd eftersom jag stolt kan konstatera att riktigt mycket blivit uträttat idag! =)

Det här har varit en bra dag! =)


På väg hem igen i bilen, lite brunare och ...

imag0110 (MMS)

På väg hem igen i bilen, lite brunare och lite mulligare (man blir lätt det efter en vecka i Italien) är det givetvis blandade känslor... skönt att komma hem men synd att semestern är slut. Precis som det ska kännas efter en lyckad semester antar jag :o)Andja i bilen på väg till hemstaden där vi...

imag0099 (MMS)

Andja i bilen på väg till hemstaden där vi ska mellanlanda innan vi åker vidare på semester *Åh! vad jag längtar* :o)Espressohouse, soya mocca latte... Finn...

imag0092 (MMS)

Espressohouse, soya mocca latte... Finns det bättre sätt att börja arbetsdagen? Jag säger som Maria Montazami;Mums!40-talsfest!

Hej hopp!

Igår var det personalfest för min del!
Jag är sedan i höstas med i festkommitten på jobbet och nu hade vi, mina tre festkommittekollegor och jag, ordnat årets stora, största. jättestora fest!
Tema 40-tal! Hur underbart som helst!!!
Lokalen var tidsenlig (den hade sin storhetstid på 40-talet och lever kvar där) och perfekt för festen. Bandet lyste upp stämningen med underbar tidsenlig musik, de lyckades få med hela publiken med bravur! Vokalisten hade en mysig kvinlig mörk stämma som passade perfekt in i temat och med bandet, och dansarna... dansarna vi hade hyrt in... jag säger bara... WOW!
Harlem Hot Shots heter dom. Internationellt kända och fullkomligt fantastiska! Kan rekommendera dem med varenda cell i hela kroppen! HELT perfekt!
Det gör inte saken sämre att de tre parterna (band, sångerska och dansarna) brukar göra sånt här tillsammans. De var perfekt synkade!
Show till maten och ett dundernummer som avslutning efter kaffet. BRA jobbat!!!!

Harlem Hot Shots!

Maten var amerikanskinspirerad buffé som uppskattades mycket av gästerna. Kocken blev överöst av komplimanger, vilket är extra roligt i o m att vi har väldigt många gastronomer på företaget.

Kollegorna glänste och strålade i 40-talskläder. Hela spannet från att komma "som vanligt" till att ha spenderat hela månadslönen på second hand kunde man se! Röda läppar, höga klackar, uppsatta lockar, blommiga klänningar, tighta klolar, kinos, hängslen, gubbkepsar och filtslipsar. Härliga söta kollegor!

Givetvis hade vi i festkommitten gjort en tävling för bäst klädda!
Förstapriset var självklart ett idolfoto på festkommitten och en pin att bära på bröstet resten av kvällen (också den med ett foto av festkommitten). Andrapriset var samma sak men då med foto av företagsledningen. =P

Det enda jag hade velat ändra på igår var DJ'sens val av musik (vi hade DJ när bandet gått av). De tog det lite väl lugnt i början vilket resulterade i att många valde att gå hem, men å andra sidan var det inte så farligt att festen slutade lite tidigare än beräknat. Man blir rätt så trött av ett sånthär ståhej.

Önskar att jag hade fler bilder att lägga upp, men tyvär hade jag inte med kameran på festen, och jag har inte heller hunnit få de andra bilderna som togs.

Åh!
Det var så lyckat att jag blir varm när jag tänker på det!!!! =)


Här är (ego-)fotona på mig som jag lovat mamma och pappa!
;)


Det blommar i kungsträdgården :-)

imag0087 (MMS)

Det blommar i kungsträdgården :-)Testar att mobilblogga via sms istället fö...

imag0082 (MMS)

Testar att mobilblogga via sms istället för att webb-blogga på mobilen. Hoppas radbyte fungerar ;-) Vad ni ser på bilden är en vanligt förekommande syn hemma hos oss. Dvs min käreste, som är djupt fokuserad på ett dataspel. Kram!


Om

Min profilbild

Nadja