Ytterligare en scrapmara rikare

Och några pengar fattigare ;) men OJ vad kul jag haft.
För första gången på vad som känns som en evighet har jag mått ganska bra! Nåja, det var ju en bra dag förra veckan också, men nu kändes det liksom så befriande att jag fixade min hobby utan större besvär.
Ni som är nyfikna på vad som är fel får fortsätta vara det ett tag till. Ett tips är att inte fråga på ett tag, jag kommer inte svara. Men det är inget livsfarligt, och mitt äktenskap är jättebra så ni kan sluta oroa er eller spekulera i dom banorna. Det är lugnt.

I alla fall: roligheter!!! :)

Igår fick jag ju med mig grannen MA som blev helt biten och har börjat bli riktigt intresserad! Skitkul!!! :D
Idag var hon inte med men eftersom svägisen körde hårt hela helgen har jg haft härligt sällskap även idag. Ja och så svägisens kompis också. Vi har liksom vårt lilla scrap-gäng, vilket är superkul och skapar väldigt mysig familjär känsla. Dock saknade vi fina UW denna helgen :( Lova att haka på nästa gång, det är inte samma annars.

Jag fick ganska mycket gjort (och köpt), men inte i närheten av sist gång på annexet såklart. Men säkert en fyra, fem LOs till Stellas album och tre kort :)
Ett urval ser du på bilden nedan.

Där ser du också gårdagens goa ciabatta-lunch samt hur det ser ut på marken utanför lokalen :) Hur kul som helst när folk stått och sprayat färg ute för att det är helt hopplöst att få rent om man sprayar inomhus, haha!

Under tiden som jag varit borta har Anders och Stella gjort stan med JOXTEN samt fixat på tomten här hemma.

Nu ska jag ta en varm go dusch och sen ska jag krypa ner under täcket och drömma om tekniker som gesso, infärgning och vilka foton jag ska använda framöver ;)

Kram!

Ps. Tack till världens bästa make och svägis som bistått med skjuts för att jag ska kunna få åka på roligheter. Loveya! <3



Fredagsblogg

Ligger i soffan och tar det lite easy. Nu vaknar garanterat Stella när som helst. Det är lunchdax.

Veckan har varit minst sagt annorlunda men bättre än förra veckan, och utan att gå in mer på detaljer än så, så har jag varit hemma denna veckan och är hemma nästa vecka också. Sen hoppas jag på att gå tillbaka och jobba.

Jag, Stella och Anders har haft en ganska skön vecka trots allt. Stella håller på att få fler och ännu fler tänder så hon är lite från och till på humöret, men det går överlag bra för henne med bissingarna. Hon borstar ofta och gärna och ibland får jag hjälpa till ;)

I tisdags var vi ju på kalas och då fick jag upp Stellas hår i tofsar igen :) min mammalycka är total när jag får piffa till min lilla pingla :) <3

I övrigt hänger vi hemma, på tomten och på lekplatsen. Ibland kommer grannarna, JOXTEN och är med, och ibland blir det en snabbsejour med en gungtokig bebis :)

I onsdags var det styrelsemöte/stämma och svärisarna var snälla och kom hit och passade Stella som skulle sova då, så jag också kunde gå. På mötet bytte de några i styrelsen och vet ni vad? Min man är numera ordförande!
Cooltcoolt ;)

Ikväll blir det natchotallrik och let's dance. Ser så fram emot en riktig myskväll :)

Och imorgon är det scrap-maraton igen :) och på söndag också. Jag ska gå, men jag vet inte hur länge jag stannar eller om jag kör båda dagarna. Det får dagsformen avgöra helt enkelt.

Nu ska jag försöka övertala Anders om att köpa en speciell scrappingväska som jag hittat till mig i fölsedaspresent. Vi får väl se hur det går ;)

Kram och trevlig helg!



Ingen Bieber men massa annat

Herre Gud vilken hysteri det är kring att Justin Bieber är i Sthlm!!!! Säger bara - jag är GLAD att jag inte bor i stan. Tänk bad många förkrossade tonårstjejer som är där just nu. Jösses. (Okej jag är tant, fine)

Men massa annat här istället då :)
Mina fina föräldrar var här i helgen och vi har myst jättemycket!
I fredags grillade vi biffstek och åt med potatiskroketter och sallad och till det blev det en Lat. 42. Nomnomnom :)
Sen på lördagen promenerade vi i solen, hälsade på svärisarna och till middag gjorde jag långkok på nötytterlår och morötter som jag serverade med ris och gurka. Till det blev det en Ripasso!
Söndagen försvann i ett swish och i måndags hämtade vi vårt nya köksbord! Himla ljust och fräscht blev det nu! :)

Vi fick blommogram från EM möbler också som tack för att vi handlat där. Undra hur bra marginaler de har på köksbord egentligen, haha!

Idag har vi hunnit gunga lite med Stella. Det är väldigt mysigt och hon älskar det verkligen :) Sen har vi varit och firat VE som fyller år idag. VE är en inredningsintresserad myspingla, så hon fick ett monsterstort doftljus (lemon grass) i stilren glasskål av oss. Brinntid 80 timmar :P håller nog ett tag...

Sen måste jag säga att jag har VÄRLDENS finaste vänner!!! I måndags fick jag blommor av JAXTEN och idag fick jag av JESUS, FRENDY och OSKELI!!! Helt underbara blommor, av helt underbara vänner.
Tusen TUSEN tack!



Det har varit påsk!

Och mycket annat, men inte 17 har jag bloggat om det. Därför kommer här en rad bilder som är lite från allt möjligt som hänt den senaste tiden.
De kommer nog inte i ordning eftersom jag bloggar från mobilen, men ni ser nog vilken bild som hör till vilken text :)

Stella i bollhavet på hennes födelsedag... I mars alltså :)

Påskbilder (4st) från landet... Mars

Stella bygger med Duplo på påsk... Också i mars

Jag och Stella äter grillat hos mamma och pappa i påskas... Mars ja...

Stella leker i "lekhörnet" som vi byggde hos mamma och pappa i påskas ( som ni vet var i mars... Tjatigt?)

Två kort med påskakärringStella... (när var påsk? Jo i mars...)

Jag och Stella och pappa och Mina hos min bror. I mars. I påskas.

Anders och mina, i påskmars.

***sen var det scrap-mara och lite annat som jag redan bloggat om***

Stella springer runt och kramar på mjukisbarbapapa som hon fick i födelsedagspresent av kusinerna Valle och Filip... Förra veckan :)

Febrig Stella i nattlinne och nattofflor... I onsdags!

Ja... Det var allt för nu! :)
Uppdatering typ.

I övrigt kan jag bara säga att jag jobbar över varje dag men just idag är jag hemma sjuk. Kul jul. Gonatt.

Kramar :)



Ny vecka nya tag?

Stockholm scrap and pearl event var verkligen allt jag kunde hoppas på och mer därtill.
Massor med scrap, shopping, nyvunnen kunskap och inspiration.
Bästa bordet hade jag också, men goa tjejer som skrattade mycket och pratade och njöt av dagarna.
Jag gjorde två askar, fyra LO's (bland annat den på bild som innehåller diverse tekniker) och började på en liten bok. Kul som fasen!

Fick en för tidig födelsedagspresent av svägisen också, sötisen, en score board!!! Jag har önskat mig en sån sen ett tag tillbaka och nu blev jag skitglad och jag kunde plocka upp den och använda den direkt!!! Tack!!! :)

Det kliar SÅ i pysseltassarna nu och jag lääängtar till om två/tre veckor när vi går på nästa mara. Ja det är sant. :)

Men innan dess är det massa annat kul som händer. Bland annat så ska jag och Stella och Anders umgås så mycket vi nånsin kan i helgen som kommer. Sen ska jag ju jobba över några kvällar den här veckan också tyvärr, men det är ytterst nödvändigt om jag ska hinna med lite av det som hinnas skall.

Igår fick Stella sin födelsedagspresent av mig och Anders. Vi hade skickat efter den och därför kom den så sent (en dryg månad för sent).
Det var ett förvaringshus från Rice! Jättesött!!!

I huset hade Anders smugit ner en överraskning till mig också, nämligen en finfin plåtkakburk som jag önskat mig läääänge! Jag blev jätteglad, och Stella blev jätteglad. Perfekt! :)

Nu får ni ha en bra dag! Kramisar!



Dag #1 i bilder

Gårdagen var fullspäckad!
Jag startade jag dagen med att hjälpa till att pricka av, och efter att kön som bokstavligen gick runt annexet var borta startade eventet för mig. Underbart!!!

Jag lärde mig två nya tekniker, en vik-teknik och en mixed-media-teknik, genom att gå två kurser.
Vi fyra tjejer som satt ihop hade jättekul och skapade på tiden som fanns över mellan prat, scrap-shopping och lunch, fika, prisutdelningar osv osv.
Underbar stämning och väldigt många väldigt lyckliga skapare, både scrappare och pärlare.

Jag kom hem 22:30 och somnade som en stock. Idag tog jag sovmorgon och fick mysa lite med Stella. Kanske kommer de in på lunch idag, vi får se :)

Nedan är lite bilder från igår.
Nu kör vi igen! :)



Vardagsliv och Scrap mara!

Det har hänt så mycket sen sist att jag inte vet vart jag ska börja.

Jobbet tar upp extremt mycket tid. Jag åker 07:00 på morgonen och kommer hem runt 18:30. Ibland 18, ibland 19.
Det är ett härligt jobb med många sköna kollegor som brinner för vad de gör och jag är så glad över att faktiskt köpa in kosmetikaklassade produkter vid sidan av mitt "indirekta" som är vardagen.
Så samtidigt som det tar mycket tid är det väldigt roligt!

Tur är väl det också med tanke på att jg bara får träffa min underbara lilla stjärna någon ynka timma om dagen. Det är ungefär det som är neråtsidan med allt nu, och även därför jag inte ägnar mina kvällstimmar åt blogginlägg, utan istället att umgås med Stella och Anders.

Idag gör jag den saken lite värre, men samtidigt tar jag mig en energiboost genom att åka på årets hittills största event!!! STOCKHOLM CITY SCRAP AND PEARL EVENT!!!!

Japp! Det är vad min helg kommer bestå av :D
1000 sittande per dag i Globen Annexet. Mängder butiker och mängder demos, kurser, kända skapare och underbara scrappare och pärlare :)

Får jag min mobilkamera att funka (om jag lyckas tömma mobilen på lite bilder) så kommer jag rapportera under dagen.

Jag är SÅÅÅÅ taggad!!! Här ska skapas!!!

Scrap!


Om

Min profilbild

Nadja