Högt och lågt

Ja det blir väldigt skiftande kvalitet och detaljrikedom när man bloggar såhär sällan, så därför får jag helt enkelt nöja mig med att blogginläggen är olika på alla sätt. Ytligt och djupt, gammalt och nytt, högt och lågt.

Nu ska vi se vad som hänt sen sist...

Sist jag bloggade var den 9/3 tror jag... Alltså nästan en månad sen.
Under mars månad har inte direkt livet stått stilla. Tvärt om.

Andra helgen i mars var jag på Stockholm scrap and pearl event! För en scrappare som jag är det ett sannt Mecka. Ett paradis fullt med vackra saker, humor och likasinnade. Känslan när kreativiteten sprutar ut genom öronen på folk och alla är med och bidrar är underbar! 
En kurs med Finnabair fick jag till, några LOs och ett par kort. Tiden spenderade jag med tjejerna vid bästa bordet, vid det otaliga butikernas montrar eller arbetandes som "avprickare" och "vinstutdelare" på eventet :) 
Jag bodde på hotell med Svägis, Ulrika och Karin och njöt av en lugn egentidshelg. Självklart saknade jag Stella och Anders, men ibland behöver man bara vara den man är och ta en micropaus från att vara mamma och fru, och istället bara vara...!

Veckan därpå var otroligt nog Anders hemma i Sverige hela veckan, vilket kändes jätteskönt!

Efterföljande helg åkte vi till hemstaden för att fira min mamma, min brors fru och min äldsta systerson som alla fyller år i mars månad. 
Det vart en väldigt lyckad fest hemma hos min bror som i äkta italienaranda började innan lunch slutade sent. Underbart!
Kan nog inte förklara med ord hur glad jag är över dessa sammankomster med min familj. Äntligen ses vi allihopa samtidigt! Ingen som bor utomlands, igen vars respektive inte "känner för det"... alla är bara där! Glada! Precis som man ska va i en familj <3
Äntligen!


Sen, på tisdagen, åkte Anders till Frankrike igen och kom hem natten till fredag. Fredagen i sin tur var solig och fin men gick tyvärr ändå som i ett töcken då vi alla tre var jättetrötta, men vi makade oss ändå iväg till restaurang och åt med Freddan, Vendy och Ally innan vi slocknade hemma.

Lördagen spenderade vi ihop med två underbara familjer.
Först träffade vi Jannica med familj och hade kvalitetstid i soliga Stockholm. Vi gick på Akvaria, promenerade på Skansen, åt pannkakor på fik och "tog en catch" (dvs geo catching... Jag känner mig cool när jag kan språket) ;) 

Sen firade vi Sixten som fyllde två 25/3. Han fick en mycket uppskattad leksaksgrill av oss :)
Barnkalaset var toppen och barnen lekte ute nästan hela tiden. Undantaget var bara när Malin gräddade våfflor till oss alla, då satt alla (även vi vuxna) vid bordet som lydiga barn och väntade på sin våffla ;)

Igår, söndag, åkte Anders igen.
Denna gång var det extra jobbigt för mig. Delvis är han borta längre tid. Delvis åkte han redan på söndag förmiddag vilket var världens sämsta dag då det var soligt och världen myllrade av gulliga familjer. Men detta är sista vändan så jag hoppas på att han inte får nåt nytt sånt projekt på ett tag nu ;)

Jag och Stella åkte till Köpcentrumet för att spendera lite tid och pengar och vi lyckades bra.
Jag köpte massor kläder till Stella som på ett tydligt och hastigt sätt bytt storlek. Dessutom köpte vi pärlor, en fotboll och såpbubblor till Stella samt lite smått och gott på The body shop och Lindex till mig ;)
Och så tog vi en helmysig mor- och dotterfika på Gatau eller vad det heter. Just den stunden kommer jag bära med mig länge. Det är livskvalitet på riktigt :)
<3


Idag har gått bra med lämning, jobb, hämtning och allt annat som hör till. Men tyvärr har Stella åkt på nån bacill igen och när jag lade henne ikväll hade hon en otrevlig hosta och 38,6 i temp.
Jag hoppas hon mår bättre imorgon, men har hon minsta tillstymmelse till feber så VAB:ar jag. 


Stackars mammas lilla hallonhumla <3

Nu ska här sovas. Hoppas du orkade läsa hela min uppdatering ;)

Kram!


Utkast

Hittade den här bloggen bland mina påbörjade. Synd att slänga den så jg publicerar istället :)

Söndagen 9/3 spenderades med Vendy och Ally i köpcentrumet. Det var mys och tjejerna leker så gott ihop.
Dock är Ally mer van än Stella att springa fritt så det blev stundtals en utmaning för mig att få med Stella på banan. 
Men det var kul i alla fall och det blev mycket shopping och fika





Senare på kvällen träffade jag Malin. Mysmysmys :) 
Tillslut kom Anders hem....


Stella 2 år!!!

Hej alla finingar!

Den här helgen började i onsdags för mig, och idag när det är lördag har jag därför en jätteskön känsla.

I onsdags gick jag upp tidigt och bakade och gjorde i ordning allt iför eftermiddagen. Efter lunch kom mamma, pappa och Julia och vi hämtade Stella från dagis. Stella hade blivit firad med fruktfat med tomtebloss, en princesskrona och en fin ballong! Hon var så stolt och glad :)

Runt tretiden kom Anders hem och klockan fyra började folk trilla in till Stellas kalas. Mängder folk! ;) 
Underbart.
Jag blir tårögd när jag tänker på hur älskad hon redan är, av så många... Och hon är bara två år gammal! Underbart att se! :)
Jag gjorde en nalletårta till Stella som hon tyckte mycket om och i övrigt gjorde jag rosformade halloncupcakes med vit chokladtopping, stjärnformade chokladklubbor med kokos och så blev det en del småkakor såklart :)




Kalaset höll på ungefär mellan 16-19 och klockan 20 var det en riktigt trött ettåring som somnade mitt i vällingen :)

Dagen efter väckte Stella oss såklart så det blev ingen sång på sängen, men väl till frukosten :)
Då blev det även stjärnsmörgås med marmelad, apelsinklyftor, födelsedagståg och flera paket :)





Vi fick alla väldigt mycket kaffe serverat av Stella den morgonen ;)

Anders åkte till jobbet vid nio och sen vidare till Åre för en weekend på snowboard med jobbet.

Till lunch fick Stella sin favorit som hon också efterfrågade, nämligen pasta med bacon.

Efter en skön dag med en hel del lek åkte vi till svärisarna och så fick Stella bli firad av farmor och farfar också :)


Kalas kalas kalas :) tack snälla farmor och farfar!


Klockan halv tio somnade hon på sin födelsedag... Ja det gäller ju att suga ut varenda sekund man orkar ;)

Igår åkte vi till köpcentrumet och gick i lite affärer. Mina föräldrar bjöd på lunch och jag köpte frusen yoghurt till oss alla.  
Julia tappade bort sitt halsband så nonno och nonna köpte ett nytt till henne, och så fick Julia och Stella varsitt par skor av dem också. 
Tack snälla nonno och nonna!
 Det var en slagen hjälte som somnade med skorna på igår efter shoppingturen


Så ja... jag har blivit lite bortskämd den här helgen, det erkänner jag ;) både för att folk varit så generösa med presenter till Stella men framför allt för att vi är omgivna av så mycket kärlek. Är så otroligt glad över det :)

Idag åkte mamma och pappa och Julia hem så jag och Stella gick till lekparken. Där lekte vi med Sixten och Stellsson (och deras föräldrar) 


Nu sover Stella middag.
Jag passar också på att vila och sen ska vi över till Linda och Roger och Stellsson för middag innan vi går tillbaka hit på mellomys :)

Ha en underbar lördag och NJUT av solen :)
Kram!


Världens längsta men snabbaste dag

Varför går tiden fort när man har roligt och långsamt när man längtar?
Varför går den fort när man har bråttom men långsamt när man vill att den ska gå?

Idag var en lång dag som gick fort! Den tyngsta kombinationen.
Jo, jag som vanligt upp och gjorde mig i ordning, åt frukost med Anders, körde till jobbet (kändes som det tog jättelång tid eftersom jag var stressad) och jobbade. Men jag jobbade inte normalt utan hysteriskt, ni vet sådär hysteriskt som vissa dagar bara är. Så dagen gick fort.
Jag hade ett möte 16-17 som jag skulle hålla i, en presentation. En milstolpe.
Jag tog 20 minuter lunch (det tar tio att gå till och från matsalen) och inte så mycket som en kafferast på hela dagen. Klockan 16 var jag helt slut men redo för mitt möte. Ta 10 personer med storm. Kom igen nu Nadja!
En (1) person kom.
:(
Jag blev lite bitter kan man säga.
Jag fortsatte jobba. 
Fy, imorgon tänker jag återkoppla.

Sen åkte jag och handlade inför Stellas kalas :) det fick mig på bra humör igen och nu är skåpen fulla här hemma :)

Idag får jag och Anders i skift så när jag kom hem klockan kvart över sju så skulle han gå och klippa sig. Själv känner jag att jag gjort nog idag så det blir inte fler knop.

Det känns som jag haft världens längsta men snabbaste dag :(

 Nepp! Istället ska jag nu byta om och ta mig en kopp te. Sen ska jag lägga ytterligare ett lager av mitt nya älskade nagellack som jag köpte igår :)



Nu ska jag bara kvällsmysa tills jag somnar. 

Sådetså! ;)

Kram! 


Tack!

Tusen, TUSEN tack till er som läste min blogg och återkopplade till mig. Ni betyder så mycket. 

En del har peppat mig, en del har delat med sig av sina hemligheter, en del skriver tips och råd. 

Många har berättat om liknande skeden i livet och ALLA har på något sätt sagt att jag gjorde rätt i att dela med mig, och det gör mig så varm i hjärtat.

Jag var väldigt osäker på om jag skulle våga "blotta mig", speciellt genom att dela bloggen på Facebook och därmed erbjuda i stort sett alla jag känner att läsa på om mig, men som en vän skrev, (ej citat men ungefär) så är det just det faktum att alla håller tyst om det jobbiga och basunerar ut det perfekta som gör att vi har ett otroligt prestationsladdat samhälle, inte minst inom sociala medier.
Huvudet på spiken Emil! :)

Jag är nu glad att jag vågade dela med mig, att mina vänner och bekanta vet vem jag är, åtminstone vart jag befinner mig i livet just nu.

Jag kan inte nog förklara hur glad och tacksam jag är över alla era ord.

Åter igen TACK!


By the way, jag har döpt min ångest till Urban (fick det tipset av en vän med en fibromyalgi som heter Åke), så om jag klagar på Urban nån gång så vet ni ;)

Kram!

Om

Min profilbild

Nadja