Underbara födelsedag!

Och underbara man, som fixar så för att ge mig en fin 30-årsdag!

Jag hade önskat mig "skaldjur" och det fick jag verkligen. Han bokade bord för oss på en topp-restaurang. Hade redan beställt från både mat och dryck-menyn och döm av min förvåning när vi serverades varsin SKALDJURSPLATÅ och BUBBEL!

Tack älskling för att du skämmde bort mig idag! Puss!Lyckligare 30-årig fru får man leta efter!


Massa ostron, rökta räkor, färska räkor, havskräftor, hel hummer, krabba och massa goda såser och bröd till! Mums!


Ja må vi leva ...

100media_imag054 (MMS)

Ja må vi leva båda två faktiskt! Kolla! KOLLA! EN ONEPIECE!!! :-)Jobbar hemifrån idag ...

vignette_1309263 (MMS)

Jobbar hemifrån idag , vilket är en sån där sak som jag uppskattar i livet. Det blir ju inte sämre av att jag får njuta av supergott kaffe heller... =)Gissa vem ...

vignette_1309186 (MMS)

Gissa vem som precis köpt en brevlåda på Bruka till sitt nya hus...? Jag ger dig en ledtråd: Bloggens författare ;-)Midsommar 2011

Hejhopp!

Sån underbar midsommar vi hade!

Vi och två kompispar till oss hyrde rum på Skarpö och firade i lugn och ro. Stockholm bjöd på fint väder och staden och all stress var långt bort från oss. Bara vänskap, lycka och väldigt mycket mat fanns nära. Underbart!

Klicka på bilden för en sammanfattning =)
Omröstningen avslutad

Eftersom det är min blogg bestämmer jag när omrösningen är avslutad, och jag bestämmer att det är nu.

Ett litet "Fy!" till er som uppenbarligen varit inne på bloggen men inte röstat. Nåväl.. ;)

Omrösningen är avgjord och alternativ nummer 2 vann!
2. Näääh, skriv det som faller in, det blir en kul överraskning när du får tid över att berätta om de stora händelserna.

4 röster av väldigt många fler besökande - alla på samma.
Eftersom det (faktiskt) spelar roll så lovar jag att skilta lite i det kronologiska och istället blogga mer när andan faller på =)

Detta kan dock betyda att det kan komma blogginlägg närsomhelst... och hur frekvent som helst...
... hm...
Kanske helt tomt någon dag.... kanske flera om dagen en annan dag...
...
Be aware... be very aware...


Bloggen är inte trasig...

... det är bara jag som är dålig på att uppdatera den.

Vi kom tillbaka från en helt fantastisk bröllopsresa i fredags kväll sent, och sedan dess har vi varvat vår jet-lag med midsommarplanering, jobb och bestyr inför flytten. Vi har skitkul, men Nadjas Blogg lider.

Jag vill hemskt gärna blogga om allt i rätt ordning och därför kan det bli ganska fel ibland... när jag nu, fortfarande, inte lagt upp bröllopsdagen kan jag ju inte lägga upp vad jag lagade till middag igår osv... blir väldans kaos i hjärnkontoret då... vissa kallar de struktur, vissa kallar det envishet, eller kanske hopplöshet. Summan av det hela är nog dock att jag måste rucka lite på mina "kronolog-principer" och ta det som det kommer helt enkelt... Svårt det där... kan ju ha en omröstning här om vad ni tycker vetja!

Så: rösta i kommentarsgrejen på något av nedan =)

1. Håll fast vid att allt ska komma i rätt ordning, vi kan vänta och det gör inget om det blir långa glapp mellan inläggen.

2. Näääh, skriv det som faller in, det blir en kul överraskning när du får tid över att berätta om de stora händelserna.

3. Kan inte bry mig mindre, är bara här för att någon på blogg.se tvingat mig. att gå igenom alla bloggar som uppdateras för sällan.

Kom igen och rösta nu! =)

Kram på er allesammans!


Måste se till att bli packad innan 21 ikväll...

För då börjar Greys...

Och med packad menar jag givetvis att vi måste ha packat klart inför vår lilla honeymoon som vi sticker iväg på ikväll/inatt.

Kan bara säga att jag lääääääängtaaaaar!
Efter ett år med planeringar, stress, mer planeringar, jobb, snudda väggen, återhämta mig, planera vårt underbara bröllop och allt vad det innebär att bygga hus, så ska det bli riktigt, riktigt skönt att få komma iväg i två hela veckor och inte behöva tänka på någonting... Bara jag och min man! ♥


Vi ska åka till Mexico!!!


Jag har ingen aning om ifall där finns internet eller inte, eller om det funkar att mobilblogga... skulle vara sjukt kul i så fall =) men annars ses vi när vi kommer hem igen!

Ps.
Bröllopsdagsbloggen kommer myyyyycket senare, förmodligen när vi fått bilder från vår fotograf eller så, men den är i alla fall nästan färdigskriven

Här får ni se ett bröllopskort som jag snott från Petras blogg så länge:

Om

Min profilbild

Nadja