Tacksam för att ha tagit min chans och gjort allt... Löften 2010

Hejsan!

Jag är på väg att knyta mig men känner ändå ett stort behov av att skriva lite till innan 2009 är över. Jag vet att jag har en hel dag till på mig, men eftersom jag ska laga hur mycket mat som helst och sminka hur många människor som helst imorgon känns det knappast aktuellt att fråga värden om jag "kan få låna datorn lite så jag kan blogga".

Jag tänkte först bara berätta om mina nyårslöften för 2010 men eftersom detta året har inneburit så enormt mycket för mig vill jag även passa på att skriva lite om hur tacksam jag är för allt som jag fått chans att göra... och tagit min chans och gjort!

För ganska exakt ett år sedan var det ganska tyst på arbetsmarknaden. Jag hade ett bra och fast jobb, lägenhet, familj och vänner och var allmänt nöjd med mitt liv. Likaså AJ. Dock saknades möjligheten att starta vårt liv tillsammans. Vi hade ett bra förhållande, men det var på distans och varje dag var fylld av saknad.... och positiv längtan såklart! Annars hade det aldrig gått.
Vi båda letade efter jobb men hela världen hade gått i någon form av ekonomisk dvala och det var rena rama öknen på alla webbsidor som vanligtvis skriker efter arbetare. Vi började inse att det skulle dröja innan vi kunde flytta ihop, men gav inte upp ändå.
Varenda kväll pratade vi om vilka jobb vi sökt, vad som komma skulle... för någon dag skulle det komma! Det fanns inga alternativ. Och en dag kom det!
Efter att jag sökt ett drömjobb som jag aldrig trodde att jag skulle få ringde telefonen och två intervjuer senare kunde jag ringa AJ och berätta. "Älskling, vi ska bli sambos!"
Lyckan var total och jag fnitttrade i flera dagar!

Efter ett tag började jag inse att detta faktiskt innebar att jag skulle lämna alla mina vänner. Min stad. Mitt jobb. MIN lägenhet som jag gjort i ordning aldeles själv.
Jag har lärt mig att jag klarar mig själv och är jäkligt stolt över det. Men nu skulle jag lämna hela mitt trygga bo som jag stolt och friskt byggt upp ensam, för vårt. Hans hem, hans vänner, nytt jobb, nya vänner, ny stad. Helt plötsligt blev det tungt och trots att jag visste vad jag ville och inte tvekade var det svårt att lämna allt och alla.

Vi åkte på semester, jag, AJ och 6 av mina "nya" vänner. OK, helt nya var de ju inte då jag känt dem i ett par år, men det kändes lite annorlunda ändå... Jag skulle inte hem till Göteborg när vi landade i sverige. Jag skulle till Stockholm... Hem till Stockholm... så konstigt... Men spännande!

Ja efter ett tårdrypande adjö av Göteborg och ett smärre kaos av möblemang i vår lägenhet började jag på nya jobbet som visade sig vara precis vad jag misstänkt: Skitkul!
Jag fick genast mycket ansvar och kände mig efterlängtad. Jag trivs ännu som fisken i vattnet eller vad man säger.

Lägenheten började komma i ordning och mycket gjordes om under hösten. Jag köpte halva, AJ köpte halva bilen osv, och vi äger nu lika mycket av allt vi har. Nu var det äntligen VÅRT!

Jag har haft svårt att släppa att jag inte kan ta åt mig äran för allt som är fint i lägenheten. AJ är helt fantastiskt händig och kan det mesta. Vi kompletterar varandra bra men ibland (läs: rätt ofta) tar min fröken duktig över och jag kan bli helt förstörd över att jag inte gör allt själv. Galet inte sant?!
Stressen över att lyckas som ny på jobbet, att lyckas som perfekta sambon, att inte känna så många och att inte hitta någonstans är inte att leka med. Speciellt inte när man som jag har ett ganska starkt behov av att känna sig behövd och redig. Detta är något jag jobbar med varenda dag och skall fortsätta att jobba med ett bra tag framåt. En sak är säker - AJ är rätt man för att klara av mig. Jag känner ingen med samma tålamod. Skulle vara mamma då, men de två leker faktiskt i samma liga... helt galet.

För att jag skulle komma till sans igen samt för att hinna att få i ordning lägenheten innnan lucia fick jag dra ner på mycket som tar tid såsom  fika ute, avancerat julpyssel, mycket av bloggandet etc. och tyvärr också träning. Det verkar dock ha fungerat. Något kilo har lagts på hönan, men hon är lite lugnare nu.

Jag och AJ brukar alltid ordna fester men i år lät vi bli. Det visade sig vara ett bra val med tanke på den stress jag redan upplever. Senaste halvåret bjöd ändå på mycket party. T ex lyckad Halloweenfest, fest för SusBus i götet  och snart är det Nyårsfest! Okej, visst, vi hade vår ihopflyttningsfest a la lucia, men det är också allt.

Ja detta blev ett längre inlägg än planerat, men det jag egentligen vill få fram är hur tacksam jag är över flera saker:
... att ha tagit de här chanserna som getts mig
... att få vara tillsammans med mannen i mitt liv varenda dag
... att mannen i fråga klarar av mitt hetsiga humör
... att mina vänner i götet ännu inte verkar ha glömt bort mig
... att mina vänner i sthlm verkar tycka att jag är rätt ok ändå
... att vissa av mina vän-relationer stärkts tack vare flytten
... att mamma och pappa unnar mig detta för att de vet att det gör mig lycklig
... att jag själv, stolt och modigt faktiskt har klarat av ytterligare en storstadsflytt. En flytt till ett för mig okänt ställe med tusen väntande utmaningar.

Utmaningar 2010 - Visst, kom an bara, här är jag! Jag fixar er!!!



Sist men inte minst: Här kommer mina Nyårslöften för 2010
Vara mindre duktig
Stressa mindre - inte boka upp för mycket eller ta på mig för mycket saker.
Träna 2-3ggr/v
Äta rätt


Kan vi inte stoppa ett stord djur i ett mindre djur?

Nu är jag hemma i Stockholm igen och har arbetat nästan hela dagen.

Övergången från semester till arbete var ovanligt snabb känns det som just nu eftersom jag kom hem igår kväll, och 12 timmar senare satt jag på min stol på jobbet. Tur att det bara är krotvecka (1 dag) och heldött på jobbet så att det faktiskt blir en mjukstart ändå.

Min lunch och fika-stund med Sören och AM igår i Göteborg gjorde mig helt nostalgisk. Jag ville verkligen sätta ett stort skärp kring landet och dra åt. Göra det smalare. Låta GBG och STHLM bli grannstäder. Det vore perfekt!Saknar er så mina underbara P:n!
(PP eller PPP är smeknamn som kommer leva kvar för alltid med förklaring enligt följande: Jag och Sören är PP, PartyPatrullen och AM kallas PPP , partypatrullens pimp… behöver jag förklara att dessa smeknamn kom när vi var singlar?!

Hur som helst-> åter i stockholm.

Jag och AJ har haft en skööön julledighet och blivit väldigt bortskämda av föräldrar med lyxfrukost, julklappar, finmiddagar och bara en sån sak som att inte behöva diska!!! Galet att man tillåts detta när man är närmare 30år, men skönt.

När jag kom hem igår hade AJ städat hela lägenheten. Han är helt underbar! Det luktade nystädat och han började genast göra middag åt mig också.
Tyvärr är jag så beroende av att känna mig duktig att när jag får så många saker serverade samtidigt önskar att jag hade hunnit göra det först! Annars är jag väl ingen bra flickvän?!
Jag hoppas du vet det älskling, att jag uppskattar allt du gör, så enormt mycket!

Idag kommer SusBus hit och hälsar på!
Hon ska fira nyår här i storstan och vi ska på fest. Är så glad att hon kommer hit och hälsar på ibland. Var rädd att vi skulle tappa kontakten när jag flyttade eftersom vi inte hann bli superbundis innan, men det verkar som min flytt stärkt vår relation(!!!) Vem kunde anat detta? Mycket bra resultat.

Festen vi ska på imorgon har ett tema; Stekare vs Emos, där det är tänkt att man ska klä sig som något av de två alternativen. Gissa vad jag ska vara?! Jupp; Emo! LÄTT! Hur ofta får man chansen att vara det på en nyårsfest liksom?! Hihi, ska bli så kul!

Vidare skall undertecknad laga maten till festen. Det blir spännande med tanke på att killarna som har festen (och alltså inte vill laga maten själva) har speciella prefferenser, såsom att stoppa ett stord djur i ett mindre djur och sedan servera det… nåja. Jag har gett dem en inköpslista. Låt oss hoppas att det blir bra. jag kan senare meddela vad det blev men inte än eftersom menyn inte är efficiell ännu.

Nu ska jag avsluta lite inför nyår och sen ska jag bege mig ut på stan för att leta upp SusBus (som förhoppningsvis befinner sig någonstans mellan centralen och mitt jobb) samt något fint och Emo att ha i håret imorgon.


Kram på er allihopa!


Stekarskolan matchar inte riktigt min personlighet. Inte Emo heller kanske men de lyssnar i alla fall på bra musik!



Jul och bortkopplad från allt

Hej på er,

Har varit borta ett tag eftersom det varit jul och sånt...
Ja ingen har väl missat att det varit jul, så det behöver jag ju inte skriva så mycket om men jag kankse kan berätta lite om hur mysigt det var i vår stuga bara!?
Det var en härlig helg med både julafton hos svägerskan med sambons familj, samt juldag hos mina föräldrar i hemstaden där vi träffade "min halva av släkten"... nästan... tyvärr träffade jag inte brorsan denna julen eftersom de bor för långt bort =(

Hur som helst;
dagen före dopparedagen var minst sagt hektisk.
Den 23:e spenderades med jobb hemifrån med inte mindre än tre slutförhandlingar. Dessutom hann jag även plocka i lägenheten, göra sista julpysslet i form av nejlikoapelsiner, slå in sista julklapparna, bjuda svärföräldrarna på fika (Nespressos pepparkakskaffe - mums!) OCH gå till frissan och skämma bort mig själv i 2,5 timmar, SAMT ha traditionell dagen-före-dopparedagen-uppesittarkväll hos svärföräldrarna! Galet men effektivt!

Sen var det ju då JULAFTON!
Upp med tuppen (eller tomten) och in i duschen. På med julkläderna och fram med frukosten.
Klockan 09:00 fick vi julfrukostgäster i form av en av AJs bästa vänner och hennes man. Paket utbyttes, frukost åts och skratt utdelades. Sen var det dags att springa ner till bilen som skulle ta oss till AJs systers hus, där vi skulle fira jul!

Julaftonen var supermysig och helt traditionsenlig. Inte en grej saknades på julbordet som åts klockan 13.00. Kalle Anka och hans vänner hälsade på klockan 15 och efter det var det dags för julklapparna! HUR många julklappar som hellst!!!
Sen var det givetvis dags för julegröten och andra taget av skinkan. MYS!
Efter en härlig julafton begav vi oss hemåt igen, bara för att packa väskorna och sedan gå och lägga oss.

Den 25e (Pappa barillas födelsedag) åkte vi till min hemstad med tåg.
Förutom att vi (och alla andra resenärer)höll på att missa tåget på grund av en väldigt sen spårändring, samt att sista tåget blev försenat på grund av snöoväder, kom vi fram bra.

Med två tjocka, tunga resväskor, två överfulla ryggsäckar, en handväska, en dataväska och en påse mötte vi upp min pappa på en snöig parkering någonstans i västsverige.
Kvällen fortsatte med mys och paketöppning framför granen och kaminen tänd.
Tre av mina systersöner var där och vi avnjöt tillsammans ett julbord som mamma fixat enligt alla konstens regler.
En jättemysig juldag med mina närmaste och käraste!

Annandagen (igår) träffade jag min syster och hennes två minstingar. Åter igen fick jultomten rycka ut och ytterligare en säcklast lämnades av.
Jag är rätt övertygad om att de flesta gillade julgodiset som jag och AJ hade gjort, men min syrra visade det verkligen. Jag ska nog göra en egen burk till henne nästa år =)

Annandagen avslutades med fin middag hos pastan och ett strömavbrott på ca 45 minuter. Detta strömavbrott gav oss en anledning att tända ljus och höjde mysfaktorn ytterligare. Inte dumt alls!



Jaha hörni... det där var ju väldigt mycket information om hur vår jul gick till.
Nu har AJ åkt hem för att hans jobb kallar, och jag ska snart gå och lägga mig.
Två semesterdagar till har jag planerat här i hemstaden, och förmodligen tar jag svängen förbi mitt kära göteborg när jag åker hem igen för att träffa vännerna Sören och AM.
Innan dess (imorn) ska jag dock träffa min barndomsvän PetramedAochE och hennes barn vilket ska bli j*kligt häftigt med tanke på att vi inte setts på ett antal år! Spännande, pirrigt och lite nervöst... men jag längtar och ser fram emot det!

God natt nu, och sov så gott... jag ska göra mitt bästa för att göra det samma =)

Krams!


Söt Petrachoklad!

Jag hann inte blogga igår eftersom jag och AJ gjorde lasagne och slog in paket hela kvällen till ljudet av Ernst Kirchsteiger mysjulprogram. (visste ni föresten att jag fått titeln "en kvinnlig Ernst" av en del kompisar… mysigt värre!!!)

I alla fall:

Det jag ville få sagt igår som jag inte hann var "Tack Petra!!!"
Petra har skickat Choklad till mig som jag fick på posten igår. Först av alla står det! Tydligen är Petra någon form av VIP hos Mmmarabou =) Fräckt!

Så, kram och god morgon, nu ska jag gå av tunnelbanan!



Julförberedelsehelg

Gokväll!

Den här helgen har verkligen varit mysig.
Vi har gått på bio och ätit fredagsmiddag ute, men också satsat på att förbereda inför jul.
Julklapparna är inköpta och julgodiset är iordninggjort. Låt oss börja från början.

Det var minst sagt mycket folk ute på stan i fredags när vi började vår julklappstur. Som tur var så hade vi planerat att ägna hela helgen åt just julklappar, så vi hade tålamod.
Vi avslutade fredagen med thaimat och bio med ett kompispar - Frendy. Vi såg 2012 och... ja... jag får väl recensera den i ett annat inlägg... Maten var helt okej. Jag ville ha tom yung kung. Det brukar vara svårt att få tag på bra sådan och den här gången var de iaf hyfsat nära. Jag fick en stark soppa med koriander och citrongräs... jag är nöjd.

Det snöade hela fredagen och hela lördagen, och idag var inget undantag. Vädergudarna verkar ha bestämt sig för att ge stockholmarna en vit jul....

Lite av snön ligger precis på fönstrena. I bakgrunden; vår snötäckta park


Visst är den fin, vår Amaryllis?!

I lördags handlade vi klart julklapparna och idag var det dags att baka julgodis. Totalt 9-11 sorter gjorde vi idag, beroendes på hur man räknar. Den trogne bloggläsaren vet nu att vi alltså är uppe i totalt 13-15 sorter!
Förutom de fyra som vi bakade häromveckan gjorde vi nu två sorter marmeladgodis, två sorter Mozartkulor. Gräddkola med Cointrau, Chokladkola, Chokladpraliner med Amaretto, Chokladpraliner med Dooleys, Nougatpraliner med maräng och Cointrau, Chokladdoppade fikon och Chokladdoppade aprikoser!

Hela släkten kommer se ut som små Moozartkulor efter jul! Tjoho!


Till vänster - mig egna sockerbagare
Till höger - 9-11 sorter julgodis

Eftersom vi blev hungriga av att göra godis och redan stod i köket passade vi på att göra storkok med köttfärssås också! Mycket funktionellt val av middag. Det var riktigt smarrigt med basketti och köttfärssås, och det blir dessutom en stor fin lasagne i veckan!


Storkok=1kilo köttfärs som bas


Efter heldagen i köket var vi bra trötta och tog det lite lugnt innan Frendy kom över på 4 advetsfika med glögg och pepparkakor som jag och AJ dekorerade för skoj skull.
Stor guldstjärna till Sören också, för de fina kopparna vi fick i ihopflyttningspresent och som vi tycker är perfekta glöggmuggar! Tack!

mysig 4:e adventsglöggkväll


Nu är det verkligen dags att sova, för imorgon börjar årets slutspurt på jobbet!
Kram och godnatt
La Nadja


swissssshhhh!

Swissssssh! Så var veckan förbi!

swisssssssh... så åker x antal bilar i diket i stockholmsområdet pga snöoväder

Swisssshhh... så är det fredag och julklappsdax!
Japp, det stämmer. Alla julklappar som är kvar (majoriteten) skall inhandlas under helgen. Önska oss lycka till!
Kvällen skall jag och AJ spendera med att påbörja detta inköpsäventyr samt med att äta middag och gå på bio med ett lite vänner.
Parmiddag och parbio minsann... det är inte alla dagar det händer!

Så, trevlig fredagskväll alla där ute, och en riktigt stor vinterkram!



Tandläkardax!

Hejhopp!

Ikväll har man varit passiv och produktiv på en och samma gång.
Vi har postat alla julkort, hämtat AJs färdiga pass, lagat mat, gjort matlådor, städat lite, kollat på TV och använt tandtråd.

Tandtråd... jo, jag kan väl erkänna att jag inte använder det varenda dag, men jag lovar, jag gör det så ofta jag minns!!!
Det är liksom ett sånt därnt "borde" som inte riktigt får plats alla dagar. Konstigt och löjligt eftersom det tar ungefär minus två minuter att göra...
Hur som helst;
Anledningen att jag minns det extra väl ikväll, och faktiskt hela veckan är att jag ska gå till tandläkaren imorgon... japp TANDLÄKAREN!

Jag har inte varit där på på TOK för länge och ser INTE fram emot morgondagens dom.
Jag VET att jag har två hål, för det berättade dom när jag var där för flera år sen. Men gjorde jag något åt det? Näpp, precis! Det får man sota för nu antar jag.
Det är ju inte bara den fysiska typiska tandläkarsmärtan man måste genomlida, utan det lär ju kosta också! Hualigen!
Jag ska be om ett kostnadsförslag imorn och hålla tummarna för att det inte kostar mig alla skjortor jag har....
Men innan dess ska jag soooooova!

Godnatt!



Hört i soffan

Tänker även bjuda på en liten sambo-berättelse ikväll, a la "hört i TV-soffan"

AJ- "Alltså, den här filmen är bara såååå pinsam... jag tänker inte kolla på den"
Jag - "Okej, vad synd, jag har inte sett den"
AJ - "Va?"
Jag - "jag sa vad synd, jag har inte sett den"
AJ - "Vadå?"

Det är nu jag vänder mig om för att upptäcka att AJ sitter som klistrad och kan inte ens slita sig från den otroligt pinsamma filmen som han inte tänker se på för att svara mig att vi faktiskt kan titta på den...!

Fantastiska man utan någon som helst simultankapacitet!


Puh!

Äntligen har jag gjort klart alla julkort!
I år blev det fler än vanligt att tillverka eftersom jag inte sänder några köpta färdiga kort, utan gör alla från pappersbit.
Trodde faktiskt inte att jag skulle hinna, men, sedär! Nu ska jag bara få tag på alla adresser också, men det får dröja till morgondagen.

Håll ut, om några blogginlägg kommer jag att publicera korten!

Mysig natt på er!


Julig!

Hejsan allihopa!

Efter en luciahelg med ihopflyttningsfest och finbesök från götet har jag och AJ valt att ta en lugn dag och kväll borta från media såsom internet och bloggande.
Dock hade jag (tydligen) lite svårt att hålla mig helt från tangenterna och förutom detta (rätt meningslösa) inlägg så passade jag på att göra bloggen lite juligare!!! Tjohej!

Nä, hörrni, nu släcks våra tusen juleljus, nu ska här sovas!

Kram och gonatt!


Julgodis!

Gokväll!

Idag har jag varit på kurs hela dagen så jag är lätt mör i huvudet och därför inte helt kreativ.
Däremot tänkte jag, i sann skrytsam housewives-anda (kvällen till ära) bjuda på ett utlovat inlägg som berättar om årets första sats julgodis!

Så här kommer det!
Vi gå ut "lugnt" iår och börjar med fyra sorter på en kväll.
Sagolik mintchoklad, hjärtliga aprikospluttar, massa på mandelvift och en favorit från förra året; Petras nougatbitar!
Om ni inte är med så långt, så är de tre första helt egentillverkade utan något som helst recept.

Sagolik mintchoklad
fick sitt namn för att den har princessströssel på sig och smakar.... mintchoklad!

Hjärtliga aprikospluttar: Detta är AJs godis! De fick sitt namn för att de innehåller aprikos och ser ut som små.... pluttar... med hjärtan på! Som sagt AJs godis! =)

Massa på mandelvift är mandelmassa med ett litet segel av sötmandel som är på vift i ett hav av choklad.

Jaja, jag är knäpp och fjantig, jag vet, och jag gillar det.... det gör säkert du också... ;)

Petras nougatbitar hittar du receptet på här (på Petras gamla blogg)!


Till Sagolik mintchoklad behövs bl a polkagris!
På bilden ser ni även aprikosen till hjärtliga aprikospluttar.


Massa på mandelvift under produktion



Färdigt julgodis!
Från vänster: Petras nougatbitar, Hjärtliga aprikospluttar, massa på mandelvift och Sagolik mintchoklad!



Vill även passa på att berätta att första delen av amaryllisen blommar!!!!
♥♥


gomidda'

Hejsan!

Idag gjorde jag köttfärsbiffar till middag som blev supergoda, så nu tänkte jag dela med mig av receptet!

250g Köttfärs
100g hackade blandade oliver (och piemento)
2 vitlöksklyftor (pressade)
Två ägg
Chilipulver
Oregano
Salt
Svartpeppar

Jag blandade ihop ovan skrivna ingredienser och stekte dom i smör!


Paralellt gjorde jag klyftpotatis i ugnen:

det hela kompletterades med en mycket enkel sås: kryddor med creme fraiche i stort sett.



Man vet att man lyckats när AJ frågar om han får ta matlåda imorgon!

MUMS!



Söndagsståhej


Klockan ringer och det är för tidigt för att gå upp. Typsikt AJ att ställa klockan (en påminnelse om något) på en söndag.
Vaknar igen och inser att vi måste springa ner till tvättstugan för att hinna med tvättiden. Så vi springer ner. Och börjar tvätta.

Idag står mycket olika på agendan.

Kommer upp till lägenheten igen. Fortfarande lite snurriga efter det hektiska uppvaknande som precis ägde rum.
Börjar olja bordet.

Med det (bord, stolar och extraskivan) färdigoljade är det dags att springa ner i tvättstugan igen och sen börjar vi fixa iordning julgodiset vi gjorde igår.
(första satsen blev fyra sorter och jag kommer blogga om detta separat.)

Sen fick vi äntligen äta frukost!

Nu är tvätten uppe, jag är definitivt uppe och AJ stojar i köket.
Snart är det dags för mera julgodis och att stryka...

Sanare idag ska vi till AJs syster och adventfika. Det blir mys på hög nivå.

Vila på söndagar kanske vi inte gör, men det är förbannat mysigt när vi gör allt sånthär ihop! ♥


14 timmar...

Hej,

(Varning för gnälligt inlägg)

Jag är så ofantligt trött.
På jobbet är det hysteriskt mycket just nu och för någon som jag, vars mellannamn är "duktig" är det fruktansvärt att känna att det faktiskt kan bli för mycket!
"Mycket nu? Nej, inte för mig, jag fixar det!"
Och visst fixar jag det! Jag fixar det mesta... bara att det får gå ut över andra saker som blir lidande.

Igår jobbade jag så jag var hemma vid 19.00
Idag var jag på jobbet 07:30. Tänkte äta min frukost framför datorn men jobbade istället utan rast till klockan ett. Då tog jag tio minuter lunch och sen jobbade jag till kvart i fem. Inte med en kaffekopp i handen, inte med toapauser, utan med en ask läkerol som blodsockerhöjande.
Okej, jag tog faktiskt en macka vid fyra... min frukostmacka.

Det här receptet är perfekt om man vill bli sjuk lagom till jul och gå upp i vikt pga dåliga matvanor.

Nu har jag gnällt färdigt!

Vi var precis och klättrade!
(Ja det var därför jag slutade så tidigt som kvart i fem)
Idag Bouldrade vi (dvs klättra utan rep men över en supertjock matta). Det var hysteriskt kul!
Det gjorde liksom inte något att handflaterna skavs sönder av de fnasiga greppen på väggen, och jag märkte först när jag kom hem att den lilla smällen mot min armbåge orsakat en blåröd bulle på armen!
Om man inte märker sånt - då fattar ni hur kul det är!!!

Ibland är det verkligen hårt fysisk aktivitet man behöver när man är som tröttast.

Nu har jag varit hemifrån i 14 timmar, och AJ tittar lite frågande på mig när det första jag gör är och sätter mig och bloggar, men han säger inget negativt. Han bara ler och frågar om det går bra...
Sen går han iväg och gör ett ägg, en kopp thé och en macka till mig.
Nu ropar han att det är klart.
Han vet att jag är trött.
Min älskling!

Godnatt allihopa =)


skulle vi inte sova?

Jag skulle precis nu stänga av datorn för att gå och lägga mig. AJ sa nämligen precis "ska vi inte gå och lägga oss så det blir lättare att gå upp imorn?!"

Men så ser jag hur han tar på sig hörlurarna och sätter sig framför datorn.
Han är tyst... tyst och koncentrerad...
Det lyser till i ansiktet på honom då och då...
Han är fokuserad och ibland rycker han till...

Han spelar dataspel...

Jaha... eum... jag bloggar väl dårå...!



Om

Min profilbild

Nadja