Saknar...

Gomorron,

Att blogga på tåget är snart rutin. Undra hur jag ska gö när jag kör bil hela vägen till nya jobbet sen...

Nåja

Fasen alltså vad jag saknar Stellabiten på dagarna. Inte nog med att jag kommer hem klockan 18 och hon ska läggas vid 19, nä nu har hon börjat sova längre också så när jag går hemifrån har hon inte vaknat ännu :(
Min mysiga morgonbebis, jag missar det.
Nu förstår jag vad "leva för helgen" betyder. Satan i gatan vad jag längtar till helgen. Vill krama och pussa på henne hela helgen :)

Men nu iallafall :)
Alla hjärtans dag.
Ville ge Anders något jag vet att han gillar så det fick han. Geléhjärtan i en ask. Lite enkelt kan tyckas men jag vet att han gillar dom jättemycket och ibland kanske ett säkert kort är bra... Hoppas jag.... Hur som helst så fick han dem imorse redan. Vill att hans dag ska börja bra.

Han har något till mig också som jag ska få ikväll. Jag är precis hur nyfiken som helst och lite kluven. Hoppas han inte köpt nåt för fint när jag kommer med en ask kärleksgodis liksom... :-/
Iiih! Vad det än är så älskar jag överraskningar så han har redan gjort min dag :)

Ikväll kommer min bror och hälsar på. Det blir mysigt om än inte romantiskt, men det lär det inte bli ändå då jag vill hänga med Stella och vägrar lämna bort henne denna vecka ;) Middag med tända ljus får vi vänta på ett tag, och det spelar noll som helst roll.

Helt annat.
Jg är så bitter över att jag inte hinner träna nu. Vägrar offra min enda timma med Stella för att gå till gymmet och enda alternativet är att sticka iväg när hon somnat. Men nattningen tar ungefär en timma och klockan åtta börjar jag faktiskt bli ganska mör.
Det är då jag behöver någon som hämtar mig och kör iväg mig till gymmet, haha!
Annars får jag köra två ggr/v ett tag. Det är ju bättre än inget :)

Nä nu ska jag kolla lite "sociala medier" som det så fint heter (surfa på fejsbok) tills jag måste gå av tåget.

Glad alla hjärtans dag till er alla <3


Kommentarer
Postat av: Emeli

Åh, så spännande. Undrat vad du får?
Ja, det är jobbigt att vara ifrån sina barn. Tycker det är jobbigt de timmar Ameli är på dagis :) men bättre det än tvärt om!

Svar: Hihi, ja du förstår ju. Det är riktigt jobbigt, och då har vi ändå inte börjat lämna Stella på dagis än. Den dagen alltså...brrr... ;)Kram!
Nadja

2013-02-14 @ 15:18:11
Postat av: nettiz

Då ska jag vara tvärtom bara för det, haha, nä men klart jag saknar mina barn när jag är i från dom och när de är på dagis, men när man har två såpass tätt som vi har så e det rätt gött att få sin egna tid lite, oavsett var den tillbringas, bara att duscha kan vara en befrielse =) Dagis älskar dom, så att ha dom hemma bara för att jag saknar dom, är helt fel, det e nyttigt att sakna, och både barna och vi föräldrar måste kunna sakna. Jag finns inte där för mina barn jämt, eftersom vi är ifrån varann nåra timmar varje dag, men att se deras miner när jag kommer och hämtar dom, det e kärlek =) Så att sakna är bra, för alla parter. Puss

Svar: Ja, det är nästan alltid lite så att man mår bra av att sakna. Men bara av att sakna lite. Lagom är bäst, eller hur ;)Kram!
Nadja

2013-02-14 @ 20:24:19
URL: http://amore-familia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback