Swishswish, vips så är det onsdag!


Vet ni vad: Det är fantastiskt hur snabbt kvällarna blir natt och natten blir morgon när man bor i sitt nya mysiga hus med sin äkta dröm-make. Tiden


verkligen bara flyger iväg och innan man vet ordet av så är det dags för jobbet igen.


Oavsett om jag engagerat mig i att göra något världsomvälvande eller bara varit en slöhög i soffan så går tiden bara Så. Himla. Snabbt!

Att tiden går fort när man har roligt är ingen underdrift - det kan jag lova!


En liten veckoresumé kanske jag hinner bjuda på i alla fall?!


Helgen som var:
Fredagen spenderades i goda vänners lag. Kräftskiva hos oss. Knytkalas-style. 10 underbara vänner som förgyller varenda sekund av umgänge. Superkul. Halv två hade de dock fått nog av sång, kräftor, xBox, whisky och hattar, och gick hem till sitt. Jag och Anders stannade uppe en stund. Städade och pysslade lite innan sängdags och när vi vaknade på lördagen var det ganska behagligt att gå upp. Det enda som vittnade om gårdagens partaj var en kräfthatt på ena högtalaren och några girlanger på altanen.


Lördagen fortskred med strålande väder. Eftersom vi fortfarande inte har några persienner i sovrummen (ja jag vet) och solen sken som en sommardag var vi uppe med tuppen och satte igång med diverse aktiviteter. Anders oljade ändträna på hela huset och handlade, och jag diskade, tvättade, vek och hängde kläder och bakade samt tog mig lite tid att sitta på altanen i skuggan, dricka dricka och läsa tidning. Ni vet sånt där man vill göra på semestern men aldrig hinner för man har för många projekt… Skönt!


På eftermiddagen kom mina mysiga föräldrar och vi började med lite hemmagjord äppelkaka och kaffe och fortsatte med trerätters som bara blev två eftersom ingen orkade efterätt. Förrätten bestod av kex med "snygg creme-fraiche-röra" som numera fått namnet "jamaicapajav kompisen JM, samt huvudrätt som bestod av grillad oxfilé, klyftpotatis, hoummus, chillibearnaise och grillade tomater. 


Söndagen stod jag och mamma i köket hela dagen. Så himla mysigt! Vi friterade squashblommor, gjorde pomarola (italiensk tomatsås) och så gjorde jag stekt marulk med ris och hollandaisesås till lunch. Anders stack iväg med pappa och köpte en superfin slöjdbänk att ha i garaget. Min gulliga handy-man =) Mer än så hann vi inte, för sen åkte mamma och pappa hem.


Eftersom vi inte varit på K-Rauta på två dagar (!) så åkte vi såklart dit, och sen avslutade vi kvällen helt ensamma framför en film som vi fått låna av JM. En ytterst hjärndöd film. Biodome… i alla fall. Ostbågar.
Sen var det natt och sen var det morgon och sen var det denna veckan. Jösses!



Måndag:
Strosade på stan efter jobbet och investerade i snygg sopskyffel och utomhuslyktor. Sjukt jobbiga grejer att ta på tunnelbanan, men väl värt det. Sen handlade lite frukostprylar innan vi åkte hem. Vårt ena bildäck fick sig en tur till farbror doktorn och sen, till kvällsmat, fick det bli rester. Oxfilé en måndag?! Äh, det var väl inget ;)


Tisdag:
Åkte till stora köpcentrumet och köpte ett par byxor till mig och ett USB-minne. Sen åkte vi hem och jag lagade mat. Stekta chiliräkor med Pomarola och pasta fick det bli. Under tiden monterade Anders skohyllor och mja… sen var det inte så mycket dag kvar igår heller...


Onsdag:
Ja det är idag det.

Jag unnade mig en stooooor soyalatte på väg till jobbet för att bli lite peppad inför dagens tunga utmaningar som jag visste skulle komma, och de kom. Rätt hårt. Men jag klarade dem med bravur om jag får säga det själv och det får jag (punkt). Men nu är jag T-R-Ö-T-T.

Efter jobbet hoppas jag på en skön krispig promenad i skogen med en korg under armen. Det är helt underbart höstväder och vi har fått två fina svampknivar av kompisarna MK och HL.
Sen är det dags med lite hemmafix innan jag tänker somna i soffan till nån kul film eller kanske någon onödig serie.
Sådetså!


=)


Gokväll!



Tisdag morgon. ...

100media_imag059 (MMS)

Tisdag morgon. Solen lyser som första vårdagen. Stockholms innerstadsparker står gröna. Frukostmöte. Skratt. Kollegor. Kallt i luften men varmt inombords. Kaffe. Nybakat bröd... Ibland är det inte så dumt att gå upp tidigt och jobba...!



Sommarsol och värme. ...

100media_imag058 (MMS)

Sommarsol och värme. Jag är inte sämre än att jag tar tillfället i akt och slappnar av på altanen. Ett glas klassisk Herrljunga barndomscider, äpplesmak såklart, och en Cosmo som Bus var söt och tog med till mig igår. Snart kommer pastan hit, det blir mysigt. Men tills dess ska jag fortsätta sitta okammad i en bakåtlutad solstol och ta igen mig från en mycket lyckad kräftskiva igår... kram på er!



kommentera mera!

Hej vänner, familj, uttråkade kontorsarbetare, googlande studenter och alla andra som kan tänkas läsa min blogg.
Kul att ni tittar in!

Idag tänkte jag helt enkelt berätta att jag tycker att man ska kommentera mera.
Tycker det är superkul att se att så många följer bloggen men förstår inte helt hundra varför kommentarerna lyser med sin frånvaro...?
Jag vill ju visserligen mest skriva för min egen skull, det är en sporadisk "dagbok" jag har, men eftersom jag publicerar mina inlägg för omvärlden krävs det inte många tussar i bommulspåsen för att förstå att jag tycker det är kul om jag lyckas inspirera någon, glädja någon eller bara få någon att stanna upp och tänka till... reflektera över vardagen... Kanske t o m få någon lite irriterad?!

Alltså, självklart är man hjärtligt välkommen hit utan att kommentera också! Glöm inte det! =)

Hur som helst, Jag tänkte nu göra en liten undersökning för att se hur många kommentarer jag kan få om jag liksom tjatar lite... och för att inte verka jobbig (är det för sent?) eller bitter ska jag hjälpa till lite på traven genom att ställa en fråga:

Vilken är den vanligaste orsaken för att du inte kommenterar på en, vilken som helst, blogg?
(Svaret kan vara anonymt)

1. Bloggen var tråkig, så jag somnade.
2. Ingen fråga ställdes - inget svar gavs.
3. Jag vill inte erkänna att jag surfar runt på massa bloggar. Det är fjantigt och förbjudet på arbetstid.
4. Jag vill kommentera men det är så omständigt (läs: orkante)
5. Skitjobbigt att kommentera från mobilen juh!
6. Tekniskt fel.


Ser fram emot en massamassa svar ;)

Krams!


Mysigt Vardagsliv ...

vignette_1313996 (MMS)

Mysigt Vardagsliv måste ju vara precis det jag har idag. Regnet öser ner mot de grå byggnaderna utanför fönstret. Ljudet är sövande men vackert. Jobbet kallar och det mysiga duntäcket och Anders varma famn byts mot mail och dokument. I vad som kan kännas som en hård måndag finner jag lite ro i regnets lugn, en kopp te och en mysig kofta. Idag är det höst. Härligt!



Utelampor - check!

Hejhopp!

Igår var vi hos söta paret Frendy för kvalitativ middag, mys, godis och film. Mycket uppskattad och bra lördagskväll måste jag säga =)

Idag har varit en pysslardag, verkligen.
Efter frukost har jag kört ett par maskiner tvätt och hängt upp den. Har fått krupp på hur det ser ut i tvättstugan, och åtgärdat det genom att organisera tvätten i färgordning i en rullback.
Sen organiserade jag alla mina kläder och upptäckte att ja, hela min sida av extra-klädkammaren är tom (!!!) här ska shoppas =P

Sen har vi varit på K-rauta (skrik om ni är förvånade.... nä jag tänkte väl det) och upptäckt att den lampan vi skulle köpa till att ha utanför huset är slut i hela STHLM. Och då undrar man kanske: Hur kul är det på en skala 1-10? Jo det kan jag berätta. Minus fem ungefär.
Sen vart vi i en annan affär och hittade en likadan lampa... (!?) så vi köpte fyra stycken. Perfekt! En 10:a på ovan nämnd skala.
Nu är svärfar här och monterar lamporna (han är ju elektriker) och jag har servat så bra jag kan genom att hålla mig undan och bjudit på kaffe med nygräddad äppelkaka med valijsås. Det uppskattas. =)

Nu ska jag pyssla lite. Det är snart scrap-mara som jag ska vara med i så jag måste ju värma upp lite =)

Ha en skön söndag!


Nadjas Vegetariska Pastasås

I veckan gjorde jag en säsongsbetonad, riktigt nyttig och matig men lätt pastasås som ger smaklökarna en liten dans!
Alla grönsaker är dessutom från mina föräldrars land, så inte en gnutta onyttigheter fick vara med heller=)

Nadjas Vegetariska Pastasås
ca 4p, 30min

Två gröna Zucchini
En gul Zucchini (tre gröna går också bra)
En gul lök
Ett äpple
ca 20 haricot verts
ca 10 mogna cocktailtomater
två vitlökklyftor
en buljongtärning
vitpeppar
smör att steka i

Hacka upp löken.

Dela zucchinisarna så dené blir i ca 1,5 cm tjocka halvmånar.
hacka upp äpplet i 1cm-kuber.
Haricot verts räcker att man delar en eller två gånger på längden.
Tomaterna delas i fyra ungefär.

Fräs löken i lite smör tills den blir lite mjuk men inte fått så mycket färg ännu.

Ha ner Zucchinisar, äpple och haricot verts. Rör om och låt fräsa tills de börjar bli mjuka och få lite färg.
pressa ner vitlöken, ha ner buljongen och vitpepparn och låt buljongtärningen smälta medan du rör om.
(Vitlöken får inte brännas, då smakar det ajaj.)
Ha ner tomaterna och rör om. Tomaterna ska gå sönder och skapa en sås. Låt det puttra i ca 10 minuter (perfekt tid för att koka lite pasta eller fullkornsbulgur).

Ät och njuuut!



Mums på er! =)


Dags att Lyssna!

Klicka på länken så får ni höra nåt riktigt gött. Nämligen senaste tillskottet från mina systersöner Filip och Oskar och deras vän Max:

Imitation &Filip Almhage Stark  - To Be Without You

Själv tycker jag att det är en asskön låt, en av flera faktiskt för de har många riktigt bra låtar. Inte minst den de gjorde för mig och Anders när vi gifte oss, men den kommer i ett annat inlägg =)


Alltså... lyssna! Det är en order...

/N


vissa dagar alltså...

Hej hopp!

Vissa dagar borde man ju ha stannat under täcket...
Vissa dagar däremot önskar man aldrig skulle ta slut...
Vissa, dagar passerar bara obemärkta förbi...
Vissa dagar är som den i onsdags...

Detta skrev jag i onsdags kväll, dags att publicera nu:

Detta verkar vara en sån där dag när jag är superpositiv och glad men liksom får kämpa för att fortsätta vara det. Någon som vet vad jag menar?
Det börjar som mysig dag. Vaknar och ser att det regnar, men eftersom jag har längtat lite efter min goa sjal så gör det inget. Jag ser möjligheten till att använda den, och efter en  grundlig dusch med benrakning och hårtvättning är detta både en mysig och en fräsch dag! So far so good.
Anders fixar frukost som jag tyvärr inte hinner äta (har tjockt hår som tar tid att tvätta), men det gör liksom inget. Jag tar med den och är glad över att ha en sån fin man som skämmer bort mig med att göra frukost nästan varje morgon.

Väl på tunnelbanan, när jag sitter där i min mysiga sjal och nytvättade, fortfarande blöta, hår sätter sig en man bredvid mig. Modell större bör tilläggas. Fick hoppa lite åt sidan för att han skulle få plats, och tro mig, det var inte för att min rumpa tog upp två säten. Att man är stor är okej. Det är upp till var och en. Att man luktar svett är INTE okej. Att man sen luktar så mycket rök att jag bokstavligen tappade andan är definitivt inte okej!!! Gubben hade garanterat en fimp i fickan för senare. Bläh!

Jag andades i min jackärm resten av resan och när jag väl steg av var det skönt att få lite "frisk" stadsluft.

Framme vid kontoret, när jag gick in i receptionen märkte jag att det luktade hysteriskt starkt av mat-os. Fläktarna gick sönder redan igår, så jag förstod rätt snabbt om att min förmodan att de skulle åtgärdas samma dag var felaktig. Jag tog ändå mod till mig och tog en kopp te i kafeterian innan jag gick upp på min plats. Där luktade det ännu värre.
Men jag ruffade till håret och insåg att jag nog får tvätta det ikväll igen, det må vara hänt.

MEN!

När jag just höll på att berätta om mannen på tunnelbanan för min kollega hände "incidenten".
Jag använde pappersmuggar igår (jag vet, fy på mig) till mitt kaffe och mitt te, och nu skulle jag samla ihop lite gårdagsskräp och slänga i papperskorgen innan jag gav mig in på dagens bestyr.
Så medan jag pratar med min kollega, plockar jag även gamla post-its och lägger i en av pappersmuggarna OCH gör det stora misstaget att sätta ihop muggarna, som liksom den ena muggen i den andra.... Suck. Vad trött jag kan bli på mig själv.
Kafferesterna från igår stod som en fontän ur den nedersta muggen och träffar allt de inte får träffa ungefär.
Telefoner och datorn klarade sig helt undan, men tangentbordet såg ut som ett kinesiskt risfält. och min supercoola asbra gelplatta (det är en mus men liksom inte en vanlig utan en mer ergonomisk variant med stödkuddar och en platta istället för en mus) tog ordentligt med stryk.
Tangentbordet funkar fint nu men gelplattan ligger på tork i fönstret efter att meddelandet "en USB-enhet fungerar inte korrekt" infunnit sig på dataskrivbordet ett antal gånger.
Jag plockade i alla fall fram min gamla trogna trådlösa - högst oergonomiska - mus och den lär jag få använda ett tag...
Jag bestämde mig för att strunta i det, vara glad och positiv ändå, för det är ju ändå en bra dag.
Efter ungefär två timmar kommer en kollega in och säger att det luktar hysteriskt illa i vårt kontorslandskap och att "det är extra illa just i den här delen av huset" och jag kunde ju inte annat än att hålla med...

På lunchen serverades stekt fisk idag, så ni kan ju tänka er hur det luktade 30 minuter innan den serverades.
Så jag åt kallops.
Efter lunchen öppnade jag fönstret på kontoret (fast att man egentligen inte ska det) och jag började inse att jag får använda min gamla vanliga mus ett tag.

En sprängande migränliknande huvudvärk besökte mig framåt tvåtiden och jag fick kämpa för att hålla mig flytande på jobbet. Vid tretiden fick jag nog och begav mig hemåt.
Vad händer då tror ni?
Jo: Himlen öppnar sig.
Direkt utanför kontorets portar börjar det fullkomligt forsa ner vatten och jag som bara hade jeansjacka och kinos... nåja... jag hade ju en mysig sjal i alla fall =/
Väl framme vid tunnelbanan var det inte många positiva celler kvar i kroppen men jag ville verkligen att detta skulle vara en bra dag. Så efter min underbara man hämtat mig vid hållplatsen och kört hem mig kröp jag ner i min mysiga onepiece och värmde mig där resten av kvällen. Anders lagade mat också, så fin han är, och sen satt vi och myste i soffan resten av kvällen medan åskan gick och regnet föll...



Jag är så lyckligt lottad!!!



Glitter, glamour och blodiga skoskav...

Jomen alltså jag vet att detta inte är någon modeblogg och kommer nog aldrig att bli det heller.
Någon dagens outfit kan jag väl slänga in sådär mest för att ha något att säga, eller för att... ja... jag vill... men jag är inte den som kommer tränga mig före i kön på Berns i hopp om att komma in som en av Stockholms modebloggerskor. Å, nej. Det är inte jag. Men! Jo, jag gillar kläder.
Jag gillar kläder väldigt mycket faktiskt, och jag har designat väldigt många fler än en klänning i mina dagar.
Min underbara mamma lägger på sin kunskap och sen syr hon designen efter exakta önskemål, och vi kan säga såhär - det blir en del kreationer på 30 år.
Sen är jag ju Make up artist också (sen 2001) och kosmetika ligger mig fortfarande väldigt varmt om hjärtat, även om jag inte är den mest påspacklade hönan på jobbet. Yrket har gjort att ajg vet vilken tid det krävs att lägga en perfekt make up, och den tiden tar jag mig oftast inte på morgonen. Ibland, men inte alltid. Hur som helst sminkar jag mer för nöjjes skull nu. Jag går på alla evenemang jag hinner som har med kosmetika att göra och mina tjejer har fått ett och annat tips genom åren. Dom som vill, vill säga.
Mer än kläder och smink är jag som helt besatt av skor. (Liksom ett litet dolt beroende jag har) Mina 70-80 par fotacessoarer låg fint lagda på mina skohyllor i lägenheten, och snart ligger de ännu finare på mina snart monterade ännu större skohyllor här i huset =)
Så i alla fall, nu när det är Stockholm Fashion Week (modeveckan) så kan jag inte låta bli att finurla lite över vad som kommer gå sin lilla sväng på catwalken.
Åh vad spännande med Stockholm Fashion Week!!!



Men sen kommer tyvärr en annan tanke i samma tema, men inte alls med samma sinnesstämning.
På vägen hem från jobbet idag, (jag har turen (?) att jobba mitt i fashion weeks storm öga), såg jag ett antal... mja... kanske väldigt högt antal tjejer som garanterat var där för just modeveckan.
Man känner igen dem på kläderna och utrustningen. Bara ben, höga skor - gärna klumpiga skor, långt hår, tröja som skulle suttit som ett korvskinn på mig sitter löst som en hösäck på dem och en utstickande acessoar, typ oversize-märkesväska eller hatt eller nåt (javafan vet jag egentligen - det är vad jag ser när jag ser dem) och utrustningen: Kamera, anteckningsbok och mobiltelefon i högsta hugg. Slår aldrig fel. =)
Men det värsta är att jag ser lite mer än så.
Jag ser riktigt blodiga skoskav, sena nätter och mängder med alkohol. Jag ser unga tjejer som skulle göra allt för att komma in i svängen, känna pulsen, vara en del av DET. Det där som de brinner för och kan allt om - mode!
Jag ser bakfylla, vingliga och alldeles för bara ben som tar sig hem på morgonkvisten och jag ser urtunnade kroppar som ser sig i spegeln, drar in det de kallar för mage, och suckar.

Jag vet att detta inte alls händer alla som är där, men jag vet att det finns där (och verkligen inte bara där) och jag vet att kroppsidealet för många i den svängen tyvärr är långt ifrån hälsosamt.

Jag tycker om kläder, smink och jag är galen i skor. Men vet ni - jag skiter i om det är jag som "inte fattat grejen" men jag har helt enkelt inte mycket till övers för självsvält och förvridna kroppsideal.

En sund kropp ger ett vackert yttre.
Så är det enligt mig i alla fall...


Pride och Fotografiska

Hejhopp!

Igår var vi äntligen inne i centrum på frititden och sög i oss lite kultur.

Vi började dagen ganska tidigt med besök på K-Rauta (har varit där ungefär varje dag den här veckan och det börjar bli tjatigt, men vill man ha fin garderob får man liksom stå ut) och sen ett besök på Hollister som precis öppnat. En tjusig liten rosarandig tröja blev det för mig och en tischa för Anders. Jag ska tillbaka och testa kinos också... är SÅ sugen på ett par jag såg - förutsatt att de sitter snyggt vill säga. Det var ungefär 50 pers i kö till provrummet så jag sköt upp det inköpet =)

Sen mötte vi i alla fall upp JeSus och Frendy och begav oss till stora staden.
Pride 2011 stundade och efter att ha låtit någon halloumiburgare slinka ner var det dags för parad.
WOW!
Ni som inte sett den men är lite nyfikna - se den! Värsta karnevalen med hur många outfits som helst, och väldigt många bra budskap. Allt från nakenhet till totaltäckt är tillåtet och varför inte helnaket med enbart en lädermask? Eller kanske en princessklänning? Eller varför inte klä ut sig till en liten björn? Ja allt möjligt var där, men alla stod för samma sak. Alla är lika mycket värda. Så härlig stämning det var alltså... shit! Hög musik, dans, sång, trumslagare... =) Jag gillart, jag gillart.



Det är tröttsamt för ben och rygg att stå och kolla på parad i 4 timmar, så när den var förbi gick vi och satte oss och tog en glass vid hamnen och kolla på lite folk. Sen lunkade vi bort till fotografiska museet!
Fotografiska var faktiskt mer intressant än jag vågat hoppats, men efter att ha stått så länge vid paraden kändes uttställningen aningen... stor. TRÖTT i benen och i ryggen är inte rätt förutsättningar för att uppskatta riktig fotokonst, men vi gjorde så gott vi kunde ändå och jag tror det blev en bra sejour =)
Mina favoriter var Robert Mapplethorpe, Liu Bolin och Jacob Felländer.






Bilderna i detta inlägg är lånade från Pride respektive fotografiskas hemsida.


Såååå pysssssslig!

Hejhopp!

Är sjukt pysselsugen, och tänker därför att jag ska dela med mig av det "senaste" innan jag ger mig på dagens tillverkning. =)

Kortet är det jag gjorde för min svägerska och hennes man nu när de gifte sig förra helgen.
Teknikerna som använts här är många, tänker inte tråka ut er med dem, men kan nämna att tanken bakom var att få med alla de tekniker som jag och svägerskan lärt oss på våra kurser som vi gått ihop... det gick sådär. Fick kanske med en åttondel! Haha! Många kurser har det blivit =)


Det är kul att fota med nya kameran (varför jag har tre skrytsamma kort uppe)

Längre blogginlägg än såhär blir det inte idag för jag ska pyssla och vårda min snörvel-förkylning!

Kram på er!


Seg i kolan...

Hejhopp och sånt.

Usch vad semester är skönt! 
Finns bara ett fel med semester - den tar slut.
Och då kommer de där första ritkigt jobbiga acklimatiseringsdagarna eller vad det heter. Samma sak varje år.
Jag minndes visserligen att det är jobbigt att gå upp på morgonen, men har totalt att lyckats förtränga att man är helt fullkomligt slut när man kommer hem! Jaja, så är nu fallet i alla fall, och det finns inte mycket att göra åt saken, mer än att vila, göra det man orkar och vill, och sova ut på helgen.
Saker blir inte lättare av att jag numera har dubbelt så lång restid och därför måste gå upp 30 min tidigare varje morgon, men det är ju en vanesak - jag vet.

Appropå energibrist - Jag vägrar låta våra roliga projekt suga för mycket energi från oss.
Att planera hus och bröllop på samma gång är ingen dans på rosor (även om det är väldigt mysigt, kul, gulligt och romantiskt) och det är nog ett stort under att vi klarat av det som vi har - om jag får lov att säga det själv. Vissa stunder var vi riktigt trötta och det var ett mycket bra beslut att vara hemma vid huset exakt hela semestern.

Självklart har vi väldigt massa mycket som vi vill göra på eftermiddagarna nu när jobbet börjat (vi är ju fortfarande som vi är) och att vänja sig av med DET efter semestern, och att inse att antalet timmar på hemmaplan är färre, är mycket svårare än att gå upp tidigt. Från att ha hela dagar på oss är vi plötsligt borta 7-18 på dagarna - plus att vi båda vill dra ner tempot som sagt.
Det blir mycket förändring på en gång kan jag lova...
För vi vill ju köpa och bygga garderobssystem, leta lampor, och hitta markarbetarsnubbe tillexempel...
Dessutom vill jag grejja (köpa tyg och sy) gardiner, laga middag (gärna trerätters varje kväll), tvätta (ja det är sant, jag VILL tvätta) och pyssla i mitt nya pysselrum varje dag. Bland annat vill säga...
som sagt - Behöver knappast berätta att den ekvationen inte går ihop, så något får den stora äran att prioriteras upp... -och resten bort!
Så får det bli, och för ungefär första gången i mitt liv känner jag mig rätt så tillfreds med det. Skönt!
Jag började igår. Lika bra att börja med en gång. Då prioriterades middag. Resten fick vara. Faktiskt. Första dagen efter jobbet var vi båda två helt klubbade redan vid 19-tiden. Fantastiskt nog står huset kvar ändå, ingen är arg och jag är ingen sämre människa för det...!
Idag ska jag prioritera upp lite pyssel har jag tänkt =) Som belöning! Middag får bli gårdagens rester eller nåt.

Dessutom är det tisdag idag - och alla vet ju att tisdag är TV och popcorndag =)

Nu ska jag återgå till att vara seg i kolan på jobbet. Och för er som undrar över min arbetsmoral (baserat på blogginlägget) jobbade jag in fikarasten förut. Sådetså! ;)

Ciao!

Om

Min profilbild

Nadja