Min arbetsplats

Jamen då var man frisk igen! Sen någon dag tillbaka faktiskt, men karantänen efter magsjuka gäller det att ha respekt för, och därför stannar jag hemma från jobbet idag. 

Jag var faktiskt och kollade på Stellas skridskoskola igår, och var väldigt noga med att bara andas och prata in i min krage och hålla mig på avstånd från folk. Kändes bra att få lite luft och sol. Och känns superknepigt att bete sig som man är sjuk när man mår bra 🙈


Nåja, jag är glad över att ha möjlighet att jobba hemifrån i alla fall så jag slipper halka för mycket efter en sånhär dag!

Kaffe, te, mys-sockar och favoritdatorn. Detta är min arbetsplats idag!
Magsjuka in the house!

Nu kommer jag ihåg varför jag inte bloggar längre. När man har skrivit ett långt inlägg och det bara försvinner. Skit-app!

I alla fall så är detta ett gnäll-inlägg.
Stella och Anders vart magsjuka i veckan och igår kväll var det Amelias tur. När hon väl somnat så tog jag förarplatsen vid porslinsratten och har inte sovit nästan någonting inatt.

Nu mår alla andra bra och jag hoppas att jag är sist ut så vi är klara med det här sen.

Gnäll!


Kanelkaffe och avslut

När det är fredag och fredagen är så välbehövlig att det skaver i hjärnan, då är man glad att man har en riktigt bra kaffeservice på jobbet. Tack och bock för en stooooor caffe latte med kanel efter lunch. Mums!

Sen var det även väldigt trist och ledsamt idag då min chef, dvs världens bästa chef, slutade. Utöver den sedvanliga fikan och insamlingen så gick jag och fyra kollegor till ihop och gav honom något annat. Och så gjorde jag ett kort också såklart. Vad gör man när man vill säga till en person att man uppskattar denna så otroligt mycket för allt personen är och har varit?Kommer sakna :( Snyft!


Jag gjorde det!

Jag köpte det där som jag skulle!!!
Och jag är stolt också! 

Först vart det lugn frukost med familjen (eller så lugn den nu blir med två gulliganer vid bordet) och sen blev det läkarbesök, där jag avhandlade en(1) av fyra(4) saker (... Kom igen, fyra(!) saker!!! Är det åldern eller? (Nej, svara inte))

Direkt efter läkarbesöket gjorde jag det. Jag köpte det! Och jag invigde det.
*Gymkortet*

Japp! Och ett nytt fint "chip-armband" får man nu som funkar som nyckel. Sjukt bra, sjukt smidigt. 
10minuter löpband tätt följt av mage- rumpa- och lårfokus i gymmet! 
Ja jag vet att det inte är en så stor grej som jag får det till, men jag är så enormt jäkla stolt över att ha svalt min stolthet, prioriterat, och tagit mig dit! WOHO!

Så! Nu får vi se om jag återkommer eller om det var Sveriges dyraste gympass idag ;)

Kramisar!Bättre än att städa

Så om jag skriver här att jag ska köpa något jag längtat efter länge imorgon, tror ni då att jag kommer skriva hör imorgon kväll vad det var jag köpte?
Retorisk fråga, ni behöver inre svara, men jag hoppas det i alla fall. För jag hoppas på att kunna vara stolt över det imorgon. Nåja, får se då 😉

Den här veckan har varit minst sagt intensiv på jobbet. Haft besök från en av mina category managers sen i måndags så varje dag, hela dagen, har varit korvstoppning. På engelska. Jag är sååååå trött i huvudet ikväll och har mer eller mindre skavsår i öronen. A, kul att han var väldigt trevlig i alla fall, och har humor. Sånt är viktigt när man ska jobba mycket ihop tycker jag 😊👍

Stella fick bli hämtas från dagis idag. Stackars lilla hallonbullen hade feber, ca 39 grader berättade Anders, och var jättehängig. Hon fick goda rostmackor och extra mycket tv ikväll och till min stora lycka låg febern på 37,2 innan alvedon när hon skulle sova 👌🏼

Nu är det jag som borde sova men får bara för mig att börja blogga helt hux flux. Har inte gjort det på typ ett år ju, men nu är  det .så.himla.viktigt. att få skriva några ord på kvällskvisten.
Varför gör man så?
Som förr när man skulle plugga och istället städade. Har aldrig haft så kliniskt som när jag pluggade. 
Där har vi det! Jag behöver börja plugga igen så jag kommer igång med städningen 😉😉😉

Nä nu ska här sovas. Ha en bra dag imorgon alla godingar out there!

Kläm!


Bah...

Kvällsdejt med mina miniminioner medan maken brygger öl i garaget. Vanligt men mysigt. Får sån enorm lust att blogga på dagarna men när kvällen kommer så är det mer som ".... Eh, om vad?" 
En tjej på jobbet fråga mig om vad jag skrev. Bah... Äh.. Du vet... Livet typ.. Inspirerande svar va?! 😜

Idag var en bra dag på jobbet med finlunch på en köttrestaurang. Jag tog lammlägg

Dålig bild. Inget bildredigeringsprogrsm i bloggappen... Ännu mera bah...

Sen fick vi överraskningskaka på jobbet
Gott! Men synd att bilden ser ut att ha blivit tagen i väntrummet på en vårdcentral.... Bah!

Får helt klart jobba på det här med estetiken på bloggen 😜

I övrigt fick jag världens sämsta nyhet idag som gjort mig jätteledsen. Varför drabbar det värsta alltid dom bästa? 
Det är fan inte okej.

Nu när jag börjat tänka på det igen blev det omöjligt att tänka på annat. 
Så får det vara. Jag ägnar gärna alla mina tankar till henne
 ❤️ min älskade vän ❤️


Bah...Tröttisblogg

Hepp hepp!

Dags för ännu en otippad blogg ;)

För en gång skull sover båda barnen tidigt, vi har sett klart de avsnitt vi ville (såg klart andra säsongen av bron), vi har ätit kvällsmat och vikt tvätt. För en gång skull kan vi gå och lägga oss i tid. Vad händer? Jo vi sitter med varsin mobil i högsta hugg och samvetet har inget att sätta mot soffans starka dragningskraft!

Nåja, nu får jag ta tag i min sömnsituation och försöka dra mig en våning upp så jag är människa imorgon på jobbet. Blir tidig morgon imorgon igen....

ZzzzzzzOm

Min profilbild

Nadja