Bröllopsuppdatering

Snart kommer en uppdatering om allt kul som hänt den senaste tiden, men först och främst tänker jag skriva lite om hur det går med bröllopsplaneringen :)

Jag har tidigare nämnt att alla planeringslistor som finns på nätet osv får en att bli mer panikslagen än annat. Jag står fast vid det. Speciellt jag som ska akta mig för stressande situationer ska inte läsa om FÖR många tips och planeringsmåsten. Lite som att prova kläder istället för att kolla på vågen om man har ätstörningar, ska jag tänka och känna efter istället för att läsa om olika måsten. Känns bra. Rätt!

Missar vi något så må det vara hänt, jag tror inte att hela vårt äktenskap är beroende av den exakta färgen på tepåsarna ändå.

Hur som haver, nu är vi en bit på väg.
Förrförra veckan var vi iväg och beställde blommor, så allt sånt är klart, vi har träffat två fotografer och ska nu bara bestämma oss om vilken vi ska ha, vigselförrättaren är vald och bokad, etc, etc.

Det vi står i kast med närmast är att bestämma vigselringar. Vi var hos världens gulligaste (och äldsta) guldsmed igår och tittade, provade och fantiserade. Supermysigt! Nu idag har jag och Anders suttit och skissat på hur vi vill att de ska se ut. Imorgon ska vi dit igen! =)

Jag dekorera en del själv har jag tänkt, så det ska jag börja pyssla med nu.

Vi har börjat så smått med bordsplaceringen också, men kan inte göra klart den före sista OSA-datum som är 15 april. Det känns bra att ha börjat dock. Konstigt nog är detta det enda som jag oroar mig för att inte hinna med. Allt annat löser sig liksom om vi inte hinner fixa med det, men det känns bra att veta att alla hamnar på rätt plats runt bordet.
På tal om detta: Tydligen har många missuppfattat vikten av att OSA. Både jag och Anders har fått höra från många att "jamen det förstår ni väll att vi kommer!" Söta, underbara vänner och familj: vi vill att ni OSAr till mailadressen på kortet ändå. Tack! =)

Nu ska jag maila han som äger stället som vi ska gifta oss på. Har ett par frågor och tankar kring middagen. Sen är det dags för att börja skära papper (med min suvveräna skärmaskin såklart). Festhäften mm ska tillverkas.

Underbara planering!!!!

Kram!



Bilstereon går varm. ...

100media_imag037 (MMS)

Bilstereon går varm. Vi skrålar hellre än bra. Kent, Mando, Lasse Lindh, My chemical romance, Foo fighters. Högt är (inte alltid) vackert =) Vem bryr sig? Bilen tar oss västerut, men inte jättelångt... bara en liten bit i jämförelse faktiskt. Snart ska vi vidare. Spännande. Klockan är halv nio och efter en vacker dag har det nu blivit mörkt ute. Fortfarande lika varmt inne. Inuti. Inombords. Jag är omringad av kärlek - och det känns =)



Gillar verkligen den här reklamen för mjöl...

100media_imag037 (MMS)

Gillar verkligen den här reklamen för mjölk :-) Undra varför... ;-)



Inspirationsseminarium! ...

100media_imag037 (MMS)

Inspirationsseminarium! Har precis varit på inspirationsseninarium på Oscarsteatern. Jag och min chef gick dit ihop och det har varit en riktigt lyckad kväll! En grymt bra föreläsare, Adlén, och en såndär snubbe som spelar trummor med munnen i micken duvet. Sjukt coolt! Pausen sponsrades av zeta, risenta och Brämhults så det blev provsmakningar av finaste kvalitet :-) Inspirerad känner jag mig verkligen, men det tar inte bort det faktum att jag är GALET trött. Ska bli riktigt skönt att komma hem :-) Gonatt alla fina!



Nötter till mellanmål! ...

100media_imag035 (MMS)

Nötter till mellanmål! Idag är jag jätteglad på restaurangperonalen på jobbet! Inte bara serverade dom riktigt god lunch, utan de serverade också dessert till dom som vill ha. UTÖVER det fanns där naturella nötter att ta idag, och det är ju perfekta mellanmålet idag! Yei! /GladNudge



Det perfekta badkaret?

(Blev lite fel med bildformatet igår, här kommer nytt försök)

En kompis hittade detta badkar och tänkte på mig... undra varför? 
Hihi!
Just nu pågår därför projektet att övertala Anders om att vi ska välja detta badkar till Huset.




...trist nog hävdar han att jag inte behöver fler skor... ;-)




Finaste bästaste Sören!!! ...

100media_imag009 (MMS)

Finaste bästaste Sören!!! Snart kommer hon och hälsar på och gissa om jag är glad över.det :-) Usch vad jag längtar och saknar den där lilla myshallonsockergumman! :-)



+7 och sol = Promenad!!!

Våren hälsar goddag och jag och VE gick ut och gick promenad. Härligt!

Vi gick först en promenad med hunden på en dryg timma.
Bort under viadukten, genom mesiga skogspartier bort från bilarna, och genom villaområdet bort till slottet. Det gamla slottet vid vattnet.
Tog en liten sväng längs med vattnet och gick tillbaka hem. SÅ skönt! och SÅ mysigt! söta människa!
Många samtasämnen avhadlas =)

Sen gick vi hem och lämnade lille Goddisen och sen gick vi på roddtävling (!!!)
Ja med roddmaskin då alltså, för det är fortfarande is utomhus. Hon vi höll på vann och tog personligt rekord. Sånt är kul att kolla på =)

En promenad till, nu till centrum och lite titt i olika affärer, sen begav vi oss hemåt.

Nu är jag hemma och ska fixa lite i lyan innan det blir dusch och sen dagens näst sista promenad, bort till Frendy där det blir till att fira FE som fyllt 30 och kolla på lite film!
(Kanske måste köra en liten allmänbildningssekvens också, och kika på vem som vinner melodifestivalen, men jag lovar inget)

MYS! och trevlig helg på er!



belgobaren med Frugan

God morgon gott folk!
testar att blogga fran nya mobilen och det gr sadar bra. svenska tecken och annat finns inte.
iallafall:
igar var jag och frugan pa belgobaren och at musslor och pratade i nagra timmar! Mysigt som fasen... som alltid :-)
Jag var dock urkass som grasanka nar jag kom hem, gjorde mig i ordning, krop ner i sangen och konstaterade att klockan var..... 21:15!!!!
Nastan sa man skams....
Nu blir det promenad med VE!

krams!



Gräsänkehelg!

Hejhopp!

Åter igen har jag spenderat en kväll på ett trevligt kundevent på en sminkbutik i centrala stockholm. Oriflame! Riktigt bra produkter och vettiga priser!
Jag var där med min supersöta jättegravida myskollega och ingen av oss shoppade otroligt nog något alls.... nästan... jag shoppade lite... fast bara lite... jaja, till saken. Vi fick en varsin goodie-bag!
Jag fick en eye-liner och en mjuk men skimrande brun skugga som jag tror att jag kan jobba mycket med, den verkar enkel att laborera med osv. Supersöta jättegravida myskollegan fick ett snyggt gloss och en grå glittrig SUPERLÄCKER grå skugga, också den verkar bra till en hel del.
Jag gillar verkligen hur man kan använda skuggor till mer än bara "rätt och slätt på ögonlocket". Skuggor och hur man kan använda dem var min specialitét när jag utbildade mig och sedan jobbade med make up. Det ni (!) var nånting ni inte visste om mig ;) Eller... några kanske visste... jaja...


Här är två produkter jag köpte förra gången. En ögonskugga i fantastiskt mysiga färger och en rengöringstvål (även för ögonmake-up) som jag redan testat och fastnat nåt fasligt för!


Nu till det här med gräsänkligheten.
Känner mig lätt flummig idag faktiskt.

Har bara varit själv hemma i ca 1,5 timmar, men känner redan ett oerhört sug efter att äta ohyggliga mängder onyttigheter, vara uppe JÄTTELÄNGE och göra andra helt vansinniga saker som att ställa till en ohygglig röra med alla mina pysselsaker i hela lägenheten. Men det kommer inte hända.
Jag kommer förmodligen somna i soffan om jag försöker vara uppe längre än vanligt, jag är ju skittrött!
Jag har inga onyttigheter hemma som jag är sugen på (Ben&Jerry-glass) så det blir nog resterna av helgens tomatsoppa istället...
och jag kommer inte dra fram alla pysselsaker för jag ska spara mig till på söndag när jag ska på Scrapträff med några väninnor och svägerskan!

Resten av helgen är också uppbokad av massa roligheter.
Imorgon ska frugan och jag äta middag på stan (hon är ju helt fantastisk den damen! Bokade om sitt tåg för att vi skulle kunna ses!!!) Underbara Frugan! =)
Sen på lördag så ska jag FÖRST OCH FRÄMST OCH VIKTIGAST I VÄRLDEN ta sovmorgon.
Sen ska jag och VE hänga lite, för att sedan avsluta kvällen i goda vänners lag hos hela paret Frendy!

Så... fullbokad helg med andra ord. Jag hoppas på att få med mig VE på ett träningspass på lördag samt att jag hoppas på att hinna köra ett pass på söndag, men jag vet verkligen inte hur det kommer bli... Det visar sig......(på låren mest men också lite runt midjan)...
Nåja...

Anders? Vart han är?
Jadu, hade han haft en blogg, och ni hade läst den så hade ni vetat... ;)
kan ju avslöja att det inte går någon nöd på honom i alla fall :)

Kram och gokväll, nu ska jag packa upp kosmetika och äta tomatsoppa....!


Myshelg med pasta och päron

Hejhopp!

Den här helgen går i föräldrarnas tecken.
Min föräldrar ("pastan") är äntligen här och hälsar på, och det firar vi på alla möjliga sätt :)
Dessutom passar vi på att träffa Anders föräldrar ("päronen") lite extra nu, eftersom de gärna umgås med pastan. Bra kombination, bra att passa på! =)
Pastan kom i eftermiddags och kvällen har vi spenderat hos päronen. Middag och mycket babbel blir det!

Imorgon står en hel del saker på agendan, som husvisning för Pastan, titta på ett par vänners nya lägenhet och sist men inte minst - Pasta, Päron & svägerska med sambo på besök för middag! ♥
Det blir festligt det! (och kanske lite trångt, men så får det vara den här gången, nästa gång har vi ju ett stort hus att träffas i) =)

♥ STORT grattis till Valle och Lena som idag firar 1 år ihop! Ni är så fina! ♥


I övrigt har min första hela heltidsvecka passerat nu, och jag kan säga att jag är HELT slut!
Det har tärt på krafterna att både jobba fler timmar än jag gjort på ett tag, haft mer att göra på jobbet än jag haft på ett tag och samtidigt ha varenda "ledig" timma inbokad med saker.
Funderar ibland på vart den där tiden tog vägen när man hade tid att ta en babbelfika med en kompis på stan eller ta en kopp te och mysa med sin kärlek i lugn och ro...?
Jo, den tiden byts ut mot andra spännande och kanske större saker, men jag tror faktiskt att det är hög tid att bromsa, stanna upp rent av, reflektera, känna...
Vet inte hur jag kom in på det här men jag tror jag behöver ta en fika på stan helt enkelt...

Nån mer som är sugen?


Ganska lyckat kort på en helt jävla vanlig te-sil om man får säga det själv =)
Togs på en fika på stureplan med kompisen ET för en låååångt tid sedan...


Nu ska jag sova, det behövs verkligen.


Nu verkar de ha kommit fram... ...

Nu verkar de ha kommit fram... <3


Om

Min profilbild

Nadja