Kvällshopping

Jodå, familjen kom hem nån halvtimma efter jag hade skrivit :) underbart!

Efter att vi hade ätit middag drog jag iväg (återigen själv) och gick på barnens hus babykväll.
JÄDRAR vilken kö!!!
Jag fick först köa i ungefär 100meter för att ens komma in på stället. Och kallt var det. och mörkt och blåsigt. Brrrrr...
Jag snabbade mg att hämta det jag skulle i butiken, och ställde mig i nästa kö. 40minuter för att få betala. Jösses.
Personalen bjöd på Loka för att ingen skulle svimma och mjukisar till barnen för att de skulle va glada. Tyvärr får ju Stella ingen mjukis då hon inte var med :(

Jag kollade på en sulky men lät bli att köpa. Den var inte helt 100 vad vi hade hoppats på. Det blev en mängd kläder istället. Jag var ju ändå där liksom ;)
Många i storlek 80, några i 74. (Stella kör sista varvet på sina i 68 nu). Kvällens shopping i kombination med min och Anders shoppingturer det senaste gör att vi inte behöver köpa mer kläder till Stella på ett tag om man säger så... Hihi :)
När jag kom hem vid halv nio så sov Stella. Vilken tur jag har som får mysa mer med henne imorgon :)

Nu sitter vi vid TVn och har tuggat på lite egenrostade nötter som jag gjorde idag. Busenkelt med valnötter, katrinplommon, olja, salt och cayennepeppar. Nomnomnom!

Imorgon ska vi handla, då ska jag köpa lite grejer som man kan ha som "nyttigt kvällstugg". Jag återkommer med vad det blir ;)

Och imorgon är det Zumba också...

Imorgon blir nog en bra dag :)
Kramis!



Egentid

Hejsan,

Nu saknar jag min bebis. Skön men lite skrämmande känsla faktiskt.

Igår blev det som vi sagt. Efter att ha ätit ett gäng "alltiett-biffar" gick vi på en timma promenad och sen, efter dusch osv, åkte vi till svärisarna.
Jag och svärmor gick på bio och såg en JÄTTEBRA film som heter "en oväntad vänskap". Ja brukar inte vara så mycket för franska filmer men den här skilde sig totalt från de trista, näst intill svartvita, filmer jag minns inom den franska filmhistorien. Den var färgstark! Hade (massor) humor och en stor skopa undermeningar. Allt från fördomar till "inget är omöjligt".
Fantastiskt!

Så då fick jag lite tid från mitt heltidsjobb som mamma :)

Idag startade dagen med mammakaffe hos MAXTEN och efter lunch åkte Anders på pappakaffe hos FRALLY samtidigt som jag åkte till gymmet.
Det blev ett redigt arm-pass och jag "avancerade" till "fria-vikter-salen". Och det är som vanligt där jag trivs bäst. Ok, vanliga gymmet är bra också, men i den andra salen kan man fokusera på ett annat sätt. Jag gillar det. Jag och muskelbergen, haha! ;)

Efter gymmet åt jag en riktig hälsomacka, en skiva paltbröd med hamburgerkött och paprika. Gottgott! Sen badade jag skumbad i en timma och gjorde ansiktsinpackning och grejer.

Nu har jag gjort gryta och fixat disken och dukat och ungefär nu får gärna familjen komma hem igen. Nu har jag fått nog med egentid. Haha!

Jag tror jag sätter mig och scrappar en stund...
Vi får väl se när de dyker upp...

Kramis!
:)



Socialisera mera

Hej hopp!

Igår var en jättesocial dag :)
Innan lunch åkte Anders och träna med FE och jag stanna hemma och la Stella. FE's dotter fick ta Stellas barnpassningsplats så länge. Sen när de var färdiga så kom de hem till oss och jag gjorde en pastarätt som Anders är tokig i :)
Barnen fick spaghetti med kalkon och ost. Superpoppis :)
Sen fikade vi också och sen gick killarna promenad med barnen medan jag passa på att städa lite.
Efter eftermiddagsmelliset så kom VE och hämtade sin familj men hann stanna på en opretentiös kopp te först :)

Sen åkte jag och tränade.
Igår kändes knappt förkylningen längre, sånär som på en konstant snuvig näsa. Men det är ju inte lika farligt så jag körde på.
Det fick bli BOSU och sanna mina ord: DET är min träningsform! Styrka, balans, core. ja...
Jag brukar ju förespråka gymmet men kan nu tänka mig flera pass.
Jag fullkomligt Älskar BOSU!!!! Yes!!!

Idag har vi en del på G.
Jag står i skrivandets stund och steker "allt-i-ett-biffar". Ett av mina egna påhitt i köket som, om jag får säga det själv, är ganska kanon.
De är som de heter: allt i ett och det är så himla smidigt att frysa in och ta fram en, två eller tre sånna och bara micra till lunch eller kvällsmat eller whatever. Jag gör dem nu utan salt så att Stellabiten kan äta också :)

Senare så ska vi promenera är det tänkt, och efter det ska vi till Svärisarna. Jag och svärmor ska nämligen på bio ihop, och Anders och Stella passar på att umgås med svärfar :) Ska bli supermysigt!

Men nu ska här stekas vidare - vi hörs!
;)



Helg

Handla, mysa, shoppa, baka, promenera, dricka kaffe, öva på att gå, äta mat, fika med grannar, shoppa mera, byta blöjor, hyra film, äta godis, mota förkylning, dricka te, kolla dagisplatser, planera, boka, passa på, unna, njuta.

Jag har vilat från träningen hela helgen. Det är nog bäst så då jag känt av halsen och inte varit på topp. Men imorgon är jag på det igen :)

I helgen har vi bland annat gjort det jag skrev ovanför. Det var extra kul att fika med grannarna. Träffar inte dem så ofta och mina blåbärscupcakes med chokladfrosting vart väldigt uppskattade :) Stella fick massa välling av dem vilket var jättesnällt!!! Hon dricker ju välling två gånger om dagen så det går åt snabbt.

Imorgon är det vecka igen, och då är det två veckor kvar tills jag börjar jobba. Heltid.
Hur ska jag klara att vara borta från min underbara lilla gullehumla hela dagarna?
Det får vi se då, tills dess tänker jag njuta :)



Träning och mammadag

Nu borde jag egentligen gå och lägga mig men det får bli en snabblogg först ;)

I natt sov jag sittandes på en stol bredvid Stellas säng. Anledningen är att hon sovit så himla dåligt de senaste nätterna så jag ville ge Anders en chans att ta igen sig. Så jag tog natten och så jag märke att hon vaknat 4 gånger innan kl halv två så tog jag med mig täcket in. Sov faktiskt helt ok ändå, och slapp ju rusa upp ur sängen och genom halva huset varje gång det var nåt. Klockan 07 gick vi in till Anders som fick gå upp med Stella så jag fick en timma sömn. Skönt!
Tyvärr vaknade jag sen helt utan röst. Något skit har satt sig på stämbanden (bara) så jag låter som en trasig get.

Efter frukost osv så åkte jag och Stella med MAXTEN till en barnens handelsbod och tittade på en värld av fina leksaker. Vi köpte två hår-rosetter till Stella och ett litet mat-monster (det har jag bestämt att det är) som ska underhålla Stella när hon är seg med maten ;)
Sen åt vi jättegod lunch på stationscaféet. Hälsotallrik med ugnsstekt torsk, svartris, avokado, nyskalade räkor och valnötspesto. SÅ gott!!! Och kaffe! Två baljor var ;)
Barnen åt lunch och fikade på fruktpuréer och kanelskorpor. Lyx! I ett hörn hade de en jättefin skinnfåtölj-hörna med charmiga tapeter. Den lånade jag och fotade Stella lite i :)

Sen när jag kom hem hade Anders städat hela huset. Jag blev överlycklig :)
Vilken man jag har <3

När jag och MA (mamma-MAXTEN) åkte och tränade sen fick Anders och Stella gå till (oj vad det börjar bli jobbigt med låtsasnamn på folk) pappa-MAXTEN och äta ärtsoppa och pannkaka, så det blev mysigt för dom också :)
Egentligen skulle vi ha kört Zumba idag, men pga min hesa hals tordes jag inte så det fick bli en ny erfarenhet istället: Yogalates :) En blandning mellan yoga och pilates. Tänk dig att köra ett corepass samtidigt som någon vill få dig att slappna av... Så var det!
Inte någon fantastisk "oj vilken kropp jag får av det här-upplevelse" men helt perfekt om man som jag behöver en dag med lugnare tempo men ändå vill träna "på riktigt". Jag är nöjd :)

NU ska jag sova hela natten!



Babynoff

Tjenis!

Idag har jag inte tränat alls eller ens gått långpromenad. Det är dagen gången på tre veckor jag är så passiv.
Känns skitjobbigt!!!!!
Vill iväg till gymmet nu med en gång men har VÄLDIG träningsvärk och inser att kroppen måste vila. Kunde tagit promenad men jag passade på att ta en ordentlig vilodag och göra annat. Du vet, tvätta, laga mat och umgås med MAXTEN!
De kom hem till oss vid halv tolv och då hade jag gjort barnvänlig korvanoff (korv stroganoff) med barnvänligt ris samt kokta morötter och lite krispig isbergssallad.
När vi hade börjat äta och barnen glufsade som bäst kom (såklart) elektrikern. Anders fick lösa den biffen och värma sin mat efteråt. Dock var elektrikern snabb och vi långsamma så vi åt ändå ihop tillslut :)
Stella vart helt tokig i maten idag. Hon ville bara ha mer, lilla gullebulan! <3

Till efterrätt blev det kaffe för oss och blodapelsin för barnen. Mycket populärt!

Stella har tagit flera steg idag. Hon tar en tre, fyra steg och trillar inte efteråt men vill inte fortsätta gå. Vinglar lite och ibland går hon ner till krypatällning. Ibland sätter hon sig. Det är hur som helst nära nu :)

Jag har fått "äran" att skjutsa runt henne en hel del på hennes bil idag. Jag har stoppat ner ett paraply för att spara lite på ryggen. Mycket smart om jag får säga det själv ;)

De två barnen idag alltså, så söta de är ihop. Leker tillsammans och håller handen när de sitter i mat-stolarna. Hur gulligt som hellst :)

Nu ska jag sova tidigt. Det blir en intensiv dag imorgon och det gäller att orka med.
Dessutom ger ju inte träning lika mycket om man inte sover ordentligt ;)

Kramisar!



Glass i stora lass ;)

Hello!

Idag har vi inte vart ute på några större äventyr, men det har ändå varit en ganska intensiv dag.
Vi började med god frukost och lite hemmafix och sen fortsatte vi med en promenad på en dryg timma. Det var -15 grader idag så det var lite kyligt i början, men vi höll tempot och värmen uppe ganska bra :)

Sen lagade jag mumsig lunch! Pasta med skinka- och kantarellsås. Till efterrätt (jag gör aldrig efterrätt till lunchen annars men idag hade jag lust) gjorde jag sockerfri glass som jag la på smörgåsrån. Det blev jättegott, inte så onyttigt, och på så sätt fick även Stella äta av båda rätterna. HUR populärt som hellst. Det är så kul att hon äter bättre när jag gör mat än ur barnmatsburkarna. Bästa komplimangen jag kan få :)

Vid femtiden var det dags för veckans andra styrketräningspass. Jag och MA tog en helkroppsgenomkörare men la på extra magövningar. Jag vet att min mage inte kommer bli platt eftersom mina muskler inte växer ihop som de ska, men ska jag ha en putmage ska den åtminstone vara vältränad utöver själva putet ;)
En timma och tjugo minuter senare åkte vi hem till våra hjärtan som satt och drack kaffe tillsammans. Sen åkte hela MAXTEN hem och jag tog en snabbdusch innan Anders gick på styrelsemöte.
Sen var det dags för bebisnattning i kombination med två kokta ägg som fick agera kvällsmat för mig.
När jag väl landade i soffan sen var jag vääääldigt trött. Då var det skönt att bara ligga orörlig och slappna av... och när Anders kom hem fixade han pricket över i:et, nämligen skar han upp salami och selleri!!! MUMS!!!

Nu är det äntligen läggdags. Är HUR trött som helst, men på rätt sätt, och det i sig är så himla gött!!!

Gonatt vänner <3



Go början på veckan!

Hejhopp!

Nu har jag en såndär skön känsla i kroppen. Det går bra nu, både med kosten och träningen.

Vi brukar sköta oss ok med kosten, förutom att vi tenderar att snacksa för mycket på helgen, men den a helgen har även det gått bra. Åtminstone för mig ;)
Och det fortsätter idag.

Vi körde 80n minuter på gymmet jag och Anders. Stella var i barnpassningen. Det blev en helkroppsgenomkörare i styrketräning och jag ökade på lite på vikterna. Har ju varit lite försiktig då jag ute vill skada kroppen och är väl medveten om att jag inte kan "ta" samma som jag gjorde förr, när jag tränade 5 dagar/vecka (och det är ju den tiden man minns). Så jag kör försiktigt. Jag började i stort sett utan tyngd nu och ökar successivt.
Förra veckan körde jag t ex 3kg på biceps, nu ökade jag till 7kg. Fortfarande lågt, men ganska stor ökning och det gick bra vilket jag är glad för :)

Hur som helst, styrketräning alltså. Check! :)

Efter luncher och duschar osv så tog jag och Stella bilen och åkte och handlade. Anders fick stanna hemma och spela lite TV-spel som han så gärna ville :)

Idag har vi konstigt nog INTE gått någon promenad. Känns märkligt men det kan vi nog ta igen imorgon ;)

På kvällen nu så har jag och Anders kollat på film och ätit god och nyttig kvällsmat/snacks. Kycklingkkubbor med selleri, lite blue-cheese-dressing, och lite stark sås.
Det är så gött när man kan äta nåt så gott och veta att det är nyttigt samtidigt :)
Det känns som att denna vecka börjar bra

Nu blir det till att sova, jag är jättetrött och måste börja vända rätt dygnet igen. Snart ska jag ju börja jobba...! Konstigt...

Kram och gonatt på er alla! <3



Vinterhelg

Afton!

Denna helgen har kantats av vinter, på alla sätt.
I lördags vaknade vi till -22,8 grader och sol ute och vi beslöt oss ganska snabbt för att ta en långpromenad istället för att gå på gymmet.
Sagt och gjort. Två timmar med barnvagn och sovande bebis var som mumma för själen. Underbart!
Det var så kallt att luften liksom kristalliserades och vi klädde oss (och Stella) perfekt så ingen av oss frös alls.

På kvällen kom svärisarna på middag och sen åkte jag och Anders på bastukväll hos JESUS. Svärisarna passade Stella så vi fick vara lite barnfria, vilket var bra då vi fick chansen att verkligen umgås med våra vänner.
Vi badade yacuzzi och bastade och tog varsitt glas rosé-cava för att fira en kul grej. Enkelt men perfekt. 8 goda vänner. Det var jättemysigt!

Vi kom hem vid midnatt och gick och la oss med en gång. Sen vaknade Stella och sen sov hon uruselt hela resten av natten.
Vi fick sova max två timmar i sträck, och det var efter klockan fem. Halv åtta gick jag upp med Stella och lät Anders sova lite till. Ni kan tro att jag är trött nu. Pust!

Idag har det varit lite varmare. -9 ungefär. Solen sken idag också.
När det var dags för Stellas förmiddagslur ville hon inte veta ordet av att sova i sin säng, så det fick bli en promenad till. Vi gick åt andra hållet idag, i ungefär 1,5 timma. Jätteskönt!!! Precis vad jag behövde för att piggna till.

Efter lunch, (där Stella bland annat fick två jordgubbar och kex till dessert som man kan se på kladdbilden nedan) duschar och ombyten tog vi en tur på shoppingcentrumet. Där köpte jag bland annat en ny svart bordsduk. Jag gillar att kunna duka fint och tror att den kommer passa bra till vitt porslin och läckra färger på servetter och ljus eller blommor :)

Sen åkte vi till JESUS och fick en trevlig kväll med härligt sällskap och jättegod middag! Jag ska be om att få två av två möjliga recept :)

Tyvärr var Stella ovanligt grinig hela middagen och det var verkligen jättesynd då vi inte är borta på middag så superofta nu för tiden. (Det brukar mer vara fika eller lunch om något.) Dock tror och hoppas jag att JESUS vet att hon inte är sån jämt, och att både hon och jag är roligare de dagar vi sovit mer än två timmar i sträck.

Nu är vi hemma och jag har myst med en liten tröttistjej i famnen jättelänge. Hon var så go!! När jag väl la ner henne i sängen så somnade hon på stört!

Nu blir det tidig säng för mig också. Jag ska få sova inatt säger Anders, och bara det gör att det känns som jag vunnit på lotto... Lyllo mig :)

Gonatt kära vänner!



Mysig fredag

Idag har det varit KALLT!
-14 grader när vi vakna imorse och frost på rutorna.
Vi har mestadels ägnat dagen åt att vara sociala ;)

Kl 11 åkte vi till FRALLY och de bjöd på lunch. Sen åkte Anders och FE och tränade (det var Anders tur att få lite egentid) och jag och VE stannade hemma med småtjejerna.

Eftersom det var så härligt väder passade vi på att gå en långpromenad på ca en timma och vips så kändes dagen genast hälsosammare ;)
Det är ganska tungt att pressa en vagn framför sig på snötäckta vägar, men det var skönt ändå. Och trevligt. Promenad 2.0 liksom ;)

Sen när killarna kom hem fikade vi och sen åkte vi hem.
Vi fixade lite hemma och sen kom VALLY till oss istället :)
Vi fikade på te och kanelknäcke och lekte med barnen.
Sen, medan jag nattade, så gjorde Anders Natchotallrik till oss tre vuxna. Nomnomnom :)
Sen åkte VALLY hem och här är vi nu.
Jag är toktrött men vill ändå blogga en liten snabbis för att berätta om denna helt vanliga, men väldigt mysiga, januarifredag :)

Gonatt!



Jan. 17, 2013

SÅDÄRJAH! Nytränad och helt slut :)
MA fick mig att testa Zumba idag vilket var kul. styrketräning är fortfarande det bästa jag vet, men det är kul att variera sig lite också.

Nu blir det ägg, dusch, soffläge och tidig sänggång vilket är superskönt. Så härligt att vara trött på "rätt" sätt!!!
Tyvärr vet jag ju aldrig hur natten kommer gå med Stella. Anders är och lägger henne nu, hon verkar svårsomnad, men hon är feberfri, så håll tummarna för att vi får sova lite bättre inatt.



Min lilla kamin och jag

Anders är på konferens med övernattning och kommer hem idag.
Vi har, under den här tiden som vi är hemma ihop, kunnat dela på vissa saker med Stella, som jobbiga nätter och löjligt överdrivna blöjor.
Det är ändå något visst med att vara själv hemma med Stella, något mysigt, kvalitetstid, men just detta dygnet var väl ingen höjdare. Fy.

Märkte att hon var gnällig redan igår vid lunch när MAXTEN var här och lekte. Hon var klängig och grinig.
Hon kändes varm så jag tog tempen som visade 36,8. Lugnt tänkte jag.
Hon sov dåligt på långpromenaden som vi tog, men låg ändå tyst och snällt och kikade på världen. En tillfällighet tänkte jag.
Hon åt jättebra hela dagen och t o m DUBBLA portioner gröt plus ordentligt av allt annat. Men hon fortsatte att se trött ut och vara grinig. Jag tog tempen igen, fortfarande 36,8.
Sen, efter hennes välling, kände jag att "nä, hon är verkligen för varm" så jag tog tempen två gånger efter varandra och POFF! Så visa termometern 38,6!!!!!
What the hell?!
Vad arg jag blev på termometern.
Jag gav Stella Alvedon och vatten och la henne. Jag misstänkte att hon skulle sova dåligt så jag skyndade mig att hämta in ved och äta. Hon vaknade 20 min senare och svettades som ett ägg. Hon fick vatten och kall hand på pannan och somnade om.
Sen fick jag sova till 01, då somnade hon om efter ca 30 min men jag kände att hon var sval så det var lugnt, och sen var hon vaken mellan 02.30 och 04.30.
Klockan 06:30 började dom gräva stenbumlingar utanför vårt sovrumsfönstet med grävskopa. Godmorgon.
Underbar natt alltså... Inte.

Idag verkar hon må bättre, peppar peppar, och jag är glad trots min värdelösa natt, för idag kommer Anders hem och sen ikväll ska jag på och träna igen. Ska bli jätteskönt!!! (På ett jobbigt sätt då) ;) både egentid, ett bra flås, välbefinnande, endorfiner och sen världens längsta dusch. Najs.
Ikväll blir det dock inte styrka, så det känns lite konstigt. Jag tränar ju annars bara styrka, men nu har kompisen "tvingat" med mig på zumbapass :)

Jag vill passa på att skicka en go hälsning till min mamma som är grymt duktig på att återhämta sig efter en operation. Världens bästa, världens starkaste mamma. Älskar dig till månen och tillbaka!

Så. Kan klockan bli träning snart?!

Kram!



Att chocka kroppen

Att chocka kroppen måste vara att göra något i stil med vad jag gör nu.
Jag ville ju börja träna seriöst redan i höstas och det började så bra med min PT men sen när jag skulle köpa gymkort kom vettiga budget-Nadja och petade ner vettiga tränings-Nadja till en andraplats.
(Föräldrapenning + nytt hus + semester + gymkort + julklappar = lyxfällan nästa.) Så just gymkort fick vänta.

Men nu!!! Nu jäklar!!!
Skaffade ju gymkortet förra lördagen och det är redan välanvänt. Jag är hur motiverad som hellst att träna bra. Och att äta bra därtill. Denna vecka har jag hittills tränat på gymmet två gånger och gått långpromenad (och det är tisdag idag).
Jag är SÅ peppad!!!
Och det tror jag att kroppen är också. Jag känner mig inte seg och trött i kroppen utan liksom som att kroppen hjälper till att pusha på. Den VILL komma i form. Ja jag vet inte, kanske blir sjuk om ett tag som en reaktion, men skit i det för nu. Jag rider på den här vågen så länge den varar och njuter av att vara hög på endorfiner under tiden :)

Carpe diem - crea diem.
(Fånga dagen - skapa dagen)

Slänger in nån bild "från förr"
Shit vad jag saknar dom armarna!!!



Sätter ner foten

Nu satte jag precis ner foten. "Jag måste verkligen få blogga lite nu" sa jag. "Jaha... Varför gör du inte det då?" Blev svaret... Haha! Så nu gör jag det.

Jo vi har hittat på en hel del, det är därför det är så tyst från mig.

Både jag och Anders är ju hemma nu så vi har små utflykter eller äventyr varje dag.
I helgen t ex var vi på lantstället i Dalarna och så passade vi på att åka lite snowboard. Jag fick äntligen testa mina nya skor och alltså- jag är JÄTTENÖJD!!!
Jag var nervös först, för jag hade ju inte åkt på två år (förra året var jag ju höggravid) men det gick jättebra och jag trillade inte en enda gång. (Hoppas jag inte jinxar det nu, haha)
Vi åkte en i taget och den andre satt i värmestugan och lekte med Stella som också hade en bra dag :) hon sprang (kröp) runt till alla och visade sina skor. Lilla gullunge!!!

Hon har fått dille på att gå nu. Hon vill gå hela tiden. Och då måste man ju hålla henne i ena handen (hon kan inte gå helt själv ännu) så man är gött sne i slutet på dan. Jösses!

När vi ändå var i Dalarna passade vi på att hälsa på Anders mormor ett par gånger. Det märktes att hon var glad att vi hälsade på och det var jättemysigt att sitta och fika ihop i lugn och ro :)
Stella trivs så bra med henne också vilket är jättekul :)
Hon fick sitta i farmormors knä och tugga i sig digestive-kex. Det är lyx det! :)

Sen har vi varit på pulkaåkning också. Igår, med MAXTEN! Alla 6 var vi ute i pulkabacken och alla åkte nerför. Hur kul som helst!!! Sen fick papporna dra barnen hem igen. Båda kidsen gillar att åka pulka och då har man inte hjärta att sätta ner dom i tråkiga vagnen igen. Även om det är lite lite snö på gångvägen ;)

Sen åkte vi och hälsa på Anders föräldrar och på vägen dit köpte vi jättefina underställ, en mössa och två balaklavor till Stella :) hon ska inte behöva frysa, den lilla gullegrodan :)

Idag var vi iväg på morgonpromenad, jag, Anders och Stella och testade Stellas nya balaklava. Sen åkte de till Anders jobb. Då passade jag på att åka och träna och tog mig en ordentlig helkroppsgenomkörare. Det är positivt med att träna själv. Just att man kan effektivisera och köra en maskin efter nästa så man inte har en massa väntetid emellan. Pust vad jobbigt men SÅ skönt efteråt!!!
Sen kom jag hem och laga mat och åt och njöt av en tidning innan mina älsklingar kom hem. Egentid är verkligen inte något jag har mycket av nu för tiden, så det uppskattas.
Efter duschen så städade vi och sen gjorde jag god middag. Strimlad biff på asiatiskt vis. Helt eget recept som Anders gillar jättemycket.

Nu är det lite TV och en kopp te som gäller innan sängen kallar :)

Gonatt!

Pssst, någon som står mig väldigt nära ska opereras imorgon, så om du läser detta kan du väl vara snäll och hålla en extratumme för hennes och vår skull?!
Tack!



Kärlek och gymkort

Haha! kollar på bilder i mobilen och... Alltså, den här ungen...
Att man kan älska någon så mycket...!

Hon är så skojig nu. Hon skrattar när man busar med henne, suckar när hon är uttråkad och myser tillbaka när man myser :)

Idag har hon lärt sig vart munnen sitter. Problemet är att vi visat på Anders, så varje gång jag frågar "vart är munnen?" Så letar hon först upp Anders och sen petar hon på hans mun :)

Hon har fått en ny tand nu (och i vanlig ordning har vi inte fått sova på tre nätter) så nu är vi uppe i hela fem tänder :) tre uppe och nu alltså två nere :)

I övrigt har det varit en riktig friskusdag idag. Först gymmade vi medan Stella var i barnpassningen ( vi köpte gymkort i lördags) det gick jättebra, både för Stella och för oss som fick oss ett ordentligt pass. Sen, efter att ha ätit lunch, så gick vi en timma promenad i -5 grader. Skönt!
Stella sov som en bebis-stock :)

Idag blev det ugnsstekt torsk med kokta grönsaker till middag och till kvällsmat skar jag upp frukt (melon, ananas och vindruvor) och smälte fyra rutor 70% choklad som vi doppade i :) lyx!

Nu blir det tidig säng och hoppas på att Stella har mindre obehag inatt så vi får sova :)

Ses imorgon allihopa :)


Om

Min profilbild

Nadja