Seg dag

Hej vänner,

Idag är jag väldigt seg.

Igår var jag på julkortspysselkväll med ett gäng härliga tjejer och det blev senare än tänkt. Kom inte i säng fören elva. Igen. 

Idag började dagen 04:15 med en jätteledsen dotter. Hon var hungrig och ledsen och blöjan var tung. Måste vara ett år sen det var så sist. Bara att lyda. Byta, fixa, trösta, mata, mysa... Sova?
Nepp.
Nåt annat nytt var att hon inte ville veta av sin säng. Hon ville sova med oss.
På min kudde.
På tvären.
Och... Hon snarkar.

Klockan ringde 06:00. Då hade jag precis somnat.

07:45 hade jag tid på mammografi. Bättre att ta det säkra före det osäkra tänker jag, så jag infann mig, morontrafik till trots.
Kläm, aj, bök, väntetid, kaffe, prov, hemgång. Snabbt, smidigt och absolut värt det!

Åkte en snabbis förbi köpcentrumet och sprang på svärisarna som va på väg hem. Köpte mascara och lite annat som tenderar ta slut och åkte hem inför lunch.

Pannkakssmeten hade blivit dålig så jag fick ställa in min "unna-mig-pannkaka" och värma rester istället. (Låter jag aningen negativ?)

Sen blev det lite pyssel (många julkort blir det) och nu tänkte jag måla sista lagret på hyllan.

Ikväll ska jag klippa mig hos bästa Linda igen. Ser fram emot det :) ska bara försöka hålla mig vaken tills dess ;)

Gokväll, och snart gonatt! 



Stellas första picknick!

Ja nästan i alla fall. Vi har ju ätit på gräsmattan innan. Men detta var första gången med mackor och varm choklad, och som vi faktiskt tog oss iväg en liten bit :)

Medan Stella sov i söndags så hann jag en hel del. Först var jag och storhandlade (började innan hon somnat såklart) sen gjorde jag pannkakor som jag och Anders åt till sen lunch, och sen fick jag ett otroligt sug efter att ge nig ut i höstsolen.

Jag gjorde iordning ostmackor och varm oboy. Ställde det på köksbänken. Jag la också ner några mini marshmallows i en burk och lade fram tre clementiner.

Sen gick jag upp och väckte Stella som först var lite seg. Men när jag sa att vi skulle gå till lekplatsen fick hon fart :)

Vi tog fram hennes lilla ryggsäck, samma lilla ryggsäck som jag hade när jag var liten, och gick ner till köket.

Där fick hon se godsakerna på köksbänken och fick lägga ner dem i ryggsäcken. Jag förklarade att vi skulle äta det på lekplatsen och hon verkade förstå. Hon skrattade så gott bär hon fick lov att lägga ner alla tre clementinerna :)

Sen var det på med overall, skor, mössa och vantar utan tjafs. Hon ville t o m hjälpa mig och Anders att klä på oss :) lilla gullunge!

Stella ville ta vagnen så det gjorde vi. Så gick vi runt skogen istället för igenom, så fick vi oss en minipromenad också :)

Väl framme ville Stella gunga lite och åka rutschkana en gång, men sen vr det den lilla ryggsäcken som lockade.

Upp med godsakerna och premiären med varm choklad var en succé. (Är någon förvånad?)


Jag hade inte tänkt på att marchmallowsen skulle fastna i hennes nappflaska så hon fick äta dem vid sidan av. Om hon lovade att bita. Hon klagade inte ;)

Vi mumsade i oss en del av mackorna och någon clementin, men det var kallt ute så vi gick snart hem och värmde oss igen. Det blev en kort picknick, men alldeles underbar.


Vi kunde inte haft en bättre söndagsutflykt <3




Dop!

Hejsan!
Idag har lilla Ebba döpts.
Hon var en ängel hela dagen och det var ett jättefint dop och mottagning :)
Jag och Anders är ju faddrar till Emma och nu också till Ebba. Det är en stor ära och vi ska göra allt för att vara de bästa faddrarna de två små kan få :)
Anders, Stella och lilla kusin-Ebba :)


I present fick Ebba ett spar-får av oss. Storlek större. Kul kombination av nytta och humor tänkte vi ;)
Och tillsammans fick Emma och Ebba ett varsitt halsband som jag låtit göra för dem. Båda ser likadana ut. Ärtkedja i silver och berlocken är en kraftig silverring med en vit pärla i mitten. På silverringen finns gravyren. På ena har jag låtit gravera "Ebbas storasyster" och "Emmas lillasyster" på andra. 
Tanken om denna gravyr slog mig en morgon och jag kunde inte släppa det. Så nu är jag så glad att vi kunnat ge dem dessa smycken. 
... Och så scrappande jag ett kort och en ask också förståss ;)


"Stora" kusinerna Stella och Emma skötte sig jättebra hela dagen, även om Stella var fast besluten att vara med oss (i min famn) vid altaret. Och det var den kladdigaste och mest fartfyllda dopmottagningen jag varit med om. Dagens gympapass - check! Men vad kan man säga, barn är barn :)






Nu har jag precis pysslat lite och matat Stella. Anders håller på och lägger henne sen 45minuter tillbaka. Så dumt när hon somnar i bilen på eftermiddagen :(

Jag hoppas på filmkväll men förmodligen blir det skiftbyte snart och jag får sitta bredvid Stella....
Vi får se. 

Trevlig kväll alla glada! :)



Långt hår minsann!

Tjillivippen!
Idag har varit en såndär väldigt normal och vanlig, men ganska bra dag :)

Det började med att mitt hår blivit för långt. Så jag la det ner.
Inte på långa vägar den frisyr jag är klippt till eller vill ha, men helt okej "nu börjar det bli lågt-frisyr" ;)
Dock tyckte Anders att jag ser ut som en pojke. Jaha, ja jag duger förhoppningsvis fram tills jag klipper mig igen i alla fall ;)

Dagen fortsatte med jobb, jobb, jobb och sen hemåkning. 

Efter middag och onödigt mycket diskning (Stella är inne i en disk-fas) så gick vi en promenad alla tre i den, minst sagt friska, kvällsluften.
Anders skulle dela ut ett brev från styrelsen så det lämpade sig med en promenad runt hela området :)

Lilla Stella hat varit superglad idag och verkligen förgyllt kvällen. Till och med när hon fick välling så låg hon och klappade mig på kinden och hostade med mig <3 Underbara söta!

Nu ska jag ta en kopp te och sen blir det tidig säng. Imorgon är jag visserligen ledig, men jag vill vara pigg ändå. Avskyr att råka sova bort för många timmar eller att vara slö i kroppen så det är bäst att man tar vara på skönhetssömnen ;)

Så med det sagt: Godkväll alla mysproppar där ute! :)


Sköna dagar och härliga kvällar

Ibland har man det så.
Tungt jobb, snoriga näsor och tidsbrist till trots så kan ju livet vara riktigt jädra härligt. Och det är det. Inte alltid (såklart) Men oftast :)

Jag har tidigare pratat om de små sakerna som är lyx för mig och det är just sådana saker jag tänker på nu.

Att bli bjuden på underbar kalkonmiddag med ett tiotal vänner njuter jag av långt därefter. 




Igår var det jobb och efter att jag hämtat Stella på dagis lagade jag som vanligt mat.Tryffelpasta med bacon och gröna bönor. Nomnomnom. 

Sen på kvällen fick jag sålt våra barstolar. Fick inte alls så mycket som jag ville men tycker ändå att det är skönt. Har hellre en liten extrapeng i handen än två stolar vi inte använder i garaget.

Jag "tillverkade" egen grötbas också, som ska göra frukosten lite nyttigare, roligare och godare :)

Sen kom Linda och Hanna hit en liten stund och visade Hannas nya frisyr. HUR fint som helst!!!
Hon passar galet bra i det nya, och hon är riktigt tufft! 
Linda la upp detta på Facebook imorse och jag kan inte annat än att hålla med ;)
Jag fick inte mindre än två komplimanger på jobbet igår för min frisyr, trots att jag haft den ett tag nu. Det var tjejer, vilket gör att det betyder ännu mer :)
Den första personen hade jag möte med och hon sa "alltså förlåt, jag vet att detta inte har med juridik att göra, men jag kan inte låta bli att säga det... du är så jäääääävla cool i håret!" Hihi!
Och den andra var någon jag inte brukar  prata så mycket med (vi är 400pers) som stannade mig i korridoren och sa "Nadja, jag måste berätta för dig att du är så himla fin i håret. Du är så modig och det blev så bra!"
Alltså dom där kommentarerna kommer jag leva länge på :)

Så, ser ni, så många små saker som gör livet vackert, kul och inspirerande ;)

Imorse startade jag dagen med min egna gröt. Den blev kalas. Kan inte säga annat än: mums!



Så, nu ska jag fortsätta fånga dagen. Ska börja med att dricka upp mitt te ;)


Ciao darlings! :)


Inställning: helg.

Hej vänner!

Igår startade dagen med tjejfrukost på såstaholm med mina fina <3
Vi åt bokstavligen frukost i två dryga timmar. Underbart!
Under tiden passade Anders både Stella och Ally så vi tjejer fick njuta i lugn och ro.


Jag älskar hotellfrukost och såstaholm har verkligen ett lyckat frukostbord. Man  kan helt och hållet välja vilken linje man vill gå på. Våfflor med choklad och grädde? Bacon och ägg? Hälsogröt med olika nötter? Müsli? Juicer, teer, olika bröd, croassint, sill och lax? Frukt? Salami? -you name it! 
Det är galet mycke att välja på men inte det minsta kaos. Lugn miljö med avkopplande atmosfär.
Jag vet att det låter som jg gör reklam, men jag är inte köpt, jag är såld.
Det var också på såstaholm jag och mina bästa tjejer sov innan mitt bröllop. 
Efter frukosten tog vi en skön promenad i höstsolen. Jättevackert vid vatten och ängar med hästar.



Härligt budskap på vägskylten utanför ;)


Efter frukostäbentyret åkte jag, Vendy, Bus och Hanna hem till mig och fikade (!) och pysslade lite. Jag lärde Hanna att altre ljus och Vendy gick lös på mina stämplar och akvarellpennor. Bus gjorde ett vackert smycke och Stella bidrog med att peta på allt hon kom åt.

Tiden gick fort och snart var det middagsdax. Eftersom bara Hanna var kvar då så åkte Anders och hämtade hennes Marcus och köpte med pizza hem. Sen hade vi en skön opretantiös pizza och pladderkväll. :)

Idag är vi på fixarhumör, så Anders tvättar båda bilarna medan jag håller ställningarna inomhus.
Jag har städat i köket, lekt med duplo, läst böcker, badat Stella, pusslat, lekt kurragömma och gjort köttgryta i tryckkokaren som vi åt till lunch. Nu har (äntligen) Stella somnat så jag ska köra ett pass innan jag tar en dusch och gör mig i ordning iför stundande middag hos Fredrik, Vendy och Ally :)

Trevlig söndag mina fina läsare!


Pasta caprese

Godkväll!

Den här fredagen är lugn och skön. Hela helgen går i samma tecken faktiskt. Och tur är väl det. Vi har haft alldeles för mycket inbokat ett tag nu.

Idag efter jobbet, när jag hämtat Stella, så gjorde jag en god fredagsmiddag som hela familjen gillade jättemycket. 

"Pasta caprese" kanske man kan säga :)

Färsk pasta (jag tog tagliatelle), färsk tomat i grova bitar, en burk små minimozzarellor av bra kvalité, finhackad basilika, svartpeppar, salt, olivolja. 
Koka pastan, slå av vattnet. Lägg allt i en skål, blanda, ät.

Precis hur gott som helst!!!

Imorgon är det ytterligare en lugn dag som startar med frukost med tjejerna. Ser mycket fram emot det :) <3

Gokväll finisar!

Här skulle det varit ett foto
på maten men vi åt upp allt 
så fort att jag inte hann ta nåt 
;)


Träningsvärk och raw food

Nu tror ni väl att detta blivit en hälsoblogg, men näe, haha, det ska vi väl inte påstå ;)
Men att jag tränar och tänker på vad jag äter, det gör jag ju faktiskt oavsett vad detta är för blogg. 
(Och jag klär på mig varje dag utan att publicera dagens kläder osv)
Men just idag har jag en otroligt skön träningsvärk i magen och vingarna och ja, jag är liksom peppad!

Cross fit tävlingen i lördags satte sina spår. Jag kände det där träningssuget som jag letat efter ett tag nu. Jag har letat på olika sätt. Genom att power-walka, genom att löpa, genom att strunta i allt och genom att räkna varenda kalori. Det jag behövde var ju så klart att se min gamla vän in action. Min träningsinspiratör, ja sanna mina ord. 
Han har en form jag aldrig kommer nå en bråkdel av, men det är inte det viktiga i sammanhanget. Det viktiga är att se någon, som kan ta ut sig så man nästan spyr, men sen ändå går på de igen och gör 30 kettelbellswing med massa kilon utan att se trött ut!!!
Det, mina vänner, det inspirerar!

Jag hade en tid i mitt liv då denne inspiratör, min kära vän, peppade mig med träningen. Det var en rolig tid. Jag och Ida tränade ihop och jag var i mitt livs bästa form (muskelmässigt). Jag tränade 4-6ggr/vecka och jag minns att när jag då för tiden blev trött i musklerna kändes det segare, sen ännu segare, och sen ännnnu segare... Tills man "gav upp". Helt slut och fullständigt utmattad.
Till skillnad från nu. Nu kan jag göra några armhävningar och sen viker sig armarna. Viljestyrkan vinner inte. Jag försöker med några till men armarna är som spaghetti. Bom stopp. Jag är inte ens trött men musklerna är slut. Oerhört frustrerande. 
Hur kunde det gå såhär?

Jag svek mig själv på sätt och vis, men jag vet också att jag har gjort så mycket i mitt liv de senaste åren att en träningsprioritering hade inneburit att jag skulle vara tvungen att välja bort något annat. Och jag vill inte välja bort något <3

Min man säger alltid att man avsäger sig rätten att klaga om man får chansen att göra ett val och gör det. Då får man liksom gilla det man valde.
Jag får väl försöka se det så även om det är lite svårt just nu, när jag önskar att jag fortfarande var sjukt vältränad.

Men nu har jag ju som ni vet (för ett tag sen) satt fart igen.
När folk frågar om jag tränar skrattar jag lite, för jämfört med förr så är detta typ ingenting. Men nu är det såhär i alla fall.

Igår körde jag mitt "pass" och jag har bara tre dagar kvar på detta nu, sen ska det stegras vilket känns svårt men kul. 

Idag gjorde jag mandelmjölk och sen gjorde jag också ett eget påhitt. 
Raw-bollar. Eller RåBollar på svenska då ;)
Det blev fantastiskt gott och så snart jag bloggar klart tänker jag ta mig en boll cv ett glas iskall mandelmjölk.
Gott!

Gokväll!






Farsdag, förkylning och mys

I söndags var här fars dag-fireri!

Jag och Stella väckte Anders med kaffe, kokostopp och paket på sängen. Han fick ett tv-spel och blev jätteglad :)


Sen kom Anders familj på lunch och jag gjorde stekt kött med kokt potatis gröna bönor och bearnaisesås. Efterrätten stod svärisarna för. Shwarzwaldstårta!
Det var mysigt att få hänga med lilla mini en stund också, och även om Stella blev lite sotis en stund var hon väldigt mån om lilla Ebba. Pussade, klappade fint och gav leksaker och sa till oss vuxna när Ebba var hungrig :) hjärtat mitt smälter. Min fina snälla tjej <3 

Efter kalaset åkte Anders och träna och sen åkte jag och handlade. Ibland är det helt enkelt bättre för alla om man delar upp det. På så sätt fick ju både Stella mer fokus och vi fick varsin lite egentid ;)



Igår var Stella förkyld så det var VAB-ish för mig (tar det som en av mina sjukskrivningsdagar denna v) och hon hostade riktigt mycket hela dagen. Lilla skrutt.
Det blev mycket mys och Barnkanalen igår. Ganska snälla program där ;)



Svärisarna kom hit och ställde upp med barnvakt en stund på dagen när jag behövde ta mig ut på ett ärende. Jag är otroligt tacksam över att de kan ställa upp sådär!!! 
Kan inte nog säga det, men som en liten gest köpte jag med en nybakad toscalängd hem från stenungsbageriet här i byn, som vi åt till tre-kaffet. Den var faktiskt riktigt god :)

Igår kväll blev det en lugn kväll där vi lekte hela familjen. Det är så skönt när man faktiskt tar sig den tiden helhjärtat 



Idag skulle Anders vabba men imorse mådde Stella bättre så då fick alla gå till sitt. Hon var jätteglad över att få gå på dagis idag :)

Anders fick äran, eller vad man ska säga, att åka på jobbmiddag ikväll, och blir nog borta en stund. Det var visst nåt viktigt tjottafräs och det blir väl mer och mer sånt för honom nu kan jag tro.
(Själv har jag haft min beskärda del av jobbmiddagar och klarar mig utan på ett bra tag ;)

Jag och Stella tog tillfället i akt att köpa med oss en pizza hem som vi delade på. Nomnomnom!

Nu sover lillan gott och jag har precis tränat klart och ska snart ta en dusch. 
Det bästa med hemmaträning är att jag kan göra det även om inte Anders kan vara hemma med Stella under tiden.

Sen blir det en kopp te i soffan framför nåt onödigt men avslappnande på TV. 

GOKVÄLL!


Crossfit tävling och Lidl-handling

Hejsan vänner och familj och andra läsare.

Helgen går fort som vanligt.
Igår efter jobbet så åkte jag och hämtade Stella på dagis och så tog vi en sväng till Lidl ihop. Anders vill aldrig handla där, men Stella klagar ju inte ;)
Tvärt om tycker hon det är jättekul när vi strosar och hon får köra vagnen och plocka varor (ja, vi kan väl erkänna att det bara är jag som har tålamod till det ;)) och hon är jätteduktig!
"Stella, sånt bröd ska vi köpa" "nej det andra, det bredvid" och så byter hon och tar rätt och lägger det i "vagnen" som hon stolt kör runt med.

Min duktiga lilla tjej! <3

Efter handlingen och lite fix hemma så gick jag och Stella över till grannarna Linda och Roger (och deras lilla Stella). Dit kom även Malin, Johan och Sixten - och när Anders var klar med sin agree work så dök även han upp :)
Lyxigt och mysigt med grillad lax, potatis, sallad och chokladpudding! Nomnomnom och jättetrevligt!

Vi var väl hemma runt tio/elva och imorse fick vi sovmorgon, till halv nio!!!!
Tack älskade Stella <3 det behövdes!

Idag städade vi lite och sen åkte vi på cross fit tävling i Norrtälje. Roslagen cross fit open. Min vän Michael tävlade så vi passade på att ses när de ändå var på denna sidan landet. 
Stella och deras Kelvin lekte en hel del och vi hann "catch up" lite faktiskt.
Vi gick på restaurang och åt jättebra kött (nomnomnom) och jag och Annika tog varsitt glas rött. Lördagslyx!
Så himla mysigt att träffa dom, men det är för sällan. Det känns... :(

Vi var hemma igen vid 17. En kort men väldigt kul och givande utflykt.
Kära nån vad jag önskar att jag kunde träffa mina gamla vänner oftare...

Och fatta hur tränigstaggad men blir av att träffa dessa fantastiska människor och dessutom se en crossfit-tävling!!!
Åh, jag längtar tillbaka/framåt till min gamla form...!
Ja, nån dag ska jag dit igen. Inte enkelt men jag bara SKA!

Nåja...

Väl hemma kan man ju tro att jag skulle träna då, men nä. Delvis hade jag ju druckit vin och delvis gick tiden så väldans fort. Stella åt, jag målade en hylla som jag köpt och håller på att fixa till, och Anders lekte med Stella. Sen var det snart dags för Stella att sova. Swish! Lång dag för henne. Poff så sov hon, Gullehumlan <3

Sen åt jag och Anders vårrullar och tog varsit glas rött. 
Gottgott och mysigt. 

Så skönt med att vi städade imorse så vi bara kunde slappna av ikväll.
Min kärlek <3

Alltså är detsoffläge som gäller ikväll. Imorgon är det fars dag och då kommer Anders familj hit och firar. 

Jag säger (även) härifrån, till min älskade pappa - grattis på farsdag, du är BÄST!

Kramar i massor 
/Trött men peppad!


Idag

Extremt lugn dag idag. 
Höstrusk med regn utomhus.

Har inte "fått nåt gjort" men har haft en fullkomlig dag ändå.
Telefonprat
Scrapping
Lunch
Träning
Dusch 
Scrapping
Och snart kommer Anders hem. Då hämtar vi lillan ihop och åker på middag hos Vendela, Fredrik och Ally <3

Trevlig kväll alla!



Allhelgona med kalas, mys mm

Och så var det det här med upprepning.

Jag hade ju redan skrivit om vardagsrummet och visat bild. Så tokigt det kan bli ibland ;)


Nåja


Den här helgen var det ju alla helgona. Det är väl inget vi gör så mycket med, vilket bara är positivt såklart, så vi hör till som där som "firar halloween" under helgen istället.


På fredagen hade jag en kort shopping-sejour med Hanna i centrum. Helmysigt!

Vi testade bland annat Joe and the Juices! Supermysigt ställe!

Äntligen kan man fika utan skuldkänslor ;)


Jag drack en fiberjuice med advokado, citron och äpple, och Hanna tog en jordgubbsvariant. Bara frukt i sköna kombinationer. Jag gillart!


Sen slöt vi upp med våra män och Stella och så gick vi på Texas Longhorn burgers and deli. FY vad gott det var. Jag åt (en large) ribs :P
Nomnomnom!

På lördagen firade min bästa Bus på hennes födelsedag! Det var fika hos Bus och hennes Jens med traditionsenlig hajktårta och många goa vänner och familj.
Hon fick en bakskål och godis och på det temat gjorde jag detta kort till henne:


----------
Tyvärr hände också en tråkig sak efter kalaset som jag är ganska ledsen över men som jag inte kan göra något åt. Med det (och inte mer än så) sagt så förstår ni att lördagkvällen blev ganska långsam för oss.
Nog om det.
--------

Söndagen skingrade jag tankarna genom att ta med mig Stella till centrum och spendera lite tid och pengar.
Det blev lite saker inför jul (som är här hos oss i år), fyra små tavlor, lite underkläder, underställ till Stella, korgar till badrummet med mera.
När Anders kom in till centrum så åt vi lunch på vapiano. Pasta. Kolhydrater, chili och vitlök rätt ner i kistan. Bonk. Gott.

Efter den dagen i centrum var vi alla lite trötta. Men ändå hade vi lust att städa upp lite hemma så det blev att vi dammsög huset och fixade all tvätt och sånt som vi dragit oss för i veckan. Skönt att börja veckan med ett rent hem :)

Sen gjorde jag scones och så blev det mys i soffan tills vi somnade vid tio.
Tidigt och välbehövligt.

Idag har jag varit på jobbet och vill bara berätta hur glad jag är över att ha hittat så underbara kollegor. 
Dagen började lite segt men blev bara bättre och jag vågar äntligen säga att jag fick energi på jobbet :)
Underbart!

Imorgon blir det ny, peppande träning. Dag 1 i mitt nya 30 dagarsprogram.
Jag längtar :)

Trevlig kväll alla fina!


Det hann gå två helger...

...men nu är jag äntligen igång på bloggen igen.
När man hamnar efter så är det ju ganska svårt att bara "spontanuppdatera" för då vill jag alltid dela med mig av vad som hänt emellan och då blir det så himla mycket att skriva helt plötsligt ;)
 
Nåja här är vi nu i alla fall.
 
För två helger sen då... (Jag börjar där)
Då var jag på Stockholm Scrap Class!!!
Det var fyra fantastiska artister som var där och lärde ut, imponerade och inspirerade. Gerry Van Gent, Frank Garcia, Aina Dabrowska (Finnabair) och Donna Downey.
För er som tycker jag babblar nonsens nu. Att få skapa med någon av dessa är som att få sjunga duett med Bob Dylan eller som att laga mat med Jamie Oliver... ni hajar... STORT!
 
Om tid, pengar och framförhållning (jag hade in i det sista tänkt åka på min Sörens 30-års fest i göteborrg samma helg) hade funnits så hade jag bokat in mig på alla kurser jag kunde peta in på en helg. Men med förutsättningarna som fanns fick jag äran att gå inte mindre än två fantastiska kurser!
En för Finnabair och en för Gerry. (Japp, vi kör förnamn nu, jag och Gerry ;))
Jag blev hysteriskt nöjd med båda kurserna och kunde efter några dagar (ja det tar tid att smälta intrycken) konstatera att jag är fulkomligt förälskad i Finnabairs stil. Jösses, även i människan, haha! Sån underbar självdistans och humor i kombination med konstärlighet och inspiration. Hon är en tillgång för världen. Utan tvekan.
Kolla vad jag åstadkom hos henne:
Bilden är från när jag väntade Stella och var i 6:e månaden
 
Samma helg, men en annan dag fick jag för mig att jag skulle göra om i vardagsrummet. Grönt, grått och vitt blev lavendel, grått och vitt. Jag är megsupernöjd. Även om jag verkligen vill investera i nya gardiner istället för de jag piffade till för hand... hm... Har tyvärr ingen bra bild på det. Men jag har en bild på min nya bricka med färgkoordinerade doftljus som jag fått från min syster;)
Den köpte jag på Jysk och betalade med wrapp-presentkort.. ja... gratis är gott.
 
Förra helgen var det dags för en tur till hemstaden.
Det var oktoberbarknad och ettårskalas för min brorsdotter Mina. Hela vår familj samlades och... ja... vi blir ganska många då.
Och här kommer något som inte är så vanligt förekommande i bloggen, nämligen riktiga namn.
Jag kommer fr o m nu skriva folks namn. Om ni inte vill ha dem publicerade så respekterar jag det och fortsätter med förkortningar i framtiden.
Min familj i alla fall. Här kommer dom.
Min...
Mamma Antonietta
Pappa Attilio
Bror Valter
Syster Anki (skriver jag Ann-Kristin blir hon arg)
Svägerska Somsamon
Systerson Valle (Valentino)
Systerson Filip
Systerson och Gudson Oskar
Systerson Gordon
Systerdotter Julia
Brorson Alex (Alexander)
Brorson Ivan
Brorson, ingift, Jo (Jonathan)
Brorsdotter Mina (Taormina)
Jag Nadja
Make Anders
Dotter Stella
 
Sa jag att vi blir några stycken?! ;)
 
Vi har i alla fall väldigt roligt när vi ses och det blir mycket bus och många knasiga kort.
Anki tog ett kort på mig i profil som jag trodde jag skulle avsky, men jag gillar det faktiskt...
 
Känner mig cool ;)
 
Och här är mamma och pappa med Mina och Stella, deras minstingar :)
 
Sen kom den här veckan snabbt på.
Jag har jobbat, haft min första VAB-dag för lilla Stella som hade en bråkig mage och pysslat inför halloween som var igår. En ganska mysig vecka om än lite stressig då jobbet blev mer och större än vad jag hade plats med... om man kan säga så...
 
sjuklingStella som bara behövde några blöjbyten, lite blåbär,
en mysstund och några timmar sömn för att bli bra igen :)
 

Höstmys.
Tog in lite av höstens vackra genom att plocka kottar, löv och lingonris
ovh lägga i mina ljuslyktor.
Värme!
 

Och igår var det halloween! Vi skickade en glad liten svart katt till dagis och jag gav varsin liten "godisficka" till fröknarna.  På kvällen kom typ tio barn och knackade på så det var bra att jag hade laddat upp med två kilo godis att dela ut :)
 
Tyvärr missade jag barnen då jag var på Bio med Malin och Linda, men huvudsaken är ju att de faktiskt fick godis och att vi slapp bus ;)
  
 
 
   
Happy Halloween!
 
 

Om

Min profilbild

Nadja