Scrapmaran

Hejsanhoppsan!

Vill bara berätta kort om scrapmaran. Mer kan ni gå in och läsa på den sidan om ni vill :) http://stockholmcityscrap.blogspot.com/

Jo!
Först och främst: Tack Fia för en fantastisk dag
Det blev inte jättemycet gjort, men det berodde på att det fanns så himla mycket kul att titta på, trevliga människor att prata med (tack för en bra dag svägis) och att hela eventet var så himla inspirerande att man bara ville gå runt och kika på vad alla gjorde och vilka tekniker som användes!
Jag lyckades göra ett kort som jag ska ge bort i helgen (så jag kan inte visa det här och nu) och en liten tavla som Anders fick, plus att jag lyckades börja på julkorten lite smått.


En liten tavla med ett stort budskap från mig till Anders!

Jag var med och tävlade i en av två för-tävlingar (sen var det massor tävlingar där som jag inte gav mig in i också). Det är första gången jag är med och tävlar så det var lite kul i sig. Sen att det inte bara var kort man kunde göra (hon som vann hade klätt en fantastiskt fin flaska) brydde jag mig inte om. Tyckte det var kul att ens vara med =)

TÄVLING!
Beskriv med ETT RUBRIKSORD vad scrapbooking betyder för dig!
Material som ni får använda:
- endast cardstock (ej mönstrade ark), i lila, gröna och bruna nyanser!
- stämplar
- distresser
- blommor
- stickles/glitter
- charms
- alfabetsstickers
- embossing


Mitt tävlingsbidrag


Mitt tävlingsbidrag vann jag inget med vilket inte så konstigt, ni skulle ha SETT vilka bidrag det fanns... jössses, men jag vann en hel del annat och kom hem med en massa ändå!
Jag vann en jättesöt stämpel för att jag bloggat om eventet. Jag vann jättemånga fina papper och glittriga blommor när jag van i utlottningen av scrapgottor och så fick jag en j*kla najs goodiebag med mig hem!


En superfin vinst till en superglad vinnare - Läckra vinterdesignark och glittriga blommor!


Supernajs goodiebag! Designark, charms, scrapgodis och fina papper med blommor

Sen ska jag ju inte avslöja allt jag shoppade, men jag kan säga att jag är många dies rikare, MÅNGA stämplar blev det och en hel del annat smått och gott.

Har redan anmält mig till vårens event =)

Scrapping är som spa för själen för mig. Herregud vad skönt!
Nu ska jag koppla ner datorn och börja med julkorten istället =)

KRAM!


FRAMME ...

100media_imag061 (MMS)

FRAMME Och allt är uppdukat. Jag sitter närmast fönstret och bredvid mig sitter söta svägerskan. TJOHOOOO, nu kör vi!



Trött som få, men taggad ändå. ...

100media_imag061 (MMS)

Trött som få, men taggad ändå. Efter tb kalastrevlig kalkonmiddag hos gulliga paret Frendy och 5,5 timmars sömn är jag nu på tåget. Påväg mot scrapmaran som jag räknat ner till ett bra tag nu. Resväskan är enorm och fullproppad, och målet är att proppa den ännu mer innan jag tar mig hem om ca 8-13 timmar... Ha en bra dag alla där ute!



Stockholm City Scrap!

Gissa vad jag ska göra på söndag?!
 
Jag ska på SCRAPMARA!!!!
 
Nedräkningen har pågått ett tag och snart är det äntligen dax! 12 timmar scrapping, pyssel, kortmakeri. Kalla det vad du vill, jag kallar det U.N.D.E.R.B.A.R.T!
Med ett gäng likasinnade damer (och kanske några herrar) ska jag njuta av Stockholm City Scrap!
 


Ett gäng sponsorer och butiker finns representerade och vill du komma dit för att shoppa loss kan du komma och handla hos butikerna från kl 13,00 både lördag och söndag.
Mer information, vägbeskrivning osv. finner du på hemsidan: stockholmcityscrap.blogspot.com samt Facebookgruppen http://sv-se.facebook.com/#!/groups/181853615170317/.
 
Ses vi där?
 
Kram
Nadja



fÖrSeNaT InlÄgG!

Hejhopp!
 
Förra veckan började med migrän, och pysselkurs på måndagen. Gissa vilket jag uppskattade mest… du har tre sekunder…allvarligt. Bra. Ja, pysslet är rätt.
På tisdagen jobbade jag hemifrån för att vi hade en hantverkare hos oss. En målare. Som satte upp en tapet. Fel tapet. Det är en av mina mindre glada dagar.
I onsdags bakade jag som ni som läser bloggen har koll på och i torsdags, då klippte frisören mig. Ca 2 dm rök och jag är nöjd men korthårig. (eller ja… det är ju fortfarande längre än axlarna, men ändå…)
Så nu har jag berättat vad som hände förra veckan utöver jobb, nu kan jag gå på helgen istället =)
 
I helgen var det sannerligen party på schemat.
Alltså, okej, i fredags var jag liiiite seg. Jag hade mastodontdeadline på jobbet (som jag kirrade, yej!) och efter det nalkades mysig fika med vännen Bus. Där hade jag varit redo att säga gonatt och dra täcket över huvudet. Istället fick jag och Anders den brillianta idén att kolla på en film. Jag köpte 1,2kg godis och vi satte oss i soffan. Men hallå. Shyssta förutsättningar jag fick då. En krigsfilm. Med utomjordingar. Med extrema mänger smatter. Utan text. Behöver jag säga att jag var en sovande tråkfru 10 minuter in i filmen?
Nåja…
 
På lördagen vad det dags för möhippa för kompisen AKJ (Snart AKB) så vi kidnappade henne enligt konstens alla regler klockan 10 på morgonen och satte på henne sån "fröken sverige-band" och tiara, och sen bar det av för en jättemysig dag. Ansiktsbehandling för blivande bruden, make up på alla oss andra (och henne såklart), Uppdrag på stan, precis som det ska vara och sen åkte vi vidare hem till tärnan som hade ordnat jättebra med en kreativ aktivitet i form av lermakeri (eller alltså… vad heter det då? Man gör liksom prylar av lera…) och glasmålning. Alla vi tjejer målade två vinglas var till det blivande brudparet i de färger som är tema på bröllopet! Mycket fiffigt =)
Sen var det middag och efterrätt och sen avrundades kvällen med godis och tjejtjatter.
Där hade hag varit redo att säga gonatt och dra täcket över huvudet. Men…
Jag, Bus och kompisen HL bestämde oss för att möta upp våra bättre (?) halvor på en inflyttningsfest vi blivit bjudna till och väl där var det ju full hollaballoa, så något täcke över huvudet blev det inte fören 01:30.
Jaja… Vi hade ju riktigt kul, så det var värt det.
 
Igår, söndag fixade vi massor i huset. Duvet, tvätta, dammsuga, moppa… såntdärnt… vi handlade mat på ICA och så var vi på K-Rauta igen. Skräll.
Dagen avslutades med en välförtjänt kebabpizza från nytestad pizzeria, lite godis (gud vad jag äter godis jämt då…) och en film som jag faktiskt såg klart och uppskattade! En romantisk komedi där man hörde vad de sa. Riktigt kul var den :)

(OCH EFTERSOM DET INTE ALLS VAR SÖNDAG IGÅR HAR ALLTSÅ BLOGGEN STRULAT IGEN. fnys./Nadja)

Kramisar!


Hoppas tuppen är nöjd!

... och mätt och glad och skapligt sockerhög, nu när hönan bakat åt honom ;-)

Anders har fikat på jobbet idag till 20pers, och eftersom jag inte kan stava till aogm...lagm... agom... (ja du ser) så bakade jag både 30st dubbel choclate muffin med vaniljgrädde och en 32-bitars mastodontäppelkaka!

Sen lyckades jag smyga undan en muffin till mig att smaska på ikväll också :)

Mumsfillibabba!



Utflyktsdag ...

100media_imag060 (MMS)

Utflyktsdag med tjejerna idag! Vi har varit på drottningholm och fått guidad tur, lunchat på café och gått promenad i slottsparken. Efter det dukade vi upp en filt med saft och bullar mitt i slottsparken och satt och solade och pratade. Dagen fortsätter nu med tjejkväll hos Bus med show på TV, pizza och smågodis. Hur skönt som helst! Anders går det inte heller nån nöd på, han är på Svensexa =) Kram på er!



Har ett pannkaksdoftande hus... ...

Har ett pannkaksdoftande hus... tur att det beror på att jag och kompisen VE gjort pannkakor i huset... Annars hade jag varit lite fundersam nu....



Mysigt avslut på skön helg

Hejhopp!

Den här helgen har på något sätt varit lugn, även om något varit igång på något sätt hela tiden non stop. Märkligt hur det kan bli.

I fredags åkte jag och Anders och köpte indisk mat till fredagsmys. En ny indisk favorit tror jag nog minsann. Får testa den ett par gånger till innan den kvalar in till 100%. Vi hann komma hem, sätta på filmen, äta... och sen pausa filmen för att hämta godiset... men det blev inget godis. Båda somnade som två stockar i soffan. Så satte vi punkt för den dagen och klockan 12 vaknade vi och gick och lade oss.

Sen sov jag ganska kass och på lördagen hade jag skaplig huvudvärk kan jag meddela.
Svärfar var här hela lördagen och hjäpte oss med garaget. Snart är det isolerat och rustat för att kunna inredas. Mkt bra! Skulle egentligen ha träffat några tjejkompisar från jobbet, men klarade inte av det. Aldeles för ont i huvudet och trött för att ens orka ta bilen iväg. Såhimla synd, men jag stannade istället hemma och tog det riktigt lugnt samtidigt som jag servade herrarna med lunch och fikapauser och varvade det med att sitta i en solstol på altanen och prata med svärmor (som inte heller hade jättemycket att göra i garaget med männen).


Garagefixning pågår!


Som kvällsmys åt jag och älsklingen upp de indiska resterna och kollade klart på filmen... det funkade det också =)

Idag skulle jag få sovmorgon. Egentligen. Men eftersom det är mycket att stå i gick jag med att gå upp klockan åtta. Så klockan åtta tjöt Anders väckarklocka. Trodde vi. Tydligen hade han varit en riktig liten tröttmössa igår och satt klockan en timma fel, så när vi gick upp var klockan i själva verket bara sju. Det upptäckte vi ju förståss inte fören vi hade ätit, klätt på oss samt att Anders satt igång i garaget och jag i tvättstugan. Och då var det ju lite för sent för att gå och lägga sig igen... Typiskt! Snuvad på en sovmorgon kan man lugnt säga att jag är.

Idag har vi haft besök mest hela dagen.
På morgonen vid nio kom svärfar och hjälpte till med garaget.
Klockan 11:30 kom vår trädgårdsdesigner (ja vi fick 10 timmar med sådan i bröllopspresent av flera nära vänner till oss) och satte igång att planera, känna, gå, rita, skissa, diskutera. Superkul. Vad taggade vi är för att fixa trädgården nu!!!!
Sen, klockan två, kom min Svägerska (brors fru) med deras härliga killar och hälsade på. Jag gjorde blåbärspaj med vaniljsås och den yngsta av killarna hade bakat supergoda chokladmuffins. Gofika blev det! =) Och mysfika!


Trädgården - snart mer än jord och blåbärsris


Nu har jag precis avslutat helgen med att gå på date med min man. En bio fick det bli, Apornas planet. Det var en bra avslutning på en skön helg.
Jag är nu redo för en vecka med tjejkompis-träffar på eftermiddagarna. Jag tror också att Anders är redo för sin kommande kursvecka.

Framför allt är jag redo att hälsa på kudden nu.

Gonattkram
/Hönan

Om

Min profilbild

Nadja