Massor sen sist

Jösses vad tiden går!

I helgen julpyntade vi. Tidigt, jag vet, men jag vill hinna njuta av det, och i vanliga fall pyntar vi lördagen innan 1:a advent, men på lördag ska jag på scrap-mara så därför fick det bli förra helgen :) Jag klagar dock inte. Jag är ju galen i julen <3

Sen, i söndags, så var vi och firade Stellas lilla kusin som fyller ett år. Jättegulligt barnkalas var det mes tårta och fiskedamm. Stella fick en gul bil och lite majskrokar av gammalgäddan bakom skynket :)

I måndags var jag, Stella och AKE i shoppingcentrumet och småtjejerna lekte på den där tv-mattan som finns och hade jättekul!

I tisdags var Stella hemma hos farmor och farfar medan jag utförde lite ärenden, och eftersom jag hämtade henne först efter tre så var det inte så mycket kvar på dagen. Lite pyssel hemma och sen var det läggdags!

Idag har vi umgåtts med MAXTEN.
Först var vi där på lunch och fika och sen, nu ikväll, så var jag och M och tränade ihop. 45minuter core. Jag är bra mör nu. Bläh! Men ack så skönt ändå :)

Bilderna får berätta mer :)
Kramisar!



Det är mycket nu

Och jag hinner inte blogga alls typ :( men jag återkommer om någon dag. Sorry, hej och vi ses snart!
Puss!



Kontrolldag!

Hejhopp!
Imorse var det massa folk här och rände i huset. Hela fastigheten inspekteras in och utvändigt. Det ska nämligen sprängas hejvillt kring vårt hus eftersom det ska byggas små grannhus, och om något går sönder måste vi ha koll på hur det såg ut innan så vi kan jajja sprängarn i så fall.

Sen fortsatte dagen i kontrollens tecken och nu har vi varit på 8-mån-kontroll av Stella på BVC!
I väntrummet hittade hon en liten plastkatt som hon lätt hade kunnat ta med sig hem. Helt tok-kär blev hon och pussade på katten och pratade med den :)
Hon växer, äter och sover som hon ska, är väldigt stadig och social för sin ålder och skelar inte alls.
En perfekt bebis helt enkelt! ;)

Nu ska vi gå en promenadrunda i området och dela ut post som kommit fel. Och sen hoppas jag att Anders kommer hem ganska tidigt. Det är ju FREEEDAAAAAG!!!! Underbara fredag! :)

Jag vill ha klassiskt fredagsmys ikväll med chips och cocacola och film. Hoppas det kan ordnas :)



Sen vi kom hem

Så har vi ju gjort en hel del, men blogga är inte en av de mest förekomma de grejerna direkt.
I lördags och söndags fixade jag och Anders mycket här hemma och var ute och handlade osv. Sånt där som man bör göra när man varit borta ett tag: Barnsäkra trappen med grindar och göra fruktansvärt lyckad hel kyckling i ugn och såntdärnt ;)

Nåja, sen var det tillbaka till vardagen.
I måndags var jag och Stella ute på långpromenad. Vi (jag) gick i över en timma och blev riktigt nöjd. Good bye semesterkilon!
Sen gjorde jag vildsvinspannbiffar med potatis och sås till middag. Mycket gott och poppis hos maken :)
Igår var jag, Stella och MAXTEN på shoppingäventyr. Jag fick beställt en fin grind att ha framför kaminen också.

Igårkväll hämtade Anders mer ved. Nu får vi inte plats med mer. Han är SÅ duktig min man, att han går ut och fixar sånt efter en hel dags jobb trots att det är mörkt och kallt ute så att vi kan elda och ha det varmt och mysigt här hemma <3

Nu sover Stella och jag har precis gjort dagens sysslor. Fixat tvätten, diskat och ringt viktiga samtal. En kopp kaffe på det här så är jag redo att möta världen sen. Vi funderar på att åka till shoppingcentrumet med MAXTEN idag. Det skulle va kul :)

Ha en bra dag alla finisar!



Semesterpaus 2012

Ja, vi har varit på semester!!!!
:)
Anledningen till att jag inte berättat detta i förväg är helt enkelt för att jag inte vill basunera ut att vi är borta och sedan lämna huset i två veckor. Sorry till alla som blivit besvikna, men jag tror de flesta förstår :)

Jomen nu ska jag berätta då :)
Vi har varit i mitt "hemland" Italien <3
Resesällskapet bestod av mig, Anders, Stella, min mamma och min pappa <3
Vi hälsade på massor släktingar och bodde hos min snälla moster. Hon som tidigare var nunna. Hon är så cool!

Jag skule kunna berätta massor om vad vi gjorde, vilka vi träffade, vad vi åt osv men jag drar det lite snabbt och visar lite bilder istället. Känns viktigare att bloggen faktiskt uppdateras nu :)

Vi bodde som sagt hos min nunnemoster och under henne bor min gudmorsmoster. De är riktiga pantertanter som ses varje kväll och hänger :)
Sen hälsade vi på min favoritfaster och hos henne var även en av mina farbröder m fl.
Sen åkte vi upp i bergen och hälsade på min favvofarbror också :)
Jag tycker det är fantastiskt att jag alltid får och alltid har fått mer energi av att träffa dom. Självklart har det varit underbart att träffa alla släktingar <3

Vi har ätit. Så mycket. Tre kilo upp, tack så mycket, men det har det varit värt. Varenda gram!

Stella har fått många fina presenter och det känns underbart. Som om de gett presenterna till mig, fast tusen gånger bättre :)

Stella har också passat på att fylla åtta månader, skaffa en liten tand, lärt sig vinka och lärt sig klappa händerna :) dessutom är hon jättesnabb när hon kryper nu :)
Hon klarade resan galant utan något gnäll. Jag är så stolt över min lilla godisgumma :)

Här kommer lite bilder! Kram på er!



Bus eller godis?

Godis såklart!
:)

Efter en halvdag med fixning och balkong hemma stack jag och Stella till MAXTEN för lite promenad och fika. Sen när vi, och Anders, kom hem och hade ätit började små lustiga filurer knacka på dörren :)

Fyra små häxor, någon spindelmannen, ett par småtjejer i pyjamas och våfflat hår, någon tjej utklädd till vetenskapsman, och en liten tomte hotade med "bus eller godis".
En gång svarade jag "godis tack" men de förstod inte så jag la ner det skämtet.

Vi bjöd på någon näve dumlekolor, geishakolor och (opoppade) påsar micropopcorn och barnen var superglada och imponerade :)
Det var första halloween som vi var hemma i huset och jag är totaltaggad inför nästa år :)

Sen hade Anders styrelsemöte här hemma medan jag och Stella höll hus på övervåningen.
Jag hade bakat päronkaka med nutella och vispgrädde (mammas recept) och den fick MVG i betyg.
När bebisen var nattad och disken var diskad tog jag en stor kopp te och kröp upp i soffan.
Ja och sen hände inte mycke mer för
igårkväll somnade jag kvart över nio, där i soffan. Tio väckte Anders mig och jag gick upp och lade mig som en Zombie :)

Det var igår det.

Idag fick vi sovmorgon till halv sju <3
Nu ska snart Stella sova och jag ska hoppa in i duschen. Senare kommer svägis med lilla kusinen och sen ska vi hem till svärmor och fira hennes födelsedag! Grattis svärmor!

Kram på er alla, hoppas ni får en bra dag :)


Om

Min profilbild

Nadja