Världens lyckligaste!!!!

HEEEEEEEY!!!

Jag är fru nu!!!!

Jag har skrivit en halv, mer utförlig, blogg som jag ska publicera vilken dag som helst, men jag vill inte spendera min och Anders tid som nygifta framför datorn, så den får lov att dröja något.

Fatta grejen! FRU!!!!

Haha! GIFT!
Shit, wow och WOW!!!!

/Världens lyckligaste brud!





Imorgon smäller det, ...

100media_imag047 (MMS)

Imorgon smäller det, Imorgon är det bröllop! Jag kan inte fatta att det är sant! Sista kvällen har jag förutom missHANDEL med nära och kära myst som fasen med min tärna och toastmadame. Champagne, jordgubbar, pedikyr och... ja MYS helt enkelt. Imorgon står jag brud... shit! Wow! =)



Maj 25, 2011 - 3 dagar kvar!

Hejhopp!

Usch, att gå upp klockan halv 6 för att åka på hus-möte är inte vad jag hade i planeringen tre dagar innan bröllopet... Det må vara kul att bygga hus, men inte den delen att ha möte med dem just den här veckan. Bläh!

Iallafall, Bröllop om tre dagar =) Iiiiiiih!!!
Vi har kommit väääääldigt långt nu. Så långt att alla "prylar" är klara (och eftersom vi gör allt sånt själva så betyder inte det så lite), och vi har gått över till kompletteringsfasen samt genrepsfasen.

Tärnan anlände igår (sötaste Sören som tog ledigt och kom hit nästan en hel vecka i förväg för att hjälpa till - snacka om guldtärnan!) och vi hade en liten kompletteringsshoppingsejour i eftermiddags för att komplettera en del saker. Sen hade vi ha genrep med hela "gänget" nu ikväll.
Sötaste Frugan är också uppe hela vckan. Visserligen för jobb, men att hon finns här för att repa och förbereda är så viktigt! Frugan är världens gulligaste toastmadame (punkt)!

Klockan är nu 23:50 och jag har precis mailat sista grejerna till DJ:en samt  svarat på några jobbmail. Bokat in några möten för juli. Det gäller att ha framförhållning ;)

Anders sitter och knåpar ihop sista superdetaljerade instruktionerna till Toastarna som ska sköta allt på plats. De har ett stort ansvar den dagen.
Dessutom städade han heeeeela lägenheten idag! Finaste killen i världen - min fästman!

Imorgon kommer mamman och pappan och mostern och brorsan. Ska bli helt dundermysigt att få träffa dom allihopa och bara njuta i lugn och ro av att dagen snart är här. (Hoppas nu att inget annat ta tag i dyker upp).
Men innan dess ska jag och Tärnan ha mysdag. Anders jobbar så vi ska ringa kontrollsamtal och påbörja min packning samt unna oss lite välförtjänt manikyr!

Men nu - SOVA!


Paus i bröllopsplaneringen ...

100media_imag045 (MMS)

Paus i bröllopsplaneringen till förmån för restaurangbesõk. Man får inte glömma att kvalitetsumgås med den man ska gifta sig med ;-)



"fotomodellen" Nadja

Tjaaa alla top notch människor out there!

Idag gjorde jag en plåtning ihop med.. asså ba... BÄSTA fotografen!
Hon ba "klick,klick" o ja ba pose, pose, pose...

HAHAHA
Eller hur!

Hejhopp på er vänner!

Idag skulle vi ta bilder till en ny del på vår hemsida på jobbet (alltså den externa hemsidan) och jag blev därför igår tillfrågad om jag kunde "modella".
Mitt svar på den frågan var "nej, det kan jag inte." För det kan jag ju i ärlighetens namn verkligen inte! Vet inte hur man gör! Alls!
Men tjejen som undrade omformulerade sin fråga till "Skulle du kunna tänka dig att vara med på ett kort på hemsidan?" Min tanke när jag fick den frågan var "Är du säker? och fråga nummer två, är du blind?" men jag svarade "OK!" och så fick jag lite detaljer.
Idag när jag kom till jobbet så väntade mitt manus på mig på mailen. MANUS! Jag fick panik, men sen läste jag vad jag skulle säga... En mening bestående av tre ord. Så jag andades ut igen.
Jag repeterade meningen ett par, tre gånger för mig själv och tänkte att "jo, det var ju inga svåra ord, det borde gå" men kunde inte låta bli att fundera på olika tonfall. Lite kul faktiskt =)

Sen kom stunden!
En timma uppbokad i kalendern, telefonen hänvisad till tjänsteärende (För det var det ju faktiskt!!!) och så sprang jag ner för trappen.
Väl framme kom jag på att jag glömt gå förbi spegeln och kunde konstatera att jag helt enkelt inte skulle bli speciellt långvarig som modell... nåja.

Så gick vi ut. Hon sa "perfekt, stå precis så" och tog tre kort. Sen sa hon "vad lätt du är att fota" och så tog hon tre till. Sen fick jag se bilderna och så sa hon "den här blir perfekt, den tar vi" och sen... var vi klara!
Jag fick fram "...mmmm...manus?" och fick förklarat för mig att den meningen ska stå bredvid bilden, det är inget jag behöver säga högt.

Så... sjuochenhalv minut efter jag gått ner för att göra min "plåtning" kom jag upp till min arbetsplats igen.
Kollade mailen och var föga förvånad över att det inte droppat ner en inbjudan till modemässan i Milano 2012. Men däremot fanns där ett mail från en leverantör som efter lång förhandling gått med på mina önskemål.

Man ska göra det man är bra på, tänkte jag, sörplade lite kaffe, och satte mig och besvarade mailet...


Ett kort från en lite längre plåtning =)


Fatta! Ensiffrigt!!! ♥

Hejhopp!

Det är som ni säkert förstår (främst eftersom jag påpekar det hela tiden) väldigt mycket fokus på bröllopet just nu. Jag kan säga så mycket som att jag älskar varenda sekund av det! Utom när vi inte har tid att fixa med det, det gillar jag inte, haha!

Igår fixade vi diverse prylar inför själva festen, jag stod för det estetiska och Anders för det praktiska, mycket bra kombination!

Dessutom vaccinerade jag mig (igen) inför bröllopsresan. Förstår inte varför jag varit så dum tidigare år/gånger som jag vaccinerat mig, och inte följt upp med spruta no 2... nu måste jag ta typ trehundraelva sprutor för att få ett fullgott skydd... Jag får, tack vare min egen lathet, åka på bröllopsresa med vaccin för bara mat och vatten (hepatit A) och inte för blod och kroppsvätskor (hepatit B)... Smart nadja... smart! Håll tummarna för att jag klarar mig utan Hepatit B nu dårå =P

Idag hämtade vi ringarna hos vår söta guldmed. Han är verkligen en rar farbror =)
Vi har beställt ringarna helt enligt våra egna önskemål och ritningar och jag tycker såååå mycket om dem!!!!! =)

Har så svårt att förstå att det bara är nio... NIO!!! (9) dagar kvar tills vi gifter oss! Pirrar i magen varje gång jag tänker på det =)

Du och jag älskling!
Lycka! ♥


Såhär ser det ut Anders smygfotar mig när jag bläddrar i min lilla "bröllopsplaneringsbok" som jag fixat ihop =)


Blixt och åska, ösregn och hagel ...

100media_imag044 (MMS)

Blixt och åska, ösregn och hagel och utomhusvigsel om 10 dagar... Hahaha, tur att man har sol i hjärtat =)



Mera bröllopspyssel ♥

Hejhopp!

Den här helgen har vi nästan enbart ägnat åt bröllopsplanering.
Vi började i fredags så snart Anders kom hem från sin konferens med att bege oss iväg och köpa ♥bröllopsskor♥ till oss båda för att sedan komma hem och fortsätta planeringen.
Sen avrundade vi visserligen kvällen med film och godis, men kunde inte hålla tankarna helt borta. Vi somnade med brölloppet på våra läppar.

Lördagen började i samma tecken och efter att ha suttit flera timmar framför datorn i lördags gick vi ut och shoppade... bröllopsgrejer!
Lustigt nog verkar jag inte tröttna på det heller! Haha!

Idag har vi suttit inne hela dagen och pysslat med festhäftet och bordsplaceringen. Superkul!

Vi börjar verkligen komma någonvart. Saker börjar ta form och falla på plats. Tiden blir knapp och spänningen stiger. Pirr i magen kan man säga... Lätt!

Det jag tidigare sagt om att man blir jättestressad av att stirra sig blind på alla planeringar i veckotidningar osv står jag absolut fast vid. Vi har gjort våra egna to-do-listor och det som kommer finnas på bröllopet är det som vi har prioriterat. Inte det som någon annan tycker att "man ska ha".
Det känns mest rätt så, mest äkta!

Med detta sagt ska jag och min fästman sätta oss i soffan och njuta av en lugn söndagskväll tillsammans. Kärlek ♥



Tårtprovning

För någon vecka sen testade vi bröllopstårta. Minndes inte att Anders tog kort på det (var nog sockerhög nog att missa det) men det gjorde han tydligen för såhär såg det ut :)

 

Hmmm....undrar vilken det bleeeev ;)

Tänk att det kommer jag inte berätta idag!



Bröllopsplanering i solen

Publicerade detta i helgen, och har äntligen fått reda på att anledningen till att det inte synits tidigare är problem hos bloggportalsmockafräsen... i alla fall kommer här mitt konstaterande:

Det jag vill ha sagt är att bröllopsplanering funkar alldeles utmärkt att göra utomhus när det är för fint väder för att sitta inne! =)



Bröllopsplanering ...

100media_imag044 (MMS)

Bröllopsplanering funkar alldeles utmärkt att göra utomhus när det är för fint väder för att sitta inne! =)



Det heter faktiskt Fredagsmys varesig folk...

100media_imag040 (MMS)

Det heter faktiskt Fredagsmys varesig folk tröttnat på det uttrycket eller inte, och vet ni vad? Det var precis vad det var idag: Fredagsmys! (stort tack till min söta C för perfektaste popcornbägarna!) Kram och godnatt!



Göteborgshelg och Min fina väns bröllop!

Hej på er där ute!

I helgen var jag och Anders i min favoritstad och hälsade på: Göteborg.
(Joooo, för dig som tänker till, självklart gillar jag stockholm jättemycket, annars hade jag inte gjort allt för att slå mig ner här, men Göteborg kommer alltid att vara min absoluta favoritstad. Så är det bara. Och kanske just eftersom jag flyttat därifrån minns och ser jag bara allt positivt den staden har att erbjuda)

Det var ett bra tag sedan jag/vi hade en hel helg i Göteborg så mycket kul stod på agendan... och så var ju lördagen en alldeles speciell dag också =)

Vi bodde hos min tärna, världens bästa Sören ♥, och startade helgen med att dela upp oss. (okej, vi startade med att Anders köpte en iPhone eftersom han råkade slänga sin gamla telefon i backen, men med all respekt för din nya leksak älskling, så kommer inte detta inlägg handla om den)
Anders och Sörens Sambo HD hade killdag/kväll med TV-spel och manlig mat (??), medan jag och Sören hade tjejdag/kväll med shopping och tapas på ett nostalgiställe (som egentligen är ett riktigt hak, men vad gör det =) )
Det var riktigt mysigt och jag och Sören fick pratat lite om allt mellan himmel och gjord. Har dock en tendens att känna att vi aldrig riktigt hinner prata klart om allt... och det kanske är så det ska kännas, men jag saknar dig redan snuttan!

Dagen efter nalkades det Bröllop!!!
En nära vän till mig (som jag tyvärr inte umgås så mycket med längre, men så blir det väl med livets gång antar jag) gifte sig med sin prinsessa!

Innan själva vigseln mötte jag och Anders upp en av min och Michaels gemensamma vänner, Liffon! Fasen vad kul det var att se honom igen=)

Jag och Liffon innan vigseln

Vigseln var så fin att redan vid hennes inmarsch fick jag ta fram näsduken första gången. När jag sedan hörde min vän säga ja fick näsduken göra sin plikt igen. Så vackert. Så känslosamt. Så RÄTT!!!

Inmarch och vigsel. Inte ett öga torrt!

Efter regelrätt hyllning av brudparet fototagning utanför kyrkan fick vi åka båt till festlokalen som låg på en av göteborgs pirar (Heter det så? en pir, många pirar...?). Där var det champagne och frukt som gällde och en hel del mingel. Vädret var klockrent. Stämningen var hur bra som helst!


fr v: Jag och Anders,   Mingel i solen,   Brudparet anländer till sin fest

Lång matta med fototagning, duktig personal. Allt kändes väldigt profsigt, fräscht, glammigt och genomtänkt.
Det var lite spännande att se många av dem som var på bröllopet också får jag väl erkänna. Eftersom Fru Hansson Sjöö är känigendis vart där ju en hel del andra känigendisar som jag mången gång sett och förundrats över i TV. Jag är ju lite intresserad av dans och har suttit som en liten igel vid lets dance, så det kändes både fräsigt och glammigt att se alla, men också kul och skönt att se dessa som "vanliga" personer som firar sin väns bröllop! (har allt för många gånger sett glammiga kändisfester spåra ur) Stora "goa människor-guldstjärnor" i kanten för samtliga.
... Om jag nu har rätt att sätta sådana guldstjärnor (och det har jag, för det är min blogg... ha!) ;)

Åter till fokus: Paret! Bröllopet!
Middagen kantades av ungefär hur många fina tal som helst, och så många stora, betydelsefulla ord... Ska inte nämna dem här, met var vackert. Riktigt vackert.
Det var en jättegod och fin middag, komikerartade uppträdanden med musik och till sist dans både med band och DJ.
Man ser det hos dem varenda sekund, hur förälskade de är, och i en väns hjärta värmer det något otroligt.

En bild från den fina valsen måste jag ju lägga upp såklart,
men resten av bilderna får brudparet själva bestämma över.

♥ Tack för att vi fick äran att vara med på er dag. Det betyder så mycket, och vi är båda enormt lyckliga för er ♥


På söndagen han vi träffa min killkompis AM och gratta honom på fölsedagen innan vi åkte hem.
PPP (jag , Sören och AM) var enade. Som det ska vara på en solig uteservering i Götet!

♥Underbara vänner♥

Om

Min profilbild

Nadja