Nadjas tortellini speciaaaaaaale!

Något jag slängde ihop i förrgår =)
Ett snabbt men tjusigt recept med ingredienseer man kan ha hemma i skafferiet utan att de blir dåliga och är riktigt, jäkla, MUMS!

Nadjas tortellini speciaaaaaaale!
3 portioner, ca 20 minuter.


1 påse (3p) barilla tortellini med ost/ricottafyllning.
1 burk konserverade kronärtshjärtan
0,5 dl pesto av kronärtskockor
0,5 dl pinjenötter
1 vitlöksklyfta
Gourmetsalt

Koka tortellini den tid som står på paketet, men skippa buljongtärning.
Häll av vattnet.
Dela kronärtshjärtana i två eller tre delar och lägg dem samt peston i kastrullen.
Rör om så allt hamnar på allt liksom...

Dela vitlöken i småbitar.
Lägg vitlöksbitarna och pinjenötterna i en teflonpanna och låt dem rostas på hög värme. Var noga med att skaka/röra så att de inte bränns.

Häll upp tortellini i djupa tallrikar, strö över pinjenötter (och vitlök) strö över gourmetsalt.
Servera genast.


Jummyjummy! =)
(märks det att jag har nytt fotoprogram?)



Psssst...
Det låter gourmet när man säger det också. Testa!
"Ricottafyllda tortellini med kronärspesto, kronärtshjärtan samt pinjenötter rostade i vitlök"

Pssst igen...
Den funkar bra som matlåda också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback