Utelampor - check!

Hejhopp!

Igår var vi hos söta paret Frendy för kvalitativ middag, mys, godis och film. Mycket uppskattad och bra lördagskväll måste jag säga =)

Idag har varit en pysslardag, verkligen.
Efter frukost har jag kört ett par maskiner tvätt och hängt upp den. Har fått krupp på hur det ser ut i tvättstugan, och åtgärdat det genom att organisera tvätten i färgordning i en rullback.
Sen organiserade jag alla mina kläder och upptäckte att ja, hela min sida av extra-klädkammaren är tom (!!!) här ska shoppas =P

Sen har vi varit på K-rauta (skrik om ni är förvånade.... nä jag tänkte väl det) och upptäckt att den lampan vi skulle köpa till att ha utanför huset är slut i hela STHLM. Och då undrar man kanske: Hur kul är det på en skala 1-10? Jo det kan jag berätta. Minus fem ungefär.
Sen vart vi i en annan affär och hittade en likadan lampa... (!?) så vi köpte fyra stycken. Perfekt! En 10:a på ovan nämnd skala.
Nu är svärfar här och monterar lamporna (han är ju elektriker) och jag har servat så bra jag kan genom att hålla mig undan och bjudit på kaffe med nygräddad äppelkaka med valijsås. Det uppskattas. =)

Nu ska jag pyssla lite. Det är snart scrap-mara som jag ska vara med i så jag måste ju värma upp lite =)

Ha en skön söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback