Fredagsblogg

Ligger i soffan och tar det lite easy. Nu vaknar garanterat Stella när som helst. Det är lunchdax.

Veckan har varit minst sagt annorlunda men bättre än förra veckan, och utan att gå in mer på detaljer än så, så har jag varit hemma denna veckan och är hemma nästa vecka också. Sen hoppas jag på att gå tillbaka och jobba.

Jag, Stella och Anders har haft en ganska skön vecka trots allt. Stella håller på att få fler och ännu fler tänder så hon är lite från och till på humöret, men det går överlag bra för henne med bissingarna. Hon borstar ofta och gärna och ibland får jag hjälpa till ;)

I tisdags var vi ju på kalas och då fick jag upp Stellas hår i tofsar igen :) min mammalycka är total när jag får piffa till min lilla pingla :) <3

I övrigt hänger vi hemma, på tomten och på lekplatsen. Ibland kommer grannarna, JOXTEN och är med, och ibland blir det en snabbsejour med en gungtokig bebis :)

I onsdags var det styrelsemöte/stämma och svärisarna var snälla och kom hit och passade Stella som skulle sova då, så jag också kunde gå. På mötet bytte de några i styrelsen och vet ni vad? Min man är numera ordförande!
Cooltcoolt ;)

Ikväll blir det natchotallrik och let's dance. Ser så fram emot en riktig myskväll :)

Och imorgon är det scrap-maraton igen :) och på söndag också. Jag ska gå, men jag vet inte hur länge jag stannar eller om jag kör båda dagarna. Det får dagsformen avgöra helt enkelt.

Nu ska jag försöka övertala Anders om att köpa en speciell scrappingväska som jag hittat till mig i fölsedaspresent. Vi får väl se hur det går ;)

Kram och trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback