Maj 25, 2011 - 3 dagar kvar!

Hejhopp!

Usch, att gå upp klockan halv 6 för att åka på hus-möte är inte vad jag hade i planeringen tre dagar innan bröllopet... Det må vara kul att bygga hus, men inte den delen att ha möte med dem just den här veckan. Bläh!

Iallafall, Bröllop om tre dagar =) Iiiiiiih!!!
Vi har kommit väääääldigt långt nu. Så långt att alla "prylar" är klara (och eftersom vi gör allt sånt själva så betyder inte det så lite), och vi har gått över till kompletteringsfasen samt genrepsfasen.

Tärnan anlände igår (sötaste Sören som tog ledigt och kom hit nästan en hel vecka i förväg för att hjälpa till - snacka om guldtärnan!) och vi hade en liten kompletteringsshoppingsejour i eftermiddags för att komplettera en del saker. Sen hade vi ha genrep med hela "gänget" nu ikväll.
Sötaste Frugan är också uppe hela vckan. Visserligen för jobb, men att hon finns här för att repa och förbereda är så viktigt! Frugan är världens gulligaste toastmadame (punkt)!

Klockan är nu 23:50 och jag har precis mailat sista grejerna till DJ:en samt  svarat på några jobbmail. Bokat in några möten för juli. Det gäller att ha framförhållning ;)

Anders sitter och knåpar ihop sista superdetaljerade instruktionerna till Toastarna som ska sköta allt på plats. De har ett stort ansvar den dagen.
Dessutom städade han heeeeela lägenheten idag! Finaste killen i världen - min fästman!

Imorgon kommer mamman och pappan och mostern och brorsan. Ska bli helt dundermysigt att få träffa dom allihopa och bara njuta i lugn och ro av att dagen snart är här. (Hoppas nu att inget annat ta tag i dyker upp).
Men innan dess ska jag och Tärnan ha mysdag. Anders jobbar så vi ska ringa kontrollsamtal och påbörja min packning samt unna oss lite välförtjänt manikyr!

Men nu - SOVA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback