Muren klar = SEMESTER!!!!

Nu, kära vänner, startar semestern på riktigt!!!
Min älskade man har äntligen, efter många tunga lyft, hårt slut och sena kvällar, byggt klart vår mur!!! Jag är så stolt över dig älskling!!!!

"Vi" har alltså med andra ord genomfört årets stora projekt och skulle vi råka göra något annat så är det bara bonus. Vår plan för året var liksom att bygga muren (punkt).


Igår firade vi detta med att åka på indisk restaurang bara vi tre. Det var mys på hög nivå och Stella var som en liten solstråle trots sen middag :) hon märkte väl hur glada vi var :)
Uppfräschade och redo för restaurang


Idag säger Anders att vi försov oss, jag kallar det sovmorgon eftersom vi inte hade några planer alls. Stella vaknade klockan nio och ropade på  oss som vanligt. Solen sken, vi var utvilade och frukosten kändes extra god. SÅ härligt!

Efter frukost gick vi till lekplatsen och lekte med grannbarnen. Vi fick sedan sällskap hem över lunch av Malin, Johan och Sixten. Barnen plaskade i Stellas nya pool och vi barbamammor satt i skuggan medan männen grillade och styrde upp lite ;)
Vi bestämde oss för att skippa lunchkaffet och istället åka till Vaxholm och gå på fik där.

Sagt och gjort! Vi promenerade och tittade in i några söta butiker och tog oss till fiket. Och vilket fik sen!!! Ett otroligt utbud av fantastiska bakverk. Rulltårtsbitar som gjorts till bakelse med hjälp av grädde och jordgubbar, bakelser stora som tefat!!! Vi njöt!!!
Notera hur Stella äter upp min bit...!

Sen promenerade vi lite till och tog en "liten" glass i solen medan vi tittade på båtar.


Sen åkte vi hem igen och åt middag och tog det lugnt. 

När Stella somnat så byggde Anders klart det sista på mitt nya pysselrum!
Det var svårt att hejda sig sen från att börja plocka med prylar och sortera ur de gamla skåpen... Så det har vi gjort hela kvällen :)

Nu ska vi i alla fall sova. Hoppas det är svalt nog inatt så vi kan få oss ytterligare lite kvalitetsömn... Så vi orkar med nästa toksemesterdag! ;) :)

Gonatt alla godingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback