lugna dagar...

Hejsan!
Nu har jag lite egentid medan Anders och Stella är på äventyr igen (han har bakat 54 surdegskanelbullar till sitt jobb som han nu levererar). Otroligt skönt med lugn, man behöver det ibland.

Jag tänkte sätta mig och scrappa lite, men först blir det lite vila. Finurlar på att springa en sväng ikväll också, men vi får se hur det blir. Det beror på hur kroppen mår.

I förrgår var vi på "för-träff" på Stellas dagis. Det var som en möjlighet att se hur lite av vardagen ser ut och samtidigt träffa pedagogerna, och det var jättetrevligt.
Det bjöds på fruktstund och man fick verkligen en möjlighet att se hur de jobbade med så många barn. Jag är imponerad. :)
Stella fann sig med en gång och så fort jag släppte ner henne på gården så sprang hon iväg och lekte med de andra barnen och grejade med sanden och pillade med spadarna, ja hon hade riktigt kul!
Då och då kikade hon mot oss för att se om vi var kvar, men även det glesnade fort och när det var dags att gå vart hon rätt besviken.

Sen åkte vi hem och lagade mat, det blev biff med bambuskott och vattenkastanjer, och ris. Gottgott tyckte allihopa men det blev ingen låg stund hemma, sen åkte vi nämligen vidare till FRENDY!

De fick två tomatplantor av oss och jag hoppas så att de tar sig och trivs hos dem i deras fina uterum.
(Jag är SÅ avis på deras uterum, det är hur fint som helst)

Vi fikade och promenerade och lekte med barnen och umgicks. Och senare åt bi även supergod middag ihop som FE lagade....
... Och så kikade vi på resor... Utomlands.... All inclusive... Och så drömde vi lite :)
Och sen åkte vi hem ;)

Igår var vi en sväng i butiker för att köpa vattenspridare, och vi kom även hem med en sandlåda till Stella och en skottkärra från jabadabado till henne. Hon är så stolt över skottkärran och förtjust i sandlådan - det är farligt kul att se henne bli så glad! :)
Sandlådan är jättepraktisk med ett likadant lock som man kan sätta på på natten och använda som bassäng soliga dagar :)

I alla fall.
Idag har jag och Stella gått en promenad i centrumet där vi bor. Den promenaden går ganska fort och det finns inte överdrivet mycket att titta på, men det är fint och lugnt. Så det var trevligt.

Nä nu blir det lite scrapping för den här hönan, och ett samtal till mamma som inte får öppna posten fören på söndag ;)

Kramisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback