Inför sommaren

Hejsan!

Igår gjorde vi av med mer vatten än vi någonsin gjort innan och det lär fortsätta så idag. Vi vattnar ju gräsmattan precis hela dagen och igår var det dessutom varmt och torrt så det fick bli lite extra ös från vattenspridarna. Förlåt Afrika.

Stella trivs på gräsmattan i alla fall, det kan vi konstatera. Hon sitter och pillar på grässtråna, och sen när hon tröttnar så reser hon sig upp och springer en bit bort och snubblar till ibland och landar mjukt :) UTAN att bli full med jord!
Bra där :)

Man ska väl egentligen inte gå så mycket på den än, men vem kan motstå frestelsen att låta lillan prova (eller åtminstone skylla på det) så vi har tjuvgått lite på den :)

Vi storhandlade igår och lyckades hitta en mugg till Stella som ser ut som ett glas, dvs ingen pip. Istället är det en ventil som gör att det kommer ut vatten när hon dricker och det ska tydligen hjälpa de små att dricka ut vanligt glas sen. Hon tycker än så länge den är jätterolig att dricka ur så vi får hoppas att den håller bra :)

Sen köpte vi ett halvtält till Stella också. Ett UV-tält. Jättebra att ha ute på sommaren så hon får skugga när hon leker eller plaskar i babybasängen. Dessutom blev hon helt extas när vi satte upp det hemma och ville inte sluta gå runt i det (trots att det bara är typ en halv kvadrat stort) :)
Poppis pryl!

Nu ska jag gå upp. Anders gav Stella välling så jag skulle få softa lite innan vi tar tag i att åka till centrum.
Hoppas det går bättre denna gången för sist vi var där tyckte jag att det var jättejobbigt efter bara typ 30minuter.

Ha en bra dag alla fina!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback