Träning och mammadag

Nu borde jag egentligen gå och lägga mig men det får bli en snabblogg först ;)

I natt sov jag sittandes på en stol bredvid Stellas säng. Anledningen är att hon sovit så himla dåligt de senaste nätterna så jag ville ge Anders en chans att ta igen sig. Så jag tog natten och så jag märke att hon vaknat 4 gånger innan kl halv två så tog jag med mig täcket in. Sov faktiskt helt ok ändå, och slapp ju rusa upp ur sängen och genom halva huset varje gång det var nåt. Klockan 07 gick vi in till Anders som fick gå upp med Stella så jag fick en timma sömn. Skönt!
Tyvärr vaknade jag sen helt utan röst. Något skit har satt sig på stämbanden (bara) så jag låter som en trasig get.

Efter frukost osv så åkte jag och Stella med MAXTEN till en barnens handelsbod och tittade på en värld av fina leksaker. Vi köpte två hår-rosetter till Stella och ett litet mat-monster (det har jag bestämt att det är) som ska underhålla Stella när hon är seg med maten ;)
Sen åt vi jättegod lunch på stationscaféet. Hälsotallrik med ugnsstekt torsk, svartris, avokado, nyskalade räkor och valnötspesto. SÅ gott!!! Och kaffe! Två baljor var ;)
Barnen åt lunch och fikade på fruktpuréer och kanelskorpor. Lyx! I ett hörn hade de en jättefin skinnfåtölj-hörna med charmiga tapeter. Den lånade jag och fotade Stella lite i :)

Sen när jag kom hem hade Anders städat hela huset. Jag blev överlycklig :)
Vilken man jag har <3

När jag och MA (mamma-MAXTEN) åkte och tränade sen fick Anders och Stella gå till (oj vad det börjar bli jobbigt med låtsasnamn på folk) pappa-MAXTEN och äta ärtsoppa och pannkaka, så det blev mysigt för dom också :)
Egentligen skulle vi ha kört Zumba idag, men pga min hesa hals tordes jag inte så det fick bli en ny erfarenhet istället: Yogalates :) En blandning mellan yoga och pilates. Tänk dig att köra ett corepass samtidigt som någon vill få dig att slappna av... Så var det!
Inte någon fantastisk "oj vilken kropp jag får av det här-upplevelse" men helt perfekt om man som jag behöver en dag med lugnare tempo men ändå vill träna "på riktigt". Jag är nöjd :)

NU ska jag sova hela natten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback