Sätter ner foten

Nu satte jag precis ner foten. "Jag måste verkligen få blogga lite nu" sa jag. "Jaha... Varför gör du inte det då?" Blev svaret... Haha! Så nu gör jag det.

Jo vi har hittat på en hel del, det är därför det är så tyst från mig.

Både jag och Anders är ju hemma nu så vi har små utflykter eller äventyr varje dag.
I helgen t ex var vi på lantstället i Dalarna och så passade vi på att åka lite snowboard. Jag fick äntligen testa mina nya skor och alltså- jag är JÄTTENÖJD!!!
Jag var nervös först, för jag hade ju inte åkt på två år (förra året var jag ju höggravid) men det gick jättebra och jag trillade inte en enda gång. (Hoppas jag inte jinxar det nu, haha)
Vi åkte en i taget och den andre satt i värmestugan och lekte med Stella som också hade en bra dag :) hon sprang (kröp) runt till alla och visade sina skor. Lilla gullunge!!!

Hon har fått dille på att gå nu. Hon vill gå hela tiden. Och då måste man ju hålla henne i ena handen (hon kan inte gå helt själv ännu) så man är gött sne i slutet på dan. Jösses!

När vi ändå var i Dalarna passade vi på att hälsa på Anders mormor ett par gånger. Det märktes att hon var glad att vi hälsade på och det var jättemysigt att sitta och fika ihop i lugn och ro :)
Stella trivs så bra med henne också vilket är jättekul :)
Hon fick sitta i farmormors knä och tugga i sig digestive-kex. Det är lyx det! :)

Sen har vi varit på pulkaåkning också. Igår, med MAXTEN! Alla 6 var vi ute i pulkabacken och alla åkte nerför. Hur kul som helst!!! Sen fick papporna dra barnen hem igen. Båda kidsen gillar att åka pulka och då har man inte hjärta att sätta ner dom i tråkiga vagnen igen. Även om det är lite lite snö på gångvägen ;)

Sen åkte vi och hälsa på Anders föräldrar och på vägen dit köpte vi jättefina underställ, en mössa och två balaklavor till Stella :) hon ska inte behöva frysa, den lilla gullegrodan :)

Idag var vi iväg på morgonpromenad, jag, Anders och Stella och testade Stellas nya balaklava. Sen åkte de till Anders jobb. Då passade jag på att åka och träna och tog mig en ordentlig helkroppsgenomkörare. Det är positivt med att träna själv. Just att man kan effektivisera och köra en maskin efter nästa så man inte har en massa väntetid emellan. Pust vad jobbigt men SÅ skönt efteråt!!!
Sen kom jag hem och laga mat och åt och njöt av en tidning innan mina älsklingar kom hem. Egentid är verkligen inte något jag har mycket av nu för tiden, så det uppskattas.
Efter duschen så städade vi och sen gjorde jag god middag. Strimlad biff på asiatiskt vis. Helt eget recept som Anders gillar jättemycket.

Nu är det lite TV och en kopp te som gäller innan sängen kallar :)

Gonatt!

Pssst, någon som står mig väldigt nära ska opereras imorgon, så om du läser detta kan du väl vara snäll och hålla en extratumme för hennes och vår skull?!
Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback