Mysigt avslut på skön helg

Hejhopp!

Den här helgen har på något sätt varit lugn, även om något varit igång på något sätt hela tiden non stop. Märkligt hur det kan bli.

I fredags åkte jag och Anders och köpte indisk mat till fredagsmys. En ny indisk favorit tror jag nog minsann. Får testa den ett par gånger till innan den kvalar in till 100%. Vi hann komma hem, sätta på filmen, äta... och sen pausa filmen för att hämta godiset... men det blev inget godis. Båda somnade som två stockar i soffan. Så satte vi punkt för den dagen och klockan 12 vaknade vi och gick och lade oss.

Sen sov jag ganska kass och på lördagen hade jag skaplig huvudvärk kan jag meddela.
Svärfar var här hela lördagen och hjäpte oss med garaget. Snart är det isolerat och rustat för att kunna inredas. Mkt bra! Skulle egentligen ha träffat några tjejkompisar från jobbet, men klarade inte av det. Aldeles för ont i huvudet och trött för att ens orka ta bilen iväg. Såhimla synd, men jag stannade istället hemma och tog det riktigt lugnt samtidigt som jag servade herrarna med lunch och fikapauser och varvade det med att sitta i en solstol på altanen och prata med svärmor (som inte heller hade jättemycket att göra i garaget med männen).


Garagefixning pågår!


Som kvällsmys åt jag och älsklingen upp de indiska resterna och kollade klart på filmen... det funkade det också =)

Idag skulle jag få sovmorgon. Egentligen. Men eftersom det är mycket att stå i gick jag med att gå upp klockan åtta. Så klockan åtta tjöt Anders väckarklocka. Trodde vi. Tydligen hade han varit en riktig liten tröttmössa igår och satt klockan en timma fel, så när vi gick upp var klockan i själva verket bara sju. Det upptäckte vi ju förståss inte fören vi hade ätit, klätt på oss samt att Anders satt igång i garaget och jag i tvättstugan. Och då var det ju lite för sent för att gå och lägga sig igen... Typiskt! Snuvad på en sovmorgon kan man lugnt säga att jag är.

Idag har vi haft besök mest hela dagen.
På morgonen vid nio kom svärfar och hjälpte till med garaget.
Klockan 11:30 kom vår trädgårdsdesigner (ja vi fick 10 timmar med sådan i bröllopspresent av flera nära vänner till oss) och satte igång att planera, känna, gå, rita, skissa, diskutera. Superkul. Vad taggade vi är för att fixa trädgården nu!!!!
Sen, klockan två, kom min Svägerska (brors fru) med deras härliga killar och hälsade på. Jag gjorde blåbärspaj med vaniljsås och den yngsta av killarna hade bakat supergoda chokladmuffins. Gofika blev det! =) Och mysfika!


Trädgården - snart mer än jord och blåbärsris


Nu har jag precis avslutat helgen med att gå på date med min man. En bio fick det bli, Apornas planet. Det var en bra avslutning på en skön helg.
Jag är nu redo för en vecka med tjejkompis-träffar på eftermiddagarna. Jag tror också att Anders är redo för sin kommande kursvecka.

Framför allt är jag redo att hälsa på kudden nu.

Gonattkram
/Hönan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback