Göteborgshelg och Min fina väns bröllop!

Hej på er där ute!

I helgen var jag och Anders i min favoritstad och hälsade på: Göteborg.
(Joooo, för dig som tänker till, självklart gillar jag stockholm jättemycket, annars hade jag inte gjort allt för att slå mig ner här, men Göteborg kommer alltid att vara min absoluta favoritstad. Så är det bara. Och kanske just eftersom jag flyttat därifrån minns och ser jag bara allt positivt den staden har att erbjuda)

Det var ett bra tag sedan jag/vi hade en hel helg i Göteborg så mycket kul stod på agendan... och så var ju lördagen en alldeles speciell dag också =)

Vi bodde hos min tärna, världens bästa Sören ♥, och startade helgen med att dela upp oss. (okej, vi startade med att Anders köpte en iPhone eftersom han råkade slänga sin gamla telefon i backen, men med all respekt för din nya leksak älskling, så kommer inte detta inlägg handla om den)
Anders och Sörens Sambo HD hade killdag/kväll med TV-spel och manlig mat (??), medan jag och Sören hade tjejdag/kväll med shopping och tapas på ett nostalgiställe (som egentligen är ett riktigt hak, men vad gör det =) )
Det var riktigt mysigt och jag och Sören fick pratat lite om allt mellan himmel och gjord. Har dock en tendens att känna att vi aldrig riktigt hinner prata klart om allt... och det kanske är så det ska kännas, men jag saknar dig redan snuttan!

Dagen efter nalkades det Bröllop!!!
En nära vän till mig (som jag tyvärr inte umgås så mycket med längre, men så blir det väl med livets gång antar jag) gifte sig med sin prinsessa!

Innan själva vigseln mötte jag och Anders upp en av min och Michaels gemensamma vänner, Liffon! Fasen vad kul det var att se honom igen=)

Jag och Liffon innan vigseln

Vigseln var så fin att redan vid hennes inmarsch fick jag ta fram näsduken första gången. När jag sedan hörde min vän säga ja fick näsduken göra sin plikt igen. Så vackert. Så känslosamt. Så RÄTT!!!

Inmarch och vigsel. Inte ett öga torrt!

Efter regelrätt hyllning av brudparet fototagning utanför kyrkan fick vi åka båt till festlokalen som låg på en av göteborgs pirar (Heter det så? en pir, många pirar...?). Där var det champagne och frukt som gällde och en hel del mingel. Vädret var klockrent. Stämningen var hur bra som helst!


fr v: Jag och Anders,   Mingel i solen,   Brudparet anländer till sin fest

Lång matta med fototagning, duktig personal. Allt kändes väldigt profsigt, fräscht, glammigt och genomtänkt.
Det var lite spännande att se många av dem som var på bröllopet också får jag väl erkänna. Eftersom Fru Hansson Sjöö är känigendis vart där ju en hel del andra känigendisar som jag mången gång sett och förundrats över i TV. Jag är ju lite intresserad av dans och har suttit som en liten igel vid lets dance, så det kändes både fräsigt och glammigt att se alla, men också kul och skönt att se dessa som "vanliga" personer som firar sin väns bröllop! (har allt för många gånger sett glammiga kändisfester spåra ur) Stora "goa människor-guldstjärnor" i kanten för samtliga.
... Om jag nu har rätt att sätta sådana guldstjärnor (och det har jag, för det är min blogg... ha!) ;)

Åter till fokus: Paret! Bröllopet!
Middagen kantades av ungefär hur många fina tal som helst, och så många stora, betydelsefulla ord... Ska inte nämna dem här, met var vackert. Riktigt vackert.
Det var en jättegod och fin middag, komikerartade uppträdanden med musik och till sist dans både med band och DJ.
Man ser det hos dem varenda sekund, hur förälskade de är, och i en väns hjärta värmer det något otroligt.

En bild från den fina valsen måste jag ju lägga upp såklart,
men resten av bilderna får brudparet själva bestämma över.

♥ Tack för att vi fick äran att vara med på er dag. Det betyder så mycket, och vi är båda enormt lyckliga för er ♥


På söndagen han vi träffa min killkompis AM och gratta honom på fölsedagen innan vi åkte hem.
PPP (jag , Sören och AM) var enade. Som det ska vara på en solig uteservering i Götet!

♥Underbara vänner♥

Kommentarer
Postat av: Michael

Fina Nadja. Snart är det eran tur : )

Det ska bli jätte kul!

2011-05-18 @ 23:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback