hur många rutor gör dig glad?

Hejsan,

Visst får man lov att ha butterdagar ibland?!
Igår var en sån dag för mig. En riktig BUTTERDAG!
Visst hade jag kul när vi planerade bröllopet, när vi bastade med vännerna och när vi gjorde världens godaste stek, men en sån dag tenderar att gå i vågor. Glad, sur, glad, sur, glad, sur... en släng av hysterisk PMS kan man väl lugnt kalla det.
Till råga på allt publiceras inte det inlägg jag skrev igår. Vette fåglarna varför...

Hur som helst så käns det bättre idag, och det kommer vara bättre idag. Så, jag ska inte låta gårdagen dra ner mig, MEN! Jag vet en annan som verkar ha en butterdag idag!
Nämligen den tjej som ringde mig för en stund sedan och skulle boka om min klipptid (för min frisör var sjuk) och var så OTROLIGT dryg och otrevlig att jag hade lust att strypa henne!!!
Hon föreslog 10 på morgonen vilket inte passar mig alls. Jag frågade om jag kunde få en så sen eftermiddagstid som möjligt varpå hennes svar var "amenjaha, så när vill du komma då? Jag säger ju en tid till dig och den passar ju inte!!!"
Är det hur man tilltalar en kund? Hur kan HON vara sur på MIG?
Och vad skulle jag göra för att hon INTE skulle vara sur?

Jag sansade mig i telefon och var extra trevlig mot henne. Stackarn verkar ju behöva det, men min fråga till henne är egentligen:
Hur många rutor skulle behövas för att göra dig glad?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!



Kul att du gillar min bild. Ja, det är jag som tagit bilden på chokladkakan. Enligt upphovsrättslagen har du inte rätt att använda bilden utan min tillåtelse. Så jag ber dig att ta bort den alternativt köpa den av mig.



Tack!

2012-02-02 @ 15:30:43
URL: http://idagskablidagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback