Bloggdilemma

Något av ett bloggdilemma har slagit mig, och jag vet inte, men jag tror det är bra.

Jag har nämligen kommit på att ju mer jag gör på dagarna och kvallarna, ju mer har jag att blogga om, MEN desto mindre tid har jag att blogga om det!

Det är ju hur dumt som hellst!!!

I alla fall så återkommer jag nu efter en vecka och låtsas som ingenting har hänt.
"Vadå borta ur bloggandet? Vet inte vad du menar?!"

I helgen var det oktobermarknad.
I vanlig ordning var jag där, det finns inga andra alternativ.
Jag sprang på en gammal kompis MW, och även min gamla vän som även hon flyttat till Stockholm, som jag träffar då och då, dvs AK.

Det var himla synd att jag inte sprang på min kompis Petra, henne hade det betytt mycket att träffa på ett "gammalt hederligt sätt" på oktobermarknaden. Dessutom har jag ju inte träffat hennes minsting ännu, och inte hennes lite större kotte på flera år, så det hade varit en liten guldstjärna att få träffa dom!

Traditionsenlig som jag är så köpte jag i alla fall en låda gammaldagsa kokosbollar, och en bra bit torkat renkött från Vild-Hasse. Det enda som uteblev var strumporna (eftersom jag fortfarande inte öppnat alla från förra året) men jag köpte benvärmare istället, så jag anser mig vara förlåten. Lakritsremmen utgick också. Jag var påväg att köpa den, men tänkte på hur ofta jag tränar nu för tiden….. Den uteblev alltså.

Måndag och tisdag den här veckan har jag varit på kurs med jobbet.
Eftersom jag inte jobbar på vilket jobb som helst, så bestod mina kurser av "introduktion i smak och sensorik - våra varor" samt av en temacirkel "mat och dryck i kombination".

Två minst sagt intressanta kurser som jag är mycket glad över att ha gått.
Ovan nämnd temacirkel (mat och dryck i kombination) började jag på förra veckan, så nu är det bara tre gånger kvar tyvärr. Det är en riktigt inspirerande, givande och rolig kurs så om jag får chansen så ska jag gå fler!

Idag har jag ätit middag med "tjejerna". Dvs AK och ET.
Dom är två av mina barndomsvänner från hemstaden som flyttat upp hit.
Vi brukar ses då och då för att ta en fika eller äta en bit och oftast är det bara jag och ET, men idag var alltså även AK med! Det var supermysigt och jag kan glatt konstatera att jag fortfarande är galen i sushi.

Efter Sushin avrundade vi med tre stora koppar thé på ett fik som inte imponerade sådär väldigt på mig... men man blir ju vis av erfarenheter... eller hur?!

Kram på er
/Den upptagna

Fika efter sushin på John Chris Coffee


Kommentarer
Postat av: PetramedAochE

Jag letade efter dig Nadja, men jag hittade dig inte =(Men du och A är alltid välkomna hit när ni är i vbg, det vet du. Om ni har tid att komma hit någon gång nu i nov/dec så kanske vi kan äta lite mat eller ha glöggkväll eller tv-spelsturnering (guitar hero - singstar - buzz) eller TP-kväll eller något annat?Puss och Kram!//Glassis

2009-10-29 @ 21:57:11
URL: http://www.PetramedAochE.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback