Changeling

Då kommer dagens och bions rapport.

Dagen var supermysig med AJ och Pastan. Och i vänlig ordning var det lite svårt att slita sig och vi kom därifrån aldeles för sent.
Nåja, det fick gå ändå.
Genom att IJ kollade biofilmer på datorn och rapporterade till oss via telefon kunde vi snabbt slänga ihop en kvällsplan a la mobiltelefon.

Det verkade vara helt utsålt på de filmer vi ville se, men oftast ljuger den siffran och det finns alltid platser kvar när man väl är på bion. Inte idag.
Köerna på biopalatset sträckte sig ut till entren och samtliga filmer utom frosen river (där fanns tre platser) var slutsålda.
Vi hade is i magen och ställde oss i kö och väntade tills klockan skulle bli så mycket att de biljetter som endast förbokats(inte betalats) och inte hämtats ut skulle släppas.
Benjamin Buttons fantastiska liv var helt omöjlig att få på. som mest fanns där två platser (vi var tre) och de var "spridda".
Tillslut gav vi upp och insåg att vi fick ta frosen river men just när vi kommit fram till kassan och skulle läga vår beställning "öppnades" 8 platser på "Changeling", vilket var den filmen vi helst ville se från början.
Snabt som attan tog vi tre av platserna och var jäkligt nöjda med vårt beslut att inte ge upp och åka hem. Skam den som ger sig.
Så det var bara att inskaffa popcorn och godis och placera oss framför rullen.

Filmen nu då:
Jag blev ledsen, skakad, arg, uppgiven och ännu mer arg!
och det värsta av allt; det är en sann historia!
Har du barn så bör du tänka två gånger om du är känslig för filmer där barn råkar illa ut. Men om du ska se den, se till att barnet är hemma med en trygg barnvakt när du ser filmen. Se den på en fredag så du har hela helgen med din son/dotter efteråt.
Har du inte barn så bara SE DEN!
Ett minus för att Angelina Jolie har huvudrollen, och jag är generellt lite emot när kända skådespelare har huvudrollen i en sann historia. Det tar liksom udden av det hela när man sett henne i så mycket annat innan. Dock spelade hon fantastiskt bra, vilket inte ger ett faktiskt minustecken i betyget.

Betyget blir NNNN av fem möjliga.


Changeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback