Pulka, mys och blöjbyten

Hejhopp!

Idag har vi bytt kanske 25 blöjor. Stella är rätt så risig i magen, stackars lilla <3
Skönt att hon inte verkar ha ont i magen i alla fall. 

Utöver att byta blöja så har vi mest myst på hemmaplan idag. Vi är ganska slöa, både jag och Anders, efter en ganska intensiv vecka.

Såhär ser Anders ut när han ligger i Stellas koja och pratar i telefon:

Stella fick en liten present idag som jag köpte förra veckan. Det är som en pärlplatta fast tvärt om. Liksom små plastspikar i olika färger som man sätter i en hålad platta... Ja det var inte lätt att beskriva, men hon gillar den i alla fall :)


Till mellis gjorde jag kopp-kaka. Ganska kul grej men blev väldigt mastig. Funderar på arr kolla upp fler recept, det är ju oerhört smidigt :) kladdkaka på 3 minuter liksom :)



Vi har åkt lite pulka vilket uppskattades stort av oss alla tre. Det var skönt att komma ut och få lite luft. Stella är verkligen tokig i sin snowracer och vill åka mera mera mera :)
Vi invigde hennes nya vantar också vilket jag blev nöjd med. Lätta att ta på, höll händerna varma och hon kunde greppa saker när hon hade dem på sig. Jättebra! :)

När vi kom hem gjorde jag tom yum kung-soppa med nudlar.  Den blev riktigt bra :)

Eftersom den är ganska stark och Stella är krasslig i magen gjorde jag nudlarna vid sidan om så Stella kunde äta en egen rätt; nudlar med strimlad kalkon (pålägg) och soya. Efteråt fick hon 1,5dl blåbär. Det borde göra nånting för lilla magen. Håll tummarna...

Nu har vi precis kollat på film här i soffan och Stella sover. Jag hoppas magen blir bättre med hjälp av blåbären så hon får sova gott inatt. 

Kram allihopa! :)

Kommentarer
Postat av: Emeli

Leia är oxå kall jämt om fingrarna, vart köpte ni vantarna?
Coolt med muggkaka. Hur gjorde du den?
Kram

Svar: Hejsan! Ja vantarna är vi jättenöjda med så de kan jag rekommendera. Dragkedjan gör att de är busenkla att få på. Polarn o pyret, 279kr. :)

Muggkakan var überenkel!!! Lägger upp recept och meddelar dig asap :)

Kraam!
Nadja

2014-01-20 @ 14:09:00
URL: http://livetmedameli.blogg.se
Postat av: Emeli

Tack :) då ska jag köpa dem.
Kram

2014-01-21 @ 21:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback