Smaka & 3månaderskalas

Haaaaallå!

Igår var det många kul grejer som hände. Eller i förrgår då... (för de flesta som läser den här bloggen kommer att läsa sen imorgon)
Hursomhelst:
Det var ju förstås nationella nationaldagen, så bara det var ju kul i sig. (Främst för att Anders var ledig mitt i veckan :) Det här att nationaldagen blivit helgdag är ju typ det bästa som hänt Sverige sen färg-TV.

Sen firade vi ju vår lilla kalaspuff Stella, som fyllde 3 månader igår :)
Hejja henne så duktig, charmig och söt hon är!!! Ikväll vaknade hon efter vi hade lagt henne, men det är första gången på en månad som hon inte sover (ligger i sängen i alla fall) hela natten typ.
Vi firade med att posta namngivningsinbjudningarna :)

Sen var det ju "smaka på Stockholm" också (en hejdundrans matfestival som hålls en gång om året mitt i centrala Sthlm där alla smaklökar får sig en tango eller vals beroende på preferens. :)
Den festivalen är verkligen kul tycker jag. Delvis för art mat och dryck är ett så stort intresse för mig, och delvis för att det inte bara är 48 timmar fest och fylla (oj vad vuxen jag lät nu) utan verkligen fokus på maten och smakerna! Plus att alla åldrar samlas och kan umgås. Love it!

Efter lite hemmafix igår åkte vi alltså in till "smaka" och promenerade en bit till festivalområdet. Väl där åt vi god mat från tre olika tält samtidigt som vi njöt av solen och av att vår lilla dotter sov gott i sin vagn. Tunnbrödsmacka med högrev från Motwals. Calamares med aioli från Melanders och Bananasplit från en glassbar :)

Stella fick också en slurk mat när vi kände oss klara, och efter att ha fightats med armbågarna och knuffat oss fram med barnvagnsfronten var vi ute ur festivalområdet igen. Piuh!
Vi gillade dock känslan av en solig dag i stan, så vi fortsatte genom att köpa varsin ta-med-dryck på Wanes (stavning?) och satte oss sen på en filt i Humlegården.
Stella lekte glatt, testade att rycka upp gräs med rötterna, och vi drack vårt kaffe och pratade lugnt om massor. Sen åkte vi hem till vårt kära hus igen och fortsatte med det som skulle fås gjort.

Markarbetet är i full gång och Anders har ägnat två kvällar med att sätta plintar för altanen. Han är så duktig när han jobbar, min händiga man :) och snygg också för den delen ;)

En dag kvar, sen har Anders semester i två veckor och vi får ha många långa dagar ihop :) äntligen! *längtar*

Gokväll allelopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback